2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm Bn bi çorap birde ayakli pijama giydiriyordum ev sicak diye simdi dedigin gibi giydirdim cok ince giydirmustim ondanda olmus olabilir sicak havluyu dunden beri yapiyorum bugun sanki biraz sakin gibi cok şükür

Kızlar gunaydın , dun dr gıttık sarılık 12.5 olmuş. Yetmezmış gbı karacıgerdede yağlanma war ndemiş

Günaydın guzel annisler
Gunaydın cnm. Ben bejım oğlanı emsırıyom gazını alma işlemını yapıyom ama tık gaz cıkmıyo. 10 dk yatırıp sonra altını açıyom. Bezını acmadan ayaklarını poposunu bastırıyom yukarı kaldırıyok oözaman çıkıyo ne warsa . Gerçekten bşler yapamayıp ağlaşını izlemek çok zor. Allah yardımcımı z olsun.

Evet canm ya bsy yapamamak cok zormuş bnmkide bezini actigim zmn poposunu yukari kaldiriyo oyle biraz kolay gazini cikartiyo oyuzden hp altini aciyorum
Bu arada gecmis olsun doktor ne dedi beden oluyormus kac gunluk oldunuz doktormu istedi tahlilleri ?

Ewet sarılık ıçın gtmiştik. Yapıln tahlıl raporlarını ısfedı baktı haftaya genr cagırdı. 21 gunluğüz.

Benim de iki gündür adet sancısına benzer sancım var ama geldi mi 5dk ağrıyor mesela. 2günde 4-5defa oldu. Aynı anda karnım da kasılıyor. Bu hazırlık herhalde doğuma da, ne zaman gelir acaba gerçeği
Kuzum doğum yaklaşınca o sancılar oluyor ama ağrının şekli farklı oluyo. Ciddi bi sancı yani
Ben doğuracağım gün hissetmiştim canım

Canm Bn bi çorap birde ayakli pijama giydiriyordum ev sicak diye simdi dedigin gibi giydirdim cok ince giydirmustim ondanda olmus olabilir sicak havluyu dunden beri yapiyorum bugun sanki biraz sakin gibi cok şükür
Kuzum sen bir altını iki kat giydir bir alt artı ayaklı alt bir de çorap giydir bakalım alti sıcak olsun ya da en azından karnı
Tek alt çorap az geliyor olabilir

Canım kendini yor ve çömelme hareketleri yap
Hurma ye bolca
Sancı aynı adet sancısına benziyor
Çok düzenli aralıklarla geliyor anlarsın yani.
İnşallah bu gece kavuş bebeğine
Bu gecede goş değil canım birsürü hareket yapıyorum internetten video açıp kan ter içinde kalıyorumama tık yok

Kuzum baktım ergo baby çok pahalı geldi e bebekte 750 lora bi kanguru icin çok fazla bence ya sen ne kadara aldın
Ben indirimden 540a almıştım tokerden.Biz çok gezen bir çift olduğumuz için uzun süre ve bolca kullanacağız diye aldık ama pahallı birşey gerçekten.İkinci el var fazlaca bence onlara bir bak

Canım onu aslında yatmadan meshaneni iyice boşaltıp öyle koyman gerekiyo demişti doktorum bana en az 4 sast sonra wc ye gitcek şekilde keske sende öyle yapsaydın o çıkanlar fitil parcası işte
Öyle yaptım ama az sonra yine geldi canım dayanamadım yani

Aynen benimki de uyuyor ondan sordum zaten emin olamıyorum doydu mu diye. Ayyyy çok şükür bugünleri de gördüm yaaa

Ewet sarılık ıçın gtmiştik. Yapıln tahlıl raporlarını ısfedı baktı haftaya genr cagırdı. 21 gunluğüz.
Anladim canm İnsallah gecer kotu düşünme bnm anlamadigim bizim doktor ilk bir haftalikken çağırmıştı birde bir aylikken cagirdi yani yarin bir aylik olucaz herkesin drsi iki uc kez çağırmış bizimkisi neden bir aya cAgirdi acaba

Kuzum sen bir altını iki kat giydir bir alt artı ayaklı alt bir de çorap giydir bakalım alti sıcak olsun ya da en azından karnı
Tek alt çorap az geliyor olabilir
Tatlim dedigin gibi bir corap bir yakli al birde ayaksz alt giydirdim rahatlamış gibi cok şükür sanahtan beri kolay cikartiyo gazini bir alt giydiriyordum demk usuyordu yavrum

Kızlar doğum yapan her anneye verilen tek seferlik bir para var ilk çocuk için 300tl 2 ve sonrakilere daha fazla.Eşleriniz aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine gidip bildirim yapsın parayı alın unutmayın
Yabancı anneyede verilirmi acaba

Bizimde ayni ilk 1 haftalikken bakti.kilosu dusuk geldi 2 gun sonraya yine cagirdi.2 gunde 100 gr almali dedi
Sonraki kontrolde 100 gr alinca 1.ayda gel dedi. Bebek saglikliysa kilo alimi iyiyse gerek duymuyor surekli cagirmaya.

Kizlar buarada bizim bugun evde bebek ziyaretimiz vardi. Yeni dogan hemsiresi eve gelip kontrol etti bebisi. 1 kilo almis 23 gunde guzel dedi. Yuzundeki sivilcelerde sicaktan oluyormus. Zaten ince giydiriyorum daha napayim bilemedim. Evi Surekli havalandırin dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…