- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.441
Bugün harfi harfine aynı şeyleri yaşadık ben acile götürdüm akşam 9 da. Dokotr hiçbir şey yapmadı. Gazı var dedi. Zaten 3 gündür bıogaıa die bir ilaç veriyodum yine onu verdim elim kolum bağlandıKizlar gene ben gene sorunlarla geliyorumbebegim bugun gunduz bir saat uyudu sonra hic uyumadi cok huzursuz cok agliyo gozleri kip kirmizi oldu atesi yok gaz icin hersey yaptim ama sanki gaz icin deglde baska bsy icin agliyo gibi cunku ıkınmıyo ne yapsam acaba ya elimde bi 10 dkk uyuyo biraktigim an aamayi basliyo acaba doktora mi gotursem
bikaç gün sonra sanki :) öyle hissettim. şubat annesi olacaksın belki deBenim de iki gündür adet sancısına benzer sancım var ama geldi mi 5dk ağrıyor mesela. 2günde 4-5defa oldu. Aynı anda karnım da kasılıyor. Bu hazırlık herhalde doğuma da, ne zaman gelir acaba gerçeği
Sut gelir merak etme. Hayırlı olsun bebisin.saglikla buyusun.Kizlar mart annesi olucam derken subat annesi oldum bennn... 23 subat cuma gunu 3600gr 51 cmlik bir yakisikli katildi aileme... Sütüm gelmedi... Kv ve annem yanimda bu gun ciktik hastaneden ... Stres manyagi oldum ... 6saat suni sanci 1 cm acilma sonra spinal sezeryan bi ton laf ... Oglumu bile sevemedim gonlumce ... Kafayi yicem az daha durursam...
Gecmis olsun sizede Ah ne kadar kotuymus bu gaz kuzum ya elim kolum bagli gibi ne yapsam rahatlamadi yavrum icim gidiyo onu oyle gorunce sallaya sallaya yeni uyuttum insallah rahat yatarBugün harfi harfine aynı şeyleri yaşadık ben acile götürdüm akşam 9 da. Dokotr hiçbir şey yapmadı. Gazı var dedi. Zaten 3 gündür bıogaıa die bir ilaç veriyodum yine onu verdim elim kolum bağlandı
Bende 3 tane hastane çıkışı aldım bi tanesini giydircem eve gelincede bi kaç saniyelik yıkamak istiyorum acıkcası sonrada en beğendiğim takımı giydircem. Böyle düşünmesi bile çok heyecanlıİlla ki değiştirilir zaten canım. Bebise de öyle güzel olan hastane çıkışını hazirlamadim dogumhneye daha normal bişey koydum
kaç yere ve nereye başvuracağız? direk 144 ü mü arayacağız sadece canım?Evet canim eşinin adina yatacak para.
144 numarayı arayacak eşin oradan direkt yatirma islemi yapiliyor. Bir de süt parasi var o da 149 tl onu da isteyin
CNm bebekler annelerinin duygularindan resmen etkileniyorlar sen mutluysan o mutlu sen huzursuz ve agliyorsan o da ayninsekilde gergin oluyor. Kolik aglamasida olabilir. Beyaz ses vs acip dinlet bi istersen rahatliyormu bak. Kundaklama yapabilirsin belki kendi eli kolu daha cok sinirlendiriyordur onu. İnsallah biseyi yoktur ama ben kendimden gotdum ben gerildikce o daha bir kotu oluyorSuan elimde uyuyo wc ye bile gidemiyorum biraktigim an uyaniyo agliyo canm ya anlamamak ne kötüymüş İnsallah bsyi yoktur dogum yaptigim hastanedeki doktora gidiyiruz yani Pazartesi konturolumuz var bnde acilemi gotursem diye dusundum ama devlet hastanesine karsi korkum var bana hamileyken cok kotu davrandilar yanlis tedavi uyguladilar hepside ayni degl iyileride var ama bnm korkuk var kendi hastanemin acilinemi gotursem hastanede biraz uzaktaki İnsallah pazartesiye kadar aglamaz 4 saattr birlikte agliyorum insallah gecer
Evet kuzum hamileyken de istehem yoktu ama arada bsyler canim cekerdi suan su dahi zorla iciyorum kemik gibi oldum git gide eriyirum
Ben de koydum yatagına ama uykuya dalamıyor vir türlü. Tam 14 saattir uyumuyor gaz işacı da kar etmediGecmis olsun sizede Ah ne kadar kotuymus bu gaz kuzum ya elim kolum bagli gibi ne yapsam rahatlamadi yavrum icim gidiyo onu oyle gorunce sallaya sallaya yeni uyuttum insallah rahat yatar
Doymasi kusmaya degil çişe bagli. Ilk kez duyuyorum böyle birsey.Kızlar bir sorum olacak bugün acile gittim beneğim çok ağlıyor bir saat bile uyumadı die. Doktor kusuyor mu dedi ben de hayır hiç kusmuyor dedim. Doymuyordur dedi dıysa fazlasını kusar dedi aklım karıştı. Her doyan benek kusar mu???
