2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doğum yapan her anneye verilen tek seferlik bir para var ilk çocuk için 300tl 2 ve sonrakilere daha fazla.Eşleriniz aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine gidip bildirim yapsın parayı alın unutmayın
Bunun haricinde memurlara verilen vardı ilk doğumda almıştım 160 tl gibi bişey o kalktı mi acaba...bi de sınıf öğretmeni olan varsa İlksan dan çocuk yardımı da alabiliyor haberiniz olsun.

Kızlar soothie emzik kullananlar bunun için emzik tutacağı yok mu uyku arkadaşı haricinde
Benim arkadaşım da emzik zinciri yapmış tabi dikkatli kullanırım da soothie ye uymuyor.

Evet canım herkes onu diyo 2. Doğum daha kısa ve daha kolay oluyo diye. Ben artık kendimi dinlemeyi bıraktım nasıl olsa günüm belli diye. Ama 2 gündür sürekli bi heyecan var sürekli uyanıyorum hep kafa da kuruyorum

sen de ptesi mi gidicektin bi daha canim.annem az önce son adet tarihinden parmağıyla 9 ay hesabı yapıyor. ..19unda bitmiş ayin.5 gün de ordan var daha 5 günün var senin diyor şimdi. Eskilerin hesabı boyleymis

sen de ptesi mi gidicektin bi daha canim.annem az önce son adet tarihinden parmağıyla 9 ay hesabı yapıyor. ..19unda bitmiş ayin.5 gün de ordan var daha 5 günün var senin diyor şimdi. Eskilerin hesabı boyleymis
Yok canım salı günü direk yatış yapılacak artık. Benim suan 40+3. Onların hesabı nasıl oluyoki anlamadım

Kızlar bu arada acaba doğuma giderken saçlarımı maşa yapsam suni sancı sırasında çok mu bunaltır beni? Bide doğumdan çıkınca kırmızı pjamamı mı giysem yoksa krem renkli süslü olanı mı? Kanamadan dolayı batırı mıyım ki? Ama fotoğraf ta çektirmek istiyorum ay çok kafam karıştı

Geçmiş olsun canim karaciğerde yaglanmayi nasıl anladılar
Kanda cıkmış. Eski snuca baktı bebek ac kaldıgı ıcın sonuç böyleymiş dedi. Tekrar baktı yağlanma demiş. Şimdi doyuyo bebeğim çişi kakası eksik olmuyo neden öyle anlamadm.

Kızlar soothie emzik kullananlar bunun için emzik tutacağı yok mu uyku arkadaşı haricinde
Acayip bi emsik ya çok büyük Bas kısmı bizim kızın burnunun yarısını kaplıyor kocaman zaten oguruyor İpek onu aldığında ağzına tutacağı yok evet
Çok gıcık o yüzden

Yok canım salı günü direk yatış yapılacak artık. Benim suan 40+3. Onların hesabı nasıl oluyoki anlamadım
Hadi bakalım hayırlı olsun canım
9 ay 10 gün deniyor ya.benim son adetim 19 Mayıs. .9 ay, 19 şubatta dolmuş diyor.bugün itibariyle 5 gün daha geçmiş.daha 5 günün var diyor...

Kanda cıkmış. Eski snuca baktı bebek ac kaldıgı ıcın sonuç böyleymiş dedi. Tekrar baktı yağlanma demiş. Şimdi doyuyo bebeğim çişi kakası eksik olmuyo neden öyle anlamadm.
Cankm başka doktora daha gösterin bence sonuçları ikili konusmaası garip olmuş

Kızlar bizim kızın 40’i yaklaşıyor sizler neler hazırlayacaksınız hediye ne vereceksiniz yemek olsun hediye olsun ne düşünüyorsunuz netten ya da Ankara’da ucuz bulduğunuz hediyelikler varsa paylaşırsanız sevinirim malum evden çıkamayınca hediyelikleri kargoyla alayım diyorum
Yemek olaraktan pide börek tatlı koyarız dedi annem yanına ne koysak acaba
Sarma dedik ama saracak adam yok
Düzgün yapan yer bulsam alırım başka ne verilir ki

Hadi bakalım hayırlı olsun canım
9 ay 10 gün deniyor ya.benim son adetim 19 Mayıs. .9 ay, 19 şubatta dolmuş diyor.bugün itibariyle 5 gün daha geçmiş.daha 5 günün var diyor...
Benimkide 17 si o hesaba göre benimde 3 günüm var. Artık napalım ya yeter öyle yada böyle doğurcaz

Yap icinde kalmasın ama bozulabilir canim

Boyle kucuk kucuk sivilceler cenesinde ve iki yanaginda var.

O ilk gunler hepimizde oldu emzirmeyi ogrendikce duzelir merak etme :) artik hersey daha güzele gidecek oyle dusun :)
Aynen ya. Biri daha kucaga alistirma derse sopayla dovcem

Benim aneztezi turum combine aneztesi idi. Hem spinal yaptilar hem epidural. epidural 3 gun takili kaldi hastaneden cikacagimiz sabah çıkardilar. cok ciddi agrim olmadi ameliyattan sonra.
devletin asilari disinda ozel asilarida yaptiracagim. Rota virus ve meningokok asisi. 10. Yasta rahim agzi kanseri asisini araştırıyorum simdilik onda emin degilim.

Acayip bi emsik ya çok büyük Bas kısmı bizim kızın burnunun yarısını kaplıyor kocaman zaten oguruyor İpek onu aldığında ağzına tutacağı yok evet
Çok gıcık o yüzden
Emiyor benim oğlan da işte emzik Zinciri gerekli ilerleyen günlerde yoksa devamlı bir emzik arayışı içinde olacaz

Canım o farklı bişey mi acaba doğum parasnı babaya vermiyorlar anne gidip alması gerekşyor ptt ye anne adına yatıyor. Sigortalı olup olmaması önwmli değil
Süt parası icin eşim adına kayit yaptilar canim. Doğum parasi icin aradigimizda sistemde güncelleme vardi kayit acamadilar biz de daha aramadik. Demek ki o benim adima yatacakti hmmm anladim :))

O söylediğin aile yardımı heray ödenen benim söylediğim tek seferlik tüm annelere veriliyor annenin tcsine pttye yatırılıyor
Aaa her ay mi biz nereyi aradik her ay ihtiyacımız yok kız tövbe haksız para almayalim tek seferlik yapilan ödeme var ya onun için aradik biz herkesin aldigi. Neyse pazartesi tekrar arayalim da iptal edelim öyle yaptilarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…