- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.461
Bence ikiside kötü dikiş olayının aşağıda da yukarıda da:)Canım kendini üzme, evet normal Doğumda hemen ayağa kalkıyorsun o yanı çok güzel ama hala düşmeyen dikişlerim beni hala zorluyor. Orada dikişler olması da pek hoş bir durum değil gerçekten.
Bir de korseyle ilgili çok araştırdım, burada da doktorlara sordum. Asla takma dediler, ve şöyle açıkladılar. Hamilelik süresince rahim çevresindeki organlar yavaş yavaş yer değiştirir, özellikle bağırsaklar. Doğum sonrasında da yaklaşık 6 ayda eski yerlerine dönerlermiş. Bu süreçte onlara baskı yapmak ciddi tehlikeler yaratabilirmiş.
Sen de talihsiz şeyler yaşamışsın canim ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde hayatımi etkileyecek bişey de olabilirdi ameliyat sonuçta onlara emanet canımız...ve ömrümde ilk defa bıçak altına yattım şimdi canim çok yanıyor ama böyle güzellik için değer diyorum artikHepimiz istedik normal doğumu ama doktor eşimle konusurken dedi ki hiç normal doğum yapma şansı yok şu an. Benim suyum geldikten 4 saat sonra. O süre boyunca ben suyum geldi diye normal doğum yapacagim saniyordum ve seviniyordum kendi kendime. Ama olmayınca olmuyor. Bir suyum geldi ama normal doguma engel 4 durum saydi doktor. 2 gün önce hiçbir engel yokken hem de. Kendimi yiprattigimla kaldım boşver. Sen de dagit kafandaki düşünceleri artik.
Korseyi de ben ilk günden taktim. İlk gunun gecesi hatta. İyi geldi bana. Hatta hastahanede doktor gördü beni takma dedi. Ben dinlemedim cunkç dik durmama ve yurumeme yardım ediyordu. İlk hafta taktim yarim yamalak da olsa. Sonra gerek kalmadı zaten. Ama birkaç ay kullanan arkadaşlar var çok memnun kalip. Hatta bana doğum yaptığım gün ziyarete geldiginde arkadasim getirdi hemen tak diye. Sen yine de doktoruna sor ama daha iyi
Sen de talihsiz şeyler yaşamışsın canim ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde hayatımi etkileyecek bişey de olabilirdi ameliyat sonuçta onlara emanet canımız...ve ömrümde ilk defa bıçak altına yattım şimdi canim çok yanıyor ama böyle güzellik için değer diyorum artikHepimiz istedik normal doğumu ama doktor eşimle konusurken dedi ki hiç normal doğum yapma şansı yok şu an. Benim suyum geldikten 4 saat sonra. O süre boyunca ben suyum geldi diye normal doğum yapacagim saniyordum ve seviniyordum kendi kendime. Ama olmayınca olmuyor. Bir suyum geldi ama normal doguma engel 4 durum saydi doktor. 2 gün önce hiçbir engel yokken hem de. Kendimi yiprattigimla kaldım boşver. Sen de dagit kafandaki düşünceleri artik.
Korseyi de ben ilk günden taktim. İlk gunun gecesi hatta. İyi geldi bana. Hatta hastahanede doktor gördü beni takma dedi. Ben dinlemedim cunkç dik durmama ve yurumeme yardım ediyordu. İlk hafta taktim yarim yamalak da olsa. Sonra gerek kalmadı zaten. Ama birkaç ay kullanan arkadaşlar var çok memnun kalip. Hatta bana doğum yaptığım gün ziyarete geldiginde arkadasim getirdi hemen tak diye. Sen yine de doktoruna sor ama daha iyi
Dogru söylüyorsun canm ama yavrumu agladigini gorunce dayanamadim bnde agladim cok şükür salladim uyuya kaldi insallah rahat uyur yaCNm bebekler annelerinin duygularindan resmen etkileniyorlar sen mutluysan o mutlu sen huzursuz ve agliyorsan o da ayninsekilde gergin oluyor. Kolik aglamasida olabilir. Beyaz ses vs acip dinlet bi istersen rahatliyormu bak. Kundaklama yapabilirsin belki kendi eli kolu daha cok sinirlendiriyordur onu. İnsallah biseyi yoktur ama ben kendimden gotdum ben gerildikce o daha bir kotu oluyor
Evet ayni dedigin gibi uykuya dalamiyor resmen gozu acik uyuyor mirildaniyor agliyo bnde gaz ilaci icirdim fayda etmedi mommy bliss sipariş verdim herkes iyi diyo gelsin insallah etki ederBen de koydum yatagına ama uykuya dalamıyor vir türlü. Tam 14 saattir uyumuyor gaz işacı da kar etmedi
Epidural hiç vurmadılar canim doktoruma başından beri normal epiduralli istediğimi yineledim doguma yatış yaptığım gün gayet normal bi gece önce sacimi maşa yaptım yattım sabah 6 da kalktım gittim yatisi yaptırdım muayenem yapıldı açıklık 1.5cm di sonra vajinal ilaç kondu rahim ağzını yumuşatmak için sonra kendi sancılarım başladı düzenli bi şekilde sevindim bende açılmam başlar diye ama olmadıAnlamadim.niye.hemen vurmadilar epedural.ve.yinede.hizetmeniz tuhaf degilmij yaa
Evet kızlar dün benim de doğum günümdü :) sizin de doğum gününüz kutlu olsunDoğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllarastay strong26
Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak
Bi doktorun dediği diğerini tutmuyo ben anlamadım bu işiBiz doktora götürdük doktor çayla yada ılık suyla sil dedi canım
Devlette epidural yok canım. Şimdi yazı okudum 3 gün suni sancı çeken varmış sen koru yarabbim
gözün aydın. sağlıkla büyüt inşallah. hayırlı bir ömür dilerim bebeğine. darısı başımızaEvetkendime gelmeye çalışıyorum oldukça zor bir süreçmiş ama çok tatlı , sen ne durumdasın?
