- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.401
Bizzz .. damla da kullanıyorum çok artmadi ama geçmedi deKızlar bebeğin tek gözü baya çapak artık sarı sarı akıyor.bu durumu yaşayan varmı?
Ayva cekirdeklerini suda beklemek surmek,zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, anne sütünden sürmek önerildi burdaKızlar göğüs uçlarım yara oldu bebeğim sürekli emmek istiyor ben de ona kıyamıyorum 2 saat sürüyor bir emişimiz
Lansinoh un hiç faydasını görmedim karbonat iyi dediler iyice kötü yapar diye korktum var mı öneriniz
Bende de var 2 _3 haftadır zorla yiyorum doğum sonrası sütun olmucak diye kokuyorum bu yuzdenKizlar bnm dogum yaptigim gunden bu yana istegem yok hic bsy yiyemiyorum hatta meyvelerden bile tiksindim acaba normalmi
Ben dogumhaneden çıkarken normal bi pijama giycem. Sonra fotoğraf için üstümü değiştiririm kendime gelince diye dusundumKızlar bu arada acaba doğuma giderken saçlarımı maşa yapsam suni sancı sırasında çok mu bunaltır beni? Bide doğumdan çıkınca kırmızı pjamamı mı giysem yoksa krem renkli süslü olanı mı? Kanamadan dolayı batırı mıyım ki? Ama fotoğraf ta çektirmek istiyorum ay çok kafam karıştı
Şişiyormu canım sizinde o gözüBizzz .. damla da kullanıyorum çok artmadi ama geçmedi de
Birde kapanıyor dimiŞişiyormu canım sizinde o gözü
İnşallah canım yaa çok zor bi dönem gerçekten ama bir okadar da keyifliO yara acısını dibine kadar yaşamış biri olarak denemediğim şey kalmadı ..
Garmastan pomad kullandım ben .. iki gün de krem sürüp streç ile sardım .
Her emzirme bitimi sütumle gögusumu sildim
Her fırsatta ılık su ile yıkadım ve kendiliginden geçmeyince geçmiyor emzire emzire normale dönecek hangisi ne fayda etti bilmiyorum ..
Bazı arkadaşlar tahin helvası yağı kullanmis
Soğan i ikiye bolup göğüsde bekletmisler . Aklima gelenler bunlr inşallah bır an önce geçer keyifli emzirme dönemleri gelir
Şişlik yok silince kızariyor hemenŞişiyormu canım sizinde o gözü
Ay maalesef biz de de oldu önce tek gözdü sonra diğeride başladı çok kötü bir hafta olacak meredeyse yeni yeni düzeliyor hemen içine anne sürü damlat ikisine de damlat sen yine de göz pınarlarına masaj yap bol bol çayla ya da kynamış ılık suyla sürekli temizlemen lazımKızlar bebeğin tek gözü baya çapak artık sarı sarı akıyor.bu durumu yaşayan varmı?
Evet canım ya çok canım sıkıldı gözünü açamıyor sizdede oldumu öyleAy maalesef biz de de oldu önce tek gözdü sonra diğeride başladı çok kötü bir hafta olacak meredeyse yeni yeni düzeliyor hemen içine anne sürü damlat ikisine de damlat sen yine de göz pınarlarına masaj yap bol bol çayla ya da kynamış ılık suyla sürekli temizlemen lazım
Git çıkar zor olmaz mı. Bende olmadı durumuma göre öyle yapıyım. İlk gün kırmızıyı giyiyim öyle uyuyum ertası gün sabahtan değiştiriyimBen dogumhaneden çıkarken normal bi pijama giycem. Sonra fotoğraf için üstümü değiştiririm kendime gelince diye dusundum
Canım benim gözümdede alerji olurdu beyaz yeri kupkırmızı ve çapaklanmadan gözümü açamazdım. Teramisin ve pomad kullanıyodum doktor kesinlikle çayı değdirme sadece ılık su ile sil demişti isterseniz sizde çaya çok bulaşmayınAy maalesef biz de de oldu önce tek gözdü sonra diğeride başladı çok kötü bir hafta olacak meredeyse yeni yeni düzeliyor hemen içine anne sürü damlat ikisine de damlat sen yine de göz pınarlarına masaj yap bol bol çayla ya da kynamış ılık suyla sürekli temizlemen lazım
Cnm haksiz para degil nerden cikardin esinin maasina eklenecek bir sey aile yardimi o.Aaa her ay mi biz nereyi aradikher ay ihtiyacımız yok kız tövbe haksız para almayalim tek seferlik yapilan ödeme var ya onun için aradik biz herkesin aldigi. Neyse pazartesi tekrar arayalim da iptal edelim öyle yaptilarsa..
Niye bekleme.acilma zamanini epedural vurmuorlar yaaaa hemen spinal sezaryannnKizlar mart annesi olucam derken subat annesi oldum bennn... 23 subat cuma gunu 3600gr 51 cmlik bir yakisikli katildi aileme... Sütüm gelmedi... Kv ve annem yanimda bu gun ciktik hastaneden ... Stres manyagi oldum ... 6saat suni sanci 1 cm acilma sonra spinal sezeryan bi ton laf ... Oglumu bile sevemedim gonlumce ... Kafayi yicem az daha durursam...
İhtiyaç sahibi ailelere mi veriliyor herkese mi canim. Yanlış bişey yapmayalim da. Bu para eşimin maaşına yansiyan çocuk parasi mi hani evlenince ve cocuk olunca maaşa yansıyan bir para var.Cnm haksiz para degil nerden cikardin esinin maasina eklenecek bir sey aile yardimi o.
