2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Teşekkür ederim canım inşallah

Kızlar ya ben çok beceriksizim galiba bebeğin gazını çıkaramıyorum omzuma yatırıyorum belini ovalıyorum çıkmıyor bir türlü yüz üstü yatırdım bugün sırtını ovaladım yine beceremedim bugğn hiç çıkaramadım sonra o gaz bağırsaklara iniyor çocuk kıvranıyor

Bizde var cenesinde ve yuzunde minik minik sivilceler var. Ilk zamanlarda anneden gecen hormonlardan dolayi oluyormus. Ben her sabah sicak suya bandigim pamukla yuzunu boynunu gozlerini guzelce siliyorum. Gazli bezlede damagini yanaklarinin icini dis etlerini guzelce siliyorum pamukcuk olmasin diye. burnunuda serum sizyolojik damlatip kenarini sivrilttigim mendille guzelce temizliyorum.
Bu temizlik rituelini gebe egitiminde ogretmislerdi bize. Sivilceler hemen gecsin.agzi pamukcuk olmasin gozleri mikrop kapmasin diye yapiliyor.

Bizimde devam ediyor akma . Dr dün gentagut bı de stafine diye krem verdi inşallah faydasını görürüz tıkanan kanal acılirda operasyona gerek kalmaz
Ya çok kötü bir durum insan üzülüyor çocuk kaşlarını kaldırıyor gözler açılmıuor bugün açtı bir ara zorla göZleri de kırmızı seninkide öyle mi bizim ilaç olaak netira damla var sadece şu an

Oh ne güzelmiş iç dış temizlik gazlı bezi suya filan batırıyor musun peki öyle kuru kuru mu

Bizd e de var.. eskiler sütün yağlı iyi geliyor bebeğe derlermiş annem öle diyoo

Sorma canim ben de uyandiramayinca k ndimi cok caresiz hissediyorum

G gokce41 canim cok gecmis olsun ama ciddi bir problem gorse mutlaka ameliyat vs konusulurdu. Kalp deligi cok duyuyorum ben. Sonradan kapaniyormus ama bence 1-2 doktora daha goster

Güneşe

tutmak çok ise yarıyor bende sarılık olduğunda güneşi gördükçe önüne yatırdım 16 Dan 10 a düştü güneşe yatır bol hol kuzum teninj de aç
Evet yarin sabahtan hemen baslicam guneslendirmeye. Cok gorulen bisey ama insan hep en kotusu ne oluyor diye arastirinca siniri bozuluyor

Allahim insallah duser, emziriyorum bir yandan da sagip kasikla veriyorum. Uyanmayinca kasik mecbur.belki lohusaliktan ama gozyaslarimi tutamiyorum kendi akiyor resmen.

Kırmızılık yok ama kuruyan akıntı sarı rengini almaya başladi sol gözünde var sağında yok denecek kadar az ..

Kızlar bizim bebek hep memede uyuyır huysuzlanınca da sadece memede sakinleşiyor. Bugün anneme dedim göğsünü sen versene boş memeyi tutacak mı yarım saattir emiyor annemi. brmim de sütüm yok emzik gibi emiyor mu acaba emzik veriyorum tutmuyor ama

Sezeryan olanlar yüz üstü yatmayı hic denediniz mi? Ya da doktorunuz boyle yatma gibi bisey dedi mi? Ben yüz üstü yatmak istiyorum ama korkuyorum zaten annem de yatma diyor. İstememin nedeni de keyfi değil bu arada karnim feci ağrıyor ve hamilelikten önce boyle ağrıdiginda yüz üstü yatmak iyi gelirdi.

Bizdede üfürme var canım bebeklerin çoğunda oluyormuş sakın dert etme bir yaşında getir dediler kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…