2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben havalar yagmurlu bike olsa evi devamli havalandiriyorum. Mesela bebek odada uyurken salonun camları açıyorum. Sonra salonu kapatip bebegi salona alıyorum besigiyle ve odasını acip havalandiriyorum.

Bizimde ayni ilk 1 haftalikken bakti.kilosu dusuk geldi 2 gun sonraya yine cagirdi.2 gunde 100 gr almali dedi
Sonraki kontrolde 100 gr alinca 1.ayda gel dedi. Bebek saglikliysa kilo alimi iyiyse gerek duymuyor surekli cagirmaya.
Ah kizzz iyiki yazmisim sen hp rahatlatiyosun bni ya cok saol insallah iyi kilo almistir bur ayda yarin ogrenicem

Bebeginin bir haftalik gelişimi iyiydi demek ki canim bizi de bir ay sonraya cagirdi doktorumuz

Evet canim eşinin adina yatacak para.
144 numarayı arayacak eşin oradan direkt yatirma islemi yapiliyor. Bir de süt parasi var o da 149 tl onu da isteyin
Dogdugu zmn 3390 gr idi bir hafta sonra 3536 idi ozmn iyiydi kilosu cok şükür insallah gene iyi kilo almistir
Saol kuzum soylim esime arasin bakalim vereceklermi

Canım ben havalar yagmurlu bike olsa evi devamli havalandiriyorum. Mesela bebek odada uyurken salonun camları açıyorum. Sonra salonu kapatip bebegi salona alıyorum besigiyle ve odasını acip havalandiriyorum.
Bizde oyle yapiyoruz canim. Ama diyorum ya ev merkezi sistem ya cok sicak. 28 derece genelde.

Ah kizzz iyiki yazmisim sen hp rahatlatiyosun bni ya cok saol insallah iyi kilo almistir bur ayda yarin ogrenicem
Cok okumanin faydalari. Daha hamile kalmayi planlamadan okudum butun hamile bebek kitaplarini.manyaklik boyle birsey cunku

Esimin sigortasindan yararlaniyorum kuzum ozmn esim alicak dimi
Hayır sen alıyorsun gidip parayı senin hesabına yatırıyorlar ..ilk müracaat i eşin yapsın ki 1.5 ay sonra filan eşin gelsin alsın parasını derler
1. Çocuk 300
2. Çocuk 400
3. Çocuk 600 TL

Bizde oyle yapiyoruz canim. Ama diyorum ya ev merkezi sistem ya cok sicak. 28 derece genelde.

Cok okumanin faydalari. Daha hamile kalmayi planlamadan okudum butun hamile bebek kitaplarini.manyaklik boyle birsey cunku
Ne guzel bilgili olmak cok guzel bnde kitap aldim ama nerde bi sayfa dahi okumadim

Hayır sen alıyorsun gidip parayı senin hesabına yatırıyorlar ..ilk müracaat i eşin yapsın ki 1.5 ay sonra filan eşin gelsin alsın parasını derler
1. Çocuk 300
2. Çocuk 400
3. Çocuk 600 TL
Dogum parasi esime yaticakmis bn yabanci oldugum icin alamiyormusum sut oarasi verilmiyormus bana

1. Çocuk 300
2. Çocuk 400
3. Çocuk 600 TL
Biz doğum parasını aldık ama süt parası nerden alınıyo bilginiz var mı

Tatlim dedigin gibi bir corap bir yakli al birde ayaksz alt giydirdim rahatlamış gibi cok şükür sanahtan beri kolay cikartiyo gazini bir alt giydiriyordum demk usuyordu yavrum
Kuzum üşüme değil de sıcakta bagirsakta ki bsyler genişlermiş o yüzden gaz rahat çıkarmış doktor öyle dedi biz de dünden beri biraz rahatız çok şükür

Silikon meme ucu kullanan arkadaşlar hangi markayı önerirsiniz ve nerden aldiniz? Ben artık bu yaralarla emziremiyorum. Oyle çok sıkıyorum ki kendimi çocuk memeyi birakinca belim, boynum, bacaklarım kasılmıs oluyor.

Kuzum bizimkiler de sivilceli doktor yenidoğan sivilcesi dedi arkadssimin bebeğinde de olmustu onada doktoru öyle demişti
bizim evler k kadar sıcak değil bizde de oldu seninki nasıl bsy foto atsana
Biz doğum parasını aldık ama süt parası nerden alınıyo bilginiz var mı
Kuzum Benin rapor paralarım ziraate yatıyordu oradan cektim ben sanırım yoksa PTT yatıyor bi Alo 170 ara sor istersen
Silikon meme ucu kullanan arkadaşlar hangi markayı önerirsiniz ve nerden aldiniz? Ben artık bu yaralarla emziremiyorum. Oyle çok sıkıyorum ki kendimi çocuk memeyi birakinca belim, boynum, bacaklarım kasılmıs oluyor.
kuzum ben avent en küçük olanı kullanıyorum medela öneriyorlar ama onu bulmak zor bir de yumuşak olsun diye bebedor markasını duydum ama nasıl bilmiyorum
Normal memeye geçiş zor olursa bu sefer silikona alışıp bence hep onla emzirme yine de

1. Çocuk 300
2. Çocuk 400
3. Çocuk 600 TL
Canım annenin sigortasi yoksa babanin hesabina yatırılıyor biz aradık eşim adına işlem yaptılar ben calismadigim icin

Dogdugu zmn 3390 gr idi bir hafta sonra 3536 idi ozmn iyiydi kilosu cok şükür insallah gene iyi kilo almistir
Saol kuzum soylim esime arasin bakalim vereceklermi
Canım mama alıyor zaten emin ol almıştır kilo.her verdiğin öğünü tam bitirebiliyormu biberondan farkedıyormu yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…