2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar aranızda sigara kullanan var mı? Ben bazen çok özlüyorum aklıma geldi size soruyum dedim mesela bugün canım nasıl istiyo bazen rüyalarımda görüyorum oysa öncesinde hafta da 2 3 tane anca içiyodum

Kızlar benim bıdık 10 günlük oldu. Hep 2 saatte bir uyanırdı. Dün geceden beri 3-3,5 saatte bir uyanıyor. Normal mi acaba?

Kızlar doğum yapan her anneye verilen tek seferlik bir para var ilk çocuk için 300tl 2 ve sonrakilere daha fazla.Eşleriniz aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine gidip bildirim yapsın parayı alın unutmayın
Bir de süt parası var.Peki süt parasını devlet memurları alabiliyor mu biliyor musunuz ?

Canım annenin sigortasi yoksa babanin hesabina yatırılıyor biz aradık eşim adına işlem yaptılar ben calismadigim icin
Canım o farklı bişey mi acaba doğum parasnı babaya vermiyorlar anne gidip alması gerekşyor ptt ye anne adına yatıyor. Sigortalı olup olmaması önwmli değil

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..aynen yüzünü görünce unutacaksın ağlama dedi hemşireler bile ama öyle olmadı bide resim çekildi o an bana gülümse diyorlar bide o halimle...aynen ağladıkça annem verdi kucağıma kalkamadim zaten bi süre altım çıplak yattım sonda ile...bende hala hazmedemiyorum inan ki ama insan dediğin gibi kendine geldikçe iyiki diyor şuan emzirme sorunları yaşıyorum güzel emiyor ama çok canım acıyor çektikçe canımdan can gidiyor

Canım mama alıyor zaten emin ol almıştır kilo.her verdiğin öğünü tam bitirebiliyormu biberondan farkedıyormu yoksa.
İnsallah kuzum Evet bitiriyo hatta doktor mama biraz agir anne sutu gibi degl 3 saatte bir mama verdemisti iki saat bir bucuk saatte acikiyo uc saat hic dayanmiyo

Anladim canim tesekkurler cevap icin. Benim suya fazla diyordu doktor, simdi normal diyor. Akinti da artinca acaba oyle mi gidiyor ki diye dusundum. Cunku baska gidecek yer yok sanki

Nasil oldunuz canim siz bebegin nasil?

Acilma varsa insallah artar da kolayca kavusursunuz canim. Eskiden bu kaka yapma olaylarini anneye soylemiyorlarmis sanirim. Ben de 40i doldurup sonraki 4 5 gun icinde dogmusum, bana doktor sadece suyun nisanin gelirse sancin kanaman olursa gel demisti diyor annem. Son haftalar cok artmiyor bebisin kilosu. Bizimkinin boyu uzamis 3 haftada 1 cm daha. Kilosu da 100 gram kadar artmis. Yani o konuda cok korkma. Cok karbonhidrat tuketmemeye calis.
Herkesin bunyesi farkli tabi senin agri esigin yuksekse zaten hiiiic korkma ben gibi esigi dusukler korksun
Pazartesi cagirdi bakacak bakalim acilma var mi yok mu. Yalanci sanci diye dusundugum seyler haricinde bi belirti yok. Sanci da cikmiyor

Hadi gozun aydiiin

Nstde sanci dogumun bir iki gun oncesinde cikmaya baslarmis zaten galiba canim. İnsallah kolayca saglikla alirsin kucagina yavrukusu.
Benim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Masallah size ya cok tatlisiniz
Bebeklerin bu yatis haline bayiliyorum ben alip mincir mincir sevesim geliyor
Kucak konusuna da katiliyorum. Annesinin kucaginda sakinlesmeyecek de napilacak o bebege yani. Birakalim catlayana kadar aglasin mi napsin yavrucak
Aynen kuzum yasanmasi gerekiyormus demek ki. Olacaga care yok sonucta. İnsallah hemen unutursun kotu anlarini
Onun saclarini sevsinler masallah
Herkesin dogumu dogumu farkli tabi canim. Her dogum farkli hatta. İlk cocugunkiyle ikincinin bile farkli olabiliyomus. İnsallah yavrunuz butuuuun acilari kotulukleri unutturucak size.
Amin canimm sagol

