2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tamam canim insallah kolay olur .Cok tesekkur ederim .Bebeginle guzel gunler diliyorum.

Ayva cekirdeklerini suda beklemek surmek,zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, anne sütünden sürmek önerildi burda

Bende de var 2 _3 haftadır zorla yiyorum doğum sonrası sütun olmucak diye kokuyorum bu yuzden
Bnde kendimi zorla yiyorum sut olsun diye hmn hmn bir aydr var bu durum

Kizlar gene ben gene sorunlarla geliyorum bebegim bugun gunduz bir saat uyudu sonra hic uyumadi cok huzursuz cok agliyo gozleri kip kirmizi oldu atesi yok gaz icin hersey yaptim ama sanki gaz icin deglde baska bsy icin agliyo gibi cunku ıkınmıyo ne yapsam acaba ya elimde bi 10 dkk uyuyo biraktigim an aamayi basliyo acaba doktora mi gotursem

Doymuyor yada meme istiyor olabilirmi?

Bnde kendimi zorla yiyorum sut olsun diye hmn hmn bir aydr var bu durum
Sen normalde de iştahsız mısın canım sanki hamileyken de diyordun bu durumu. Ben çok yerim. Hamileliğin ilk aylarında midem bulanırken bile bastırmak için bişeyler yerdim düşün. Bu durum emzirirken iyice artıyor bende sürekli ama sürekli bişey yiyesim var. O yüzdrn bilemedim neden iştahın yok acaba

Çok ağladığı zamanlar ben de böyle düşğnüyorum sanki gaz değil gibi geliyor. Ama görünürde bi sorun da yok gibi. Bi sıkıntısı var da anlayamıyorsam diye içim içimi yiyor. İnşallah bşşeyi yoktur canım. şu an götürebileceğin bi çocuk dr u var mı. Biz de her akşam acile götğrmeye kalkıyoruz sonra anlamazlar diye vaz geçiyoruz. Kontrole kadar dayanabilecek miyiz bakalım

Suan elimde uyuyo wc ye bile gidemiyorum biraktigim an uyaniyo agliyo canm ya anlamamak ne kötüymüş İnsallah bsyi yoktur dogum yaptigim hastanedeki doktora gidiyiruz yani Pazartesi konturolumuz var bnde acilemi gotursem diye dusundum ama devlet hastanesine karsi korkum var bana hamileyken cok kotu davrandilar yanlis tedavi uyguladilar hepside ayni degl iyileride var ama bnm korkuk var kendi hastanemin acilinemi gotursem hastanede biraz uzaktaki İnsallah pazartesiye kadar aglamaz 4 saattr birlikte agliyorum insallah gecer
Evet kuzum hamileyken de istehem yoktu ama arada bsyler canim cekerdi suan su dahi zorla iciyorum kemik gibi oldum git gide eriyirum

E bebek te vardı o kemerden. 15 tl falan

Git çıkar zor olmaz mı. Bende olmadı durumuma göre öyle yapıyım. İlk gün kırmızıyı giyiyim öyle uyuyum ertası gün sabahtan değiştiriyim
İlla ki değiştirilir zaten canım. Bebise de öyle güzel olan hastane çıkışını hazirlamadim dogumhneye daha normal bişey koydum

P Prime18 kilo alimi ve gelisimi normalse 2 hafta kaka yapmayan bebek var canım benim oglum 4 günde 1 yapıyor şuan eskiler et tutuyo derlermis bu duruma sütun yarıyo diyenlerde oluyomuş. ama kilosunu ve gelisimini kontrol ettir tabi

Kiz e bebekte 15 liraydi en son kemer ugrasma al gec birtane daha

İhtiyaç sahibi ailelere mi veriliyor herkese mi canim. Yanlış bişey yapmayalim da. Bu para eşimin maaşına yansiyan çocuk parasi mi hani evlenince ve cocuk olunca maaşa yansıyan bir para var.
Aile yardimi olarak gecen o siz baska ne icin nereyi aradiniz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…