2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence ikiside kötü dikiş olayının aşağıda da yukarıda da:)
Haklısın canım karnımın içi toplanmadı bile daha hissediyorum zaten hala acılarım var büyük bi boşluk var karnımın içinde zaten öyle olmasa bile dikişlerin yerini gerdirme ihtimali var 6 ay da fazla bi süre değil aslında beklenebilir zaten bence :)

Sen de talihsiz şeyler yaşamışsın canim ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde hayatımi etkileyecek bişey de olabilirdi ameliyat sonuçta onlara emanet canımız...ve ömrümde ilk defa bıçak altına yattım şimdi canim çok yanıyor ama böyle güzellik için değer diyorum artik

Sen de talihsiz şeyler yaşamışsın canim ama Allaha şükür ki sağlığımız yerinde hayatımi etkileyecek bişey de olabilirdi ameliyat sonuçta onlara emanet canımız...ve ömrümde ilk defa bıçak altına yattım şimdi canim çok yanıyor ama böyle güzellik için değer diyorum artik

Dogru söylüyorsun canm ama yavrumu agladigini gorunce dayanamadim bnde agladim cok şükür salladim uyuya kaldi insallah rahat uyur ya

Ben de koydum yatagına ama uykuya dalamıyor vir türlü. Tam 14 saattir uyumuyor gaz işacı da kar etmedi
Evet ayni dedigin gibi uykuya dalamiyor resmen gozu acik uyuyor mirildaniyor agliyo bnde gaz ilaci icirdim fayda etmedi mommy bliss sipariş verdim herkes iyi diyo gelsin insallah etki eder

Anlamadim.niye.hemen vurmadilar epedural.ve.yinede.hizetmeniz tuhaf degilmij yaa
Epidural hiç vurmadılar canim doktoruma başından beri normal epiduralli istediğimi yineledim doguma yatış yaptığım gün gayet normal bi gece önce sacimi maşa yaptım yattım sabah 6 da kalktım gittim yatisi yaptırdım muayenem yapıldı açıklık 1.5cm di sonra vajinal ilaç kondu rahim ağzını yumuşatmak için sonra kendi sancılarım başladı düzenli bi şekilde sevindim bende açılmam başlar diye ama olmadıdr böyle durumda suni veririm falan diyodu bende suni sancı verecek sonra da epidurali takacak açılma bekleyecek sandım hep ama basında bana epidurale sıcak bakmadığını söyleseydi dr ve hastahane olarak onu tercih ermezdim...sonra anladım durumu açıklık 4 cm oldu en fazla bas yukarda inmiyo aşağı dedi bende o zaman boşu boşuna daha fazla canım yanmasın dedim yani sonra spinal sezeryan yaptı...aslinda acı hissi sıfır olması gerekirken hisseden nadir insanlardan birisi olmusum bende işte

Doğum gününuz kutlu olsun kızlar nice yıllara stay strong26

Canim ağlama zamanla bebeğinin işaretlerini daha iyi anlicaksin hissettiklerin de çok normal...komşu falan yok mu yardimci olcak
Evet kızlar dün benim de doğum günümdü :) sizin de doğum gününüz kutlu olsun kahveci34 senin de canim çok saol nice yaşlarımız olsun inşallah:)

Inşallah canım öyle umuyorum...ama sanırım insanlardan bunalmaya başladım eve gelen herkesi kovasım yada evden kaçasim var sanırım lohusa bunalımı yaşıyorum tam anlamı ile
Bence lohusalıkhan değil ben daha şimdiden birilerinin geldiğini düşündükçe içime sıkıntı giriyo kovasım geliyo. Tamam insanlarda yanımızda olmak istiyo ama bence bi 15 20 gün kesinlikle gidilmemeli. Ben şimdiden bebeğim ve eşimle yanlız kalmak istiyorum

Canım aklıma takılan kısım mesela açışman 4 cm ki bence güzel doktorlae hızlandırmak için alttan muayene yapmadılar mı kuzenime öyle yapmışlar biraz acılı oldu ama açılmam çoğaldı sonrada doğum yaptım demişti

Benim grip geçti de burun tıkanıklığı kaldıydı ama şimdi oda düzeldi şükür kızımınki de geçti bakalım olursa da serum fizyolojik var damlatıp otribebe ile çekerim yada peçete ile temizlerim..

Cnm anlamadim niye epedural bakmammisss spinalde öle degilmi oda belden vuruo anlamiomm yaa

Ja bana vesvese cok gelio kizlar tamam.kaderde ne varsa o olur ama.su dogumda ölumden korkuomm em guzek seyi vesvesem.maf edioo hastalikta olabilir öle amaliyatlarr imtihan nasilsa diomm amaa kendimi durduramiom.nasil agliomm bilionuzmjjj niye böleee tevekkül mu az

Normal canm bnde de cok vesvese oldu ama olucem diye degl yavruma bsy olucak diye korkudan kafayi yiycektim hamileligim korkularla gecti bu korkular herkeste oluyo sen kendine bol bol dua et ayetel kursu nas falak oku rahatlarsin

Normal canm bnde de cok vesvese oldu ama olucem diye degl yavruma bsy olucak diye korkudan kafayi yiycektim hamileligim korkularla gecti bu korkular herkeste oluyo sen kendine bol bol dua et ayetel kursu nas falak oku rahatlarsin
Cevap icun aaol cmm haklisin aslinda cok guzel sey sevabi cok okuomm evet Rabbim en ii sini bilirrr

Benim yara oldu cop cop emiyo meme ilk ağzına girerken diş erlerinin arasına ucunu sıkıştırıyor canımdan can gidiyor sanki mama aptamil süt verdim ben az bişey o da doymadı ve çok canım yandığı için verdim evde manüel pompa var bende sagip veriyorum ama manuel olduğu için yavaş ve az çekiyo...p.tsi yada salı elektrikli aldım o gelecek sagip saklamayı düşünüyorm artık bende..bikac kez mama kaşığı ile verdim sütümü okadar tatlı içiyor ki sipacik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…