2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün harfi harfine aynı şeyleri yaşadık ben acile götürdüm akşam 9 da. Dokotr hiçbir şey yapmadı. Gazı var dedi. Zaten 3 gündür bıogaıa die bir ilaç veriyodum yine onu verdim elim kolum bağlandı

Benim de iki gündür adet sancısına benzer sancım var ama geldi mi 5dk ağrıyor mesela. 2günde 4-5defa oldu. Aynı anda karnım da kasılıyor. Bu hazırlık herhalde doğuma da, ne zaman gelir acaba gerçeği
bikaç gün sonra sanki :) öyle hissettim. şubat annesi olacaksın belki de

Kızlar bir sorum olacak bugün acile gittim beneğim çok ağlıyor bir saat bile uyumadı die. Doktor kusuyor mu dedi ben de hayır hiç kusmuyor dedim. Doymuyordur dedi dıysa fazlasını kusar dedi aklım karıştı. Her doyan benek kusar mu???

Sut gelir merak etme. Hayırlı olsun bebisin.saglikla buyusun.
@gsm_lee daha büyük yapacağım kemeri demişsin ama daha buyuk yapma.karnından buyuk olmasin kalbini cigerleri vs de isitmasin.

Gecmis olsun sizede Ah ne kadar kotuymus bu gaz kuzum ya elim kolum bagli gibi ne yapsam rahatlamadi yavrum icim gidiyo onu oyle gorunce sallaya sallaya yeni uyuttum insallah rahat yatar

İlla ki değiştirilir zaten canım. Bebise de öyle güzel olan hastane çıkışını hazirlamadim dogumhneye daha normal bişey koydum
Bende 3 tane hastane çıkışı aldım bi tanesini giydircem eve gelincede bi kaç saniyelik yıkamak istiyorum acıkcası sonrada en beğendiğim takımı giydircem. Böyle düşünmesi bile çok heyecanlı

CNm bebekler annelerinin duygularindan resmen etkileniyorlar sen mutluysan o mutlu sen huzursuz ve agliyorsan o da ayninsekilde gergin oluyor. Kolik aglamasida olabilir. Beyaz ses vs acip dinlet bi istersen rahatliyormu bak. Kundaklama yapabilirsin belki kendi eli kolu daha cok sinirlendiriyordur onu. İnsallah biseyi yoktur ama ben kendimden gotdum ben gerildikce o daha bir kotu oluyor

Gecmis olsun sizede Ah ne kadar kotuymus bu gaz kuzum ya elim kolum bagli gibi ne yapsam rahatlamadi yavrum icim gidiyo onu oyle gorunce sallaya sallaya yeni uyuttum insallah rahat yatar
Ben de koydum yatagına ama uykuya dalamıyor vir türlü. Tam 14 saattir uyumuyor gaz işacı da kar etmedi

Doymasi kusmaya degil çişe bagli. Ilk kez duyuyorum böyle birsey.

doğal zeytinyağı bulabilirsen sür canım. ya da organik hindistan cevizi yağı.

Biz doktora götürdük doktor çayla yada ılık suyla sil dedi canım

Inşallah canım öyle umuyorum...ama sanırım insanlardan bunalmaya başladım eve gelen herkesi kovasım yada evden kaçasim var sanırım lohusa bunalımı yaşıyorum tam anlamı ile

Evet kendime gelmeye çalışıyorum oldukça zor bir süreçmiş ama çok tatlı , sen ne durumdasın?

Ben hala bekliyorum adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor o kadar. Pazartesi belli olacak bakalım 40doluyor ne yapıcaz. Gözünaydın canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna müsait zamanında anlat mutlaka ne zaman doğdu nasıl doğdu

bikaç gün sonra sanki :) öyle hissettim. şubat annesi olacaksın belki de

Ben marta kalmasın istiyorum sebebi de görümcemin çocuğunun doğum gününün 6mart olması. Resmen kabusum oldu. Kayınpederim inşallah 6sında doğar filan diyordu bi de görümcemin kendisi eklendi. 2gün önce bana diyor ki seninle konuşmuştuk 6sında doğar inşallah demiştik. Hiç de ne böyle bişey konuştum ne de istedim. İstemiyorum yahu. Pazartesi 40 oluyorum. Bakalım bi kç gün daha beklicem gelmezse suni sancıyla normali denicem.

Cnm normal deniyecem diorsun ilkmi bebeyin ve epedural istemionmu konustunmu hic doktorunla

Inşallah canım inşallah..kesinlikle geçilmiyor malesef iyi yanlarının farkına varmaya odaklaniyorum artık:)

gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah. bi ton laf niye? benim annem gibi manyak bi kafadalar mı yoksa

inşallah en hayırlı zamanda gelir canım. bu nedir ya aynı gün olsun deliliği, kendi kendine gelin güvey olmalar,sen istiyo musun bakalım. inşallah öyle olmaz, sıkma canını. ama senin için hangisi daha hayırlı ise o olsun tabi...sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…