doğal zeytinyağı bulabilirsen sür canım. ya da organik hindistan cevizi yağı.Kızlar göğüs uçlarım yara oldu bebeğim sürekli emmek istiyor ben de ona kıyamıyorum 2 saat sürüyor bir emişimiz
Lansinoh un hiç faydasını görmedim karbonat iyi dediler iyice kötü yapar diye korktum var mı öneriniz
Oldu canım kaç kere ağladım ben çok kötü görünüyordu hala da düzelmişcsayılmaz var yani sadece hafifledi en önemlisi masaj ama sen masaj yap sürekliEvet canım ya çok canım sıkıldı gözünü açamıyor sizdede oldumu öyle
Biz doktora götürdük doktor çayla yada ılık suyla sil dedi canımCanım benim gözümdede alerji olurdu beyaz yeri kupkırmızı ve çapaklanmadan gözümü açamazdım. Teramisin ve pomad kullanıyodum doktor kesinlikle çayı değdirme sadece ılık su ile sil demişti isterseniz sizde çaya çok bulaşmayın
Inşallah canım öyle umuyorum...ama sanırım insanlardan bunalmaya başladım eve gelen herkesi kovasım yada evden kaçasim var sanırım lohusa bunalımı yaşıyorum tam anlamı ileBoyle kucuk kucuk sivilceler cenesinde ve iki yanaginda var.
Eki Görüntüle 2115505
O ilk gunler hepimizde oldu emzirmeyi ogrendikce duzelir merak etme :) artik hersey daha güzele gidecek oyle dusun :)
Aynen ya. Biri daha kucaga alistirma derse sopayla dovcem
Benim aneztezi turum combine aneztesi idi. Hem spinal yaptilar hem epidural. epidural 3 gun takili kaldi hastaneden cikacagimiz sabah çıkardilar. cok ciddi agrim olmadi ameliyattan sonra.
devletin asilari disinda ozel asilarida yaptiracagim. Rota virus ve meningokok asisi. 10. Yasta rahim agzi kanseri asisini araştırıyorum simdilik onda emin degilim.
Evetkendime gelmeye çalışıyorum oldukça zor bir süreçmiş ama çok tatlı , sen ne durumdasın?
bikaç gün sonra sanki :) öyle hissettim. şubat annesi olacaksın belki de
Cnm normal deniyecem diorsun ilkmi bebeyin ve epedural istemionmu konustunmu hic doktorunlaBen hala bekliyorumadet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar. Pazartesi belli olacak bakalım 40doluyor ne yapıcaz. Gözünaydın canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna müsait zamanında anlat mutlaka ne zaman doğdu nasıl doğdu
Ben marta kalmasın istiyorum sebebi de görümcemin çocuğunun doğum gününün 6mart olması. Resmen kabusum oldu. Kayınpederim inşallah 6sında doğar filan diyordu bi de görümcemin kendisi eklendi. 2gün önce bana diyor ki seninle konuşmuştuk 6sında doğar inşallah demiştik. Hiç de ne böyle bişey konuştum ne de istedim. İstemiyorum yahu. Pazartesi 40 oluyorum. Bakalım bi kç gün daha beklicem gelmezse suni sancıyla normali denicem.
Inşallah canım inşallah..kesinlikle geçilmiyor malesef iyi yanlarının farkına varmaya odaklaniyorum artık:)Anladim canim tesekkurler cevap icin. Benim suya fazla diyordu doktor, simdi normal diyor. Akinti da artinca acaba oyle mi gidiyor ki diye dusundum. Cunku baska gidecek yer yok sanki
Nasil oldunuz canim siz bebegin nasil?