Bnde bugun sabah merak ettim dilime bi damla aldim cok kotu tadi vzrdi acaba ondanmi emmiyo
Normalde tadi nasildir bilmiyorum canim ama baharatli, kokulu seyler yemediginden emin ol bence. Belki onlar belki usutme belki de kullandigin bi ilac bozmustur tadini. Halaminki ilactan olmus. Doktorun kullan diye verdigi ilacmis ustelik yani yaptigina bak

İnşallah canım ya bekliyoring hâlâ

Sucuk yemistim canm birde bebegim iki gun o gogusumu emmemisti ondanmi acaba cunku kullandigim ilacta yok guatr ilaci haric

Tıp fakültesine gidiyorum canım. Sormadım hiç kuzenlerim doğum yaptı onlara takmadılar. Epidurali internetten arastırdım ama bulamamıştım canım

Devlet Hastanesi diye hiç sormadım yoktur diye..

Bence ikiniz de sorun kizlar epiidurali. Yapiliyordur belki. Gerci siz kendinizi hazirlamissiniz masallah cok cesur goruyorum sizi. Yine kendiniz bilirsiniz tabi.

Canim epiduralin takili kalmasi hastanenin bi uygulamasi miydi? İyi olmus sanki o yogun acilari yasamamis olman.

Mutlaka yaptirilacak asilar listemde
Baska hangi asilar var listende?
İnşallah canım ya bekliyoring hâlâ

Bence senin dogum yakin, az kaldi. Hadi bakalim.

Ben de mart annesi olurum artik heralde
Esim izin aldi onumuzdeki hafta icin. Pazartesiden cumaya kadar bi gun dogurursun bence diyo. E bi zahmet artik dedim ben de

Sucuk yemistim canm birde bebegim iki gun o gogusumu emmemisti ondanmi acaba cunku kullandigim ilacta yok guatr ilaci haric
Valla kuzum bilmiyorum ki ben tamamen. Kulaktan dolma bilgiler, ordan burdan arastirdigim denk geldigim, anlatilan olaylar dogrultusunda yaziyorum. Doktora gidince bi sor istersen gogsumun birindeki sut aci, sebebi nedir diye.
Sucuk da hem baharatli hem aci. Cok tuketmesen iyi olur sanki.

Bnde anlamadim tatlim ya sagdim o gogusumu hala tuzlu sagarsam gecmesi lazimd yârin sorucam drya

Evet cesaretli görüyorum ben de kendimi ikinci doğum kolay olur diyolar biraz da ondan.tabi sancı esnasında yalvarabilirim yine o konuda bişey diyemicem
İnşallah canım az kalmıştır ya beklemek hep stres yaratiyor kendi sancim gelir insallah canım. .Resmen sabahlari tüm gece uyudum bi yerim agrimadi diye agliyasim geliyor.

Doğuma gidince bi soruyum bakalım canım. Tuhaf ama benim doğum korkum yok gibi bişey. Tek istediğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o yüzden çok heycanlıyım hep ay haftaya bugğn eşimde bebeğim de yanımda olavak diye düşünüp düşünüp sırıtıyorum

İnşallah dogurursun bu hafta sen de.senin de mi esin askerdi canim..e yani bu hafta doguralim artik..ben alttan bakilinca kanama falan olur nisan gelir diye bekledim hic mi bisey olmaz ya.inşallah seninki tetikler

Özellikle sol taraf çok kötü. En azından onu emzirirken kullansam sag tarafı versem belki o kadar alışmaz. Sol gogsum felç gibi resmen uyusuyor emzirmezken bile agri giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…