Bence lohusalıkhan değil ben daha şimdiden birilerinin geldiğini düşündükçe içime sıkıntı giriyo kovasım geliyo. Tamam insanlarda yanımızda olmak istiyo ama bence bi 15 20 gün kesinlikle gidilmemeli. Ben şimdiden bebeğim ve eşimle yanlız kalmak istiyorumInşallah canım öyle umuyorum...ama sanırım insanlardan bunalmaya başladım eve gelen herkesi kovasım yada evden kaçasim var sanırım lohusa bunalımı yaşıyorum tam anlamı ile
Canım aklıma takılan kısım mesela açışman 4 cm ki bence güzel doktorlae hızlandırmak için alttan muayene yapmadılar mı kuzenime öyle yapmışlar biraz acılı oldu ama açılmam çoğaldı sonrada doğum yaptım demiştiEpidural hiç vurmadılar canim doktoruma başından beri normal epiduralli istediğimi yineledim doguma yatış yaptığım gün gayet normal bi gece önce sacimi maşa yaptım yattım sabah 6 da kalktım gittim yatisi yaptırdım muayenem yapıldı açıklık 1.5cm di sonra vajinal ilaç kondu rahim ağzını yumuşatmak için sonra kendi sancılarım başladı düzenli bi şekilde sevindim bende açılmam başlar diye ama olmadıdr böyle durumda suni veririm falan diyodu bende suni sancı verecek sonra da epidurali takacak açılma bekleyecek sandım hep ama basında bana epidurale sıcak bakmadığını söyleseydi dr ve hastahane olarak onu tercih ermezdim...sonra anladım durumu açıklık 4 cm oldu en fazla bas yukarda inmiyo aşağı dedi bende o zaman boşu boşuna daha fazla canım yanmasın dedim yani sonra spinal sezeryan yaptı...aslinda acı hissi sıfır olması gerekirken hisseden nadir insanlardan birisi olmusum bende işte
3 gün mü burda vardı canim devlet normal doguma teşvik için başlattı devlette de...
Benim grip geçti de burun tıkanıklığı kaldıydı ama şimdi oda düzeldi şükür kızımınki de geçti bakalım olursa da serum fizyolojik var damlatıp otribebe ile çekerim yada peçete ile temizlerim..Kuxun istersen birde mommy bliss dene. Ben çok memnunum. Biraz pahali ama degiyor. Hem icerik dogal ilac degil. Hemde bebegimi cok rahatlatti. Hem ayni markanin kabiz ilacida var. Onu kullanmadim ama kullanici yorumlarinda herkes cok memnun onuda dene bence. tabi once doktoruna danis kullanabilirmiyim diye.
Kiz ilk birkac gun maske tak kendine senden grip bulasmasin. Bende hastanede filan hep maskeyle emzirdim gripten dolayi hemsireler maskesiz emzirme dediler.
Cnm anlamadim niye epedural bakmammisss spinalde öle degilmi oda belden vuruo anlamiomm yaaBenim grip geçti de burun tıkanıklığı kaldıydı ama şimdi oda düzeldi şükür kızımınki de geçti bakalım olursa da serum fizyolojik var damlatıp otribebe ile çekerim yada peçete ile temizlerim..
Normal canm bnde de cok vesvese oldu ama olucem diye degl yavruma bsy olucak diye korkudan kafayi yiycektim hamileligim korkularla gecti bu korkular herkeste oluyo sen kendine bol bol dua et ayetel kursu nas falak oku rahatlarsinJa bana vesvese cok gelio kizlar tamam.kaderde ne varsa o olur ama.su dogumda ölumden korkuomm em guzek seyi vesvesem.maf edioo hastalikta olabilir öle amaliyatlarr imtihan nasilsa diomm amaa kendimi durduramiom.nasil agliomm bilionuzmjjj niye böleee tevekkül mu az
Cevap icun aaol cmm haklisin aslinda cok guzel sey sevabi cok okuomm evet Rabbim en ii sini bilirrrNormal canm bnde de cok vesvese oldu ama olucem diye degl yavruma bsy olucak diye korkudan kafayi yiycektim hamileligim korkularla gecti bu korkular herkeste oluyo sen kendine bol bol dua et ayetel kursu nas falak oku rahatlarsin
Benim yara oldu cop cop emiyo meme ilk ağzına girerken diş erlerinin arasına ucunu sıkıştırıyor canımdan can gidiyor sankiBurun tıkanıklığı bizde de var canım
Meme uçlarım morardı sanki sütüm yetmiyor gibi emiyor yatırınca ağlıyor
Mama vermedim hiç pompayla sağıp vericem geceleri biberonla verrim en azından
Dün gece zor uyudukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?