Canim seninki de cok uyuyormu sariliktan dolayi. Ben uyandiramayinca cok kotu oluyorum. Emmesi de lazim saatlerce kasikla beslemeye calisiyorum.Kızlar gunaydın , dun dr gıttık sarılık 12.5 olmuş. Yetmezmış gbı karacıgerdede yağlanma war ndemiş
Evet kanamalı geçtiyse gezmek zor oluyorGezme isi biraz zor ama stresten uzak durmaya calisiyorum .Cok bekledik bu bebek icin Rabbim gonderdi .Ilk 3 ay kanamalarla gecti yeni yeni toparlaniyorum kilo bile alamadim aksine verdim .Simdi calisiyorum hemen yoruluyorum .Surekli okuyorum, araştırıyorum .2 hafta once cinsiyeti ogrendik oglusumuz olcak insallah .Yavas yavas alis verise basladik .Cunku hem sicak olacak hem ramazan ayi vs .Esimi de kendimi de düşünerek sona bir sey birakmak istemiyorum .Normal dogumdan cok korkuyorum vajinusmus geçmişim var .Ama doğumla geri gelebilir bu riski almak istemiyorum .Zaten talihsiz bir sekilde vajinusmus oldum .Rahmimde perde vardi.Onu genel anestezi ile duzelttiler .1 hafta oturamadim hic .Simdi o günleri de hatirliyorum .Normal dogum istemiyorum .Rabbim en iyisini bilir .Insallah sorunsuz atlatiriz .
Siznde bebisinizi saglikla sorunsuz büyütün insallah .Zaman ayirip bilgi verdiginiz icin teşekkür ederim .
O Kemer’den alıp fırında Unutup yaktım bileydim dedim yaz boyu kiraz çekirdeklerini atmazdım bulursam kiloyla alıp kendim bir kemer yapacağım artık döküldüğü icin bende havlu önerdi doktor havlu koyuyorum ayni saat yönünde karnını ov ya da bebegi tuttugunun tersi yönünde yere doğru tut dedi ay bazen hiçbiri fayda etmiyor ama is sıcak tutmakmış alti onu anladımKiraz cekirdekli.kemer onerdi.onla karnini isit sonra saat yonunde masaj yap dedi. Bacaklarini karnina bastir 10 sn vrk 5 sn bastir 10 sn oyle masaj yap dedi. Birde altini temizlerken mendille makatına masaj yapar gibi bastir gaz cikarmasi kolaylassin dedi.
CankmKizlar mart annesi olucam derken subat annesi oldum bennn... 23 subat cuma gunu 3600gr 51 cmlik bir yakisikli katildi aileme... Sütüm gelmedi... Kv ve annem yanimda bu gun ciktik hastaneden ... Stres manyagi oldum ... 6saat suni sanci 1 cm acilma sonra spinal sezeryan bi ton laf ... Oglumu bile sevemedim gonlumce ... Kafayi yicem az daha durursam...
Bi de kac gundur var sariliginiz? Bizim 6 gun olduEwet sarılık ıçın gtmiştik. Yapıln tahlıl raporlarını ısfedı baktı haftaya genr cagırdı. 21 gunluğüz.
Yaa o zaman normal dogurmak sizin icin super bir basari olmus tebrik ederim .Muayeneden falan korkmuyorum da o an kendimi yonetememek kasilmak vs beni düşündürüyor. Perde ameliyatında uyusam da hissetmistim vucudumda olanlari .O biraz cesaret veriyor .Bebek sağlıkla dogsun da sonraki aciya dayanirim yeter ki dogum ani bir terslik olmasin diyorum.Evet kanamalı geçtiyse gezmek zor oluyor
Bol bol dinlen kafa dağıt bende de vardı vajinusmus hatta çatı muayenesi olmamak icin doktorumu değiştirdim değiştirdiğim günün ertesi günü Doğuma gittim :) bende tam tersi sezeryandan korkuyordum kesilmeyi vs hissedersem diye
Kendini en iyi sen tanırsın psikolojin hangisine olumlu bakıyorsa onu tercih et kesinlikle
O Kemer’den alıp fırında Unutup yaktım bileydim dedim yaz boyu kiraz çekirdeklerini atmazdım bulursam kiloyla alıp kendim bir kemer yapacağım artık döküldüğü icin bende havlu önerdi doktor havlu koyuyorum ayni saat yönünde karnını ov ya da bebegi tuttugunun tersi yönünde yere doğru tut dedi ay bazen hiçbiri fayda etmiyor ama is sıcak tutmakmış alti onu anladım
Cankm
Hayırlı uğurlu olsun hosgeldin aramıza sütun gelir merak etme memelerine sıcak su yap elinle sıkmaya çalış göğüs ucunu iki parmağının arasına alıp memene bebek emermiş gibi bastır yavaş yavaş
Oğlunu istediğin anda kucağına iste kimseyi takma her Işın’ı istediğini yaptır geç bosver
Aynen cankm en hayirlisi neyse o olsun çatı muyanesinden kaçtın ama açılmam icin ebe vajinama masaj yaptı eliyle açtı beniYaa o zaman normal dogurmak sizin icin super bir basari olmus tebrik ederim .Muayeneden falan korkmuyorum da o an kendimi yonetememek kasilmak vs beni düşündürüyor. Perde ameliyatında uyusam da hissetmistim vucudumda olanlari .O biraz cesaret veriyor .Bebek sağlıkla dogsun da sonraki aciya dayanirim yeter ki dogum ani bir terslik olmasin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?