- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.421
Canım bizde eve geldiğimizde çok üzülüyordum uyanmuyordu hep altını açıyordumCanim seninki de cok uyuyormu sariliktan dolayi. Ben uyandiramayinca cok kotu oluyorum. Emmesi de lazim saatlerce kasikla beslemeye calisiyorum.
Tamam canim insallah kolay olur .Cok tesekkur ederim .Bebeginle guzel gunler diliyorum.Aynen cankm en hayirlisi neyse o olsun çatı muyanesinden kaçtın ama açılmam icin ebe vajinama masaj yaptı eliyle açtı beni
açıkcası kaçsam bile bazı şeylerden kurtulamadım gerçi o an düşünmüyorsun ne olursa olsun Doğum olsun istiyorsun o kadar korktuğum şeyi takmadım bile o an
Benimde kanamam oldu 2 defa zor gerçekten çok düşünme cidden ne kadar rahat olursan o kadar iyi oluyor her şey
Bnde kendimi zorla yiyorum sut olsun diye hmn hmn bir aydr var bu durumAyva cekirdeklerini suda beklemek surmek,zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, anne sütünden sürmek önerildi burda
Bende de var 2 _3 haftadır zorla yiyorum doğum sonrası sütun olmucak diye kokuyorum bu yuzden
Evet
Doymuyor yada meme istiyor olabilirmi?Kizlar gene ben gene sorunlarla geliyorumbebegim bugun gunduz bir saat uyudu sonra hic uyumadi cok huzursuz cok agliyo gozleri kip kirmizi oldu atesi yok gaz icin hersey yaptim ama sanki gaz icin deglde baska bsy icin agliyo gibi cunku ıkınmıyo ne yapsam acaba ya elimde bi 10 dkk uyuyo biraktigim an aamayi basliyo acaba doktora mi gotursem
Sen normalde de iştahsız mısın canım sanki hamileyken de diyordun bu durumu. Ben çok yerim. Hamileliğin ilk aylarında midem bulanırken bile bastırmak için bişeyler yerdim düşün. Bu durum emzirirken iyice artıyor bende sürekli ama sürekli bişey yiyesim var. O yüzdrn bilemedim neden iştahın yok acabaBnde kendimi zorla yiyorum sut olsun diye hmn hmn bir aydr var bu durum
Çok ağladığı zamanlar ben de böyle düşğnüyorum sanki gaz değil gibi geliyor. Ama görünürde bi sorun da yok gibi. Bi sıkıntısı var da anlayamıyorsam diye içim içimi yiyor. İnşallah bşşeyi yoktur canım. şu an götürebileceğin bi çocuk dr u var mı. Biz de her akşam acile götğrmeye kalkıyoruz sonra anlamazlar diye vaz geçiyoruz. Kontrole kadar dayanabilecek miyiz bakalımKizlar gene ben gene sorunlarla geliyorumbebegim bugun gunduz bir saat uyudu sonra hic uyumadi cok huzursuz cok agliyo gozleri kip kirmizi oldu atesi yok gaz icin hersey yaptim ama sanki gaz icin deglde baska bsy icin agliyo gibi cunku ıkınmıyo ne yapsam acaba ya elimde bi 10 dkk uyuyo biraktigim an aamayi basliyo acaba doktora mi gotursem
Nasıldı canım doğumun felan çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallahEvetkendime gelmeye çalışıyorum oldukça zor bir süreçmiş ama çok tatlı , sen ne durumdasın?
Suan elimde uyuyo wc ye bile gidemiyorum biraktigim an uyaniyo agliyo canm ya anlamamak ne kötüymüş İnsallah bsyi yoktur dogum yaptigim hastanedeki doktora gidiyiruz yani Pazartesi konturolumuz var bnde acilemi gotursem diye dusundum ama devlet hastanesine karsi korkum var bana hamileyken cok kotu davrandilar yanlis tedavi uyguladilar hepside ayni degl iyileride var ama bnm korkuk var kendi hastanemin acilinemi gotursem hastanede biraz uzaktaki İnsallah pazartesiye kadar aglamaz 4 saattr birlikte agliyorum insallah gecerÇok ağladığı zamanlar ben de böyle düşğnüyorum sanki gaz değil gibi geliyor. Ama görünürde bi sorun da yok gibi. Bi sıkıntısı var da anlayamıyorsam diye içim içimi yiyor. İnşallah bşşeyi yoktur canım. şu an götürebileceğin bi çocuk dr u var mı. Biz de her akşam acile götğrmeye kalkıyoruz sonra anlamazlar diye vaz geçiyoruz. Kontrole kadar dayanabilecek miyiz bakalım
Evet kuzum hamileyken de istehem yoktu ama arada bsyler canim cekerdi suan su dahi zorla iciyorum kemik gibi oldum git gide eriyirumSen normalde de iştahsız mısın canım sanki hamileyken de diyordun bu durumu. Ben çok yerim. Hamileliğin ilk aylarında midem bulanırken bile bastırmak için bişeyler yerdim düşün. Bu durum emzirirken iyice artıyor bende sürekli ama sürekli bişey yiyesim var. O yüzdrn bilemedim neden iştahın yok acaba
Mama verdim ac sandim iki kez mama verdim gene susmadi canm yaDoymuyor yada meme istiyor olabilirmi?