Acilma varsa insallah artar da kolayca kavusursunuz canim. Eskiden bu kaka yapma olaylarini anneye soylemiyorlarmis sanirim. Ben de 40i doldurup sonraki 4 5 gun icinde dogmusum, bana doktor sadece suyun nisanin gelirse sancin kanaman olursa gel demisti diyor annem. Son haftalar cok artmiyor bebisin kilosu. Bizimkinin boyu uzamis 3 haftada 1 cm daha. Kilosu da 100 gram kadar artmis. Yani o konuda cok korkma. Cok karbonhidrat tuketmemeye calis.
Herkesin bunyesi farkli tabi senin agri esigin yuksekse zaten hiiiic korkmaben gibi esigi dusukler korksun
Pazartesi cagirdi bakacak bakalim acilma var mi yok mu. Yalanci sanci diye dusundugum seyler haricinde bi belirti yok. Sanci da cikmiyor
Hadi gozun aydiiin
Nstde sanci dogumun bir iki gun oncesinde cikmaya baslarmis zaten galiba canim. İnsallah kolayca saglikla alirsin kucagina yavrukusu.
Masallah size ya cok tatlisiniz
Bebeklerin bu yatis haline bayiliyorum ben alip mincir mincir sevesim geliyor
Kucak konusuna da katiliyorum. Annesinin kucaginda sakinlesmeyecek de napilacak o bebege yani. Birakalim catlayana kadar aglasin mi napsin yavrucak
Aynen kuzum yasanmasi gerekiyormus demek ki. Olacaga care yok sonucta. İnsallah hemen unutursun kotu anlarini
Onun saclarini sevsinler masallah
Herkesin dogumu dogumu farkli tabi canim. Her dogum farkli hatta. İlk cocugunkiyle ikincinin bile farkli olabiliyomus. İnsallah yavrunuz butuuuun acilari kotulukleri unutturucak size.
Amin canimm sagol
Normalde tadi nasildir bilmiyorum canim ama baharatli, kokulu seyler yemediginden emin ol bence. Belki onlar belki usutme belki de kullandigin bi ilac bozmustur tadini. Halaminki ilactan olmus. Doktorun kullan diye verdigi ilacmis ustelik yani yaptigina bak
Nasil oldun cnm aslinda doktoun hatasi yaa böle aci cekmen hemen epedural edebilirdi yaaa kimi suni samci verio ama epeduralle beklio 24 saat olsa bileInşallah canım inşallah..kesinlikle geçilmiyor malesef iyi yanlarının farkına varmaya odaklaniyorum artık:)
gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah. bi ton laf niye? benim annem gibi manyak bi kafadalar mı yoksaKizlar mart annesi olucam derken subat annesi oldum bennn... 23 subat cuma gunu 3600gr 51 cmlik bir yakisikli katildi aileme... Sütüm gelmedi... Kv ve annem yanimda bu gun ciktik hastaneden ... Stres manyagi oldum ... 6saat suni sanci 1 cm acilma sonra spinal sezeryan bi ton laf ... Oglumu bile sevemedim gonlumce ... Kafayi yicem az daha durursam...
inşallah en hayırlı zamanda gelir canım. bu nedir ya aynı gün olsun deliliği, kendi kendine gelin güvey olmalar,sen istiyo musun bakalım. inşallah öyle olmaz, sıkma canını. ama senin için hangisi daha hayırlı ise o olsun tabi...sıkma canınıBen hala bekliyorumadet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar. Pazartesi belli olacak bakalım 40doluyor ne yapıcaz. Gözünaydın canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna müsait zamanında anlat mutlaka ne zaman doğdu nasıl doğdu
Ben marta kalmasın istiyorum sebebi de görümcemin çocuğunun doğum gününün 6mart olması. Resmen kabusum oldu. Kayınpederim inşallah 6sında doğar filan diyordu bi de görümcemin kendisi eklendi. 2gün önce bana diyor ki seninle konuşmuştuk 6sında doğar inşallah demiştik. Hiç de ne böyle bişey konuştum ne de istedim. İstemiyorum yahu. Pazartesi 40 oluyorum. Bakalım bi kç gün daha beklicem gelmezse suni sancıyla normali denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?