Beşiği sallanıyor mu ? Sallanan beşik kullansanaMama verdim ac sandim iki kez mama verdim gene susmadi canm ya
E bebek te vardı o kemerden. 15 tl falanEvet kanamalı geçtiyse gezmek zor oluyor
Bol bol dinlen kafa dağıt bende de vardı vajinusmus hatta çatı muayenesi olmamak icin doktorumu değiştirdim değiştirdiğim günün ertesi günü Doğuma gittim :) bende tam tersi sezeryandan korkuyordum kesilmeyi vs hissedersem diye
Kendini en iyi sen tanırsın psikolojin hangisine olumlu bakıyorsa onu tercih et kesinlikle
O Kemer’den alıp fırında Unutup yaktım bileydim dedim yaz boyu kiraz çekirdeklerini atmazdım bulursam kiloyla alıp kendim bir kemer yapacağım artık döküldüğü icin bende havlu önerdi doktor havlu koyuyorum ayni saat yönünde karnını ov ya da bebegi tuttugunun tersi yönünde yere doğru tut dedi ay bazen hiçbiri fayda etmiyor ama is sıcak tutmakmış alti onu anladım
Cankm
Hayırlı uğurlu olsun hosgeldin aramıza sütun gelir merak etme memelerine sıcak su yap elinle sıkmaya çalış göğüs ucunu iki parmağının arasına alıp memene bebek emermiş gibi bastır yavaş yavaş
Oğlunu istediğin anda kucağına iste kimseyi takma her Işın’ı istediğini yaptır geç bosver
Canm sallanan besik kullaniyorum da gene huzursuzBeşiği sallanıyor mu ? Sallanan beşik kullansana
İlla ki değiştirilir zaten canım. Bebise de öyle güzel olan hastane çıkışını hazirlamadim dogumhneye daha normal bişey koydumGit çıkar zor olmaz mı. Bende olmadı durumuma göre öyle yapıyım. İlk gün kırmızıyı giyiyim öyle uyuyum ertası gün sabahtan değiştiriyim
Aldım kuzum ordan da yaktım fırında şimdi kendim alıp büyük dolu yapacağım küçük geliyor o kemer banaE bebek te vardı o kemerden. 15 tl falan
Kiz e bebekte 15 liraydi en son kemer ugrasma al gec birtane dahaEvet kanamalı geçtiyse gezmek zor oluyor
Bol bol dinlen kafa dağıt bende de vardı vajinusmus hatta çatı muayenesi olmamak icin doktorumu değiştirdim değiştirdiğim günün ertesi günü Doğuma gittim :) bende tam tersi sezeryandan korkuyordum kesilmeyi vs hissedersem diye
Kendini en iyi sen tanırsın psikolojin hangisine olumlu bakıyorsa onu tercih et kesinlikle
O Kemer’den alıp fırında Unutup yaktım bileydim dedim yaz boyu kiraz çekirdeklerini atmazdım bulursam kiloyla alıp kendim bir kemer yapacağım artık döküldüğü icin bende havlu önerdi doktor havlu koyuyorum ayni saat yönünde karnını ov ya da bebegi tuttugunun tersi yönünde yere doğru tut dedi ay bazen hiçbiri fayda etmiyor ama is sıcak tutmakmış alti onu anladım
Cankm
Hayırlı uğurlu olsun hosgeldin aramıza sütun gelir merak etme memelerine sıcak su yap elinle sıkmaya çalış göğüs ucunu iki parmağının arasına alıp memene bebek emermiş gibi bastır yavaş yavaş
Oğlunu istediğin anda kucağına iste kimseyi takma her Işın’ı istediğini yaptır geç bosver
Aile yardimi olarak gecen o siz baska ne icin nereyi aradiniz bilmiyorumİhtiyaç sahibi ailelere mi veriliyor herkese mi canim. Yanlış bişey yapmayalim da. Bu para eşimin maaşına yansiyan çocuk parasi mi hani evlenince ve cocuk olunca maaşa yansıyan bir para var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?