2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen vesvese işini bide bana sor aklımdan neler geçiyo. Hele okuduğum ölü doğumlar felan kaç gün sıkıntısından uyuyamıyodum. Hamilelik sayfalarını hepsini takipten çık. Rastt gelirsede okuma. Bide kesinlikle arastırma bu konuyu ha bide iç ferahlaması için inşirah suresinin anlamını oku sonra sureyi oku benim böyle hafifledi biraz

Kiz e bebekte 15 liraydi en son kemer ugrasma al gec birtane daha
O kemerle çok ince geldi bana bizim evde ki ince mesela yanan sevi bebeni olmadı iki tane alıp terziye yaptırayım büyükçe yanı karin boyu kadar düşündüm arkadaşın öyle çok iyi geldi bizim aldığımız kemer bana küçük geldi nedense

Nasil oldun cnm aslinda doktoun hatasi yaa böle aci cekmen hemen epedural edebilirdi yaaa kimi suni samci verio ama epeduralle beklio 24 saat olsa bile
Spinal oldum canım eğer onu sorduysan beni soruyorsan eh işte ilk güne göre yine iyiyim iyileşmeye devam ediyorum bakalım..kendi sancılarım da baya kuvvetli idi suni sancı kadar vardır bence..aynen açılma 4 cm olunca aslında suni ile şiddeti artırıp sonrasında epidural vurdura bilirdi ama yapmadı belki suni alınca bebekte inecekti aşağı ama denemedi bile epidural olsa çok rahat beklerdim yani...

Aiii okuom onlari ben yok yokk offf nyie böleee yaa en guzel seyyy hastalik degil dey degil

Cevap icun aaol cmm haklisin aslinda cok guzel sey sevabi cok okuomm evet Rabbim en ii sini bilirrr
Anlayabiliyorum canm bnde doguma bir hafta kala burda kizlara yazmistim cok ama cok kotu veseveye kapilmistim her gunum kabus gibi gecerdi ne zmn vesveseye kapilirsam yasin okudum kendime ufledim oyle rahatladim dusunmemeye calis bildigin dualari oku iyi gelecektir Robbim saglikla kucagna almayi nasip etsin amin

Niye böle vesvese deme buuu

Kötu olmus ama bitti bak sukur insaAllah bizlerde atlatiriz

Bu akşam eşimin ablası geldi eşi ve iki kızı ile deli oldu annem zaten bende kalıyor ve 1 ay falan kalacak annem ile de sıkıntı yaşıyoruz kedim var diye bebege bişey yapar diye alıp kızımla bebek odasında yatıyor ben salonda tek başıma eşim yatak odasında tek başına üstüne bide millet geliy o kafayı siyircam artık ya evden kaçacam ya da defolun diycem herkese iyice psikolojim bozuldu düzeniminiz değişti ah ah saymayayım en iyisi kendi annemden kızımı kıskanıyorum bide iyice sahiplendi kendi bebeği gibi...

Yaptı kuzum çok sık yapıldı em son dr yapmadan önce de hemşire yaptı...dr baktı en son baya ittirdi serviks çok geride bebeğin başına ulaşamıyorum dedi baya da acılı olmuştu hatta

Hahaha ben bunu çok duyuyorum kıskanma olayını. Ama bende bebeğime kendim bakmak istiyorum açıkcası eğer Allah tab başka bisey olmazsa eşimle 6 gün felan annemde kalıp sonra kendi evimize geçicez inşallah. Eşimle ikimiz bakarız diye düşünüyorum tek korkum eşimin 9 aydır hiç umursamayıpta şimdi sanki önemsiyo gibi gereksiz akrabalarının gelmesi. Diyorum ona benim hasta oldugumu söyle kimseyi kabul etmek yok diye tamam diyo şimdilik ama zamanı gelince kesin diyemicek. Eşim rapor alıcak onu bile demedik kimseye düşün. Ben annemdeyken burda gelip 5 dk görüp gitsinler ben kimseyi istemiyorum evimde

devlette mi yapıyoo ve ben bunu araştırmak için geç kaldım galiba ya eğer doğum yaptığım hastanede olsaydı bilirdim kuzenim 3 ay önce doğum yaptı çünkü orda
Ben sordurmustum canim var dediler öyle olunca devam etmiştim ama sonra devlette yapma dediler öylelikle bıraktım devleti çünkü burda kadın doğumcu çok ama hiçbirisi ise yaramaz malesef

Yaptı kuzum çok sık yapıldı em son dr yapmadan önce de hemşire yaptı...dr baktı en son baya ittirdi serviks çok geride bebeğin başına ulaşamıyorum dedi baya da acılı olmuştu hatta
Canım demekki senin gerçekten normal doğuma imkan yoktu. Bakalım benimki nasıl olacak. Benimde suan muayenelerde rahim ağzıma hiç ulaşamıyorlar. Sözde bebek kanala inmiş demişti bi doktor diğeri inmemiş dedi. Senin yine özeldi istediğin anda sezeryana aldılae devlet ısrarcı bu konuda bakalım kaç saat çekicem o suni sancıyı

Ben sordurmustum canim var dediler öyle olunca devam etmiştim ama sonra devlette yapma dediler öylelikle bıraktım devleti çünkü burda kadın doğumcu çok ama hiçbirisi ise yaramaz malesef
Ben hiç arastırmadım desem nasıl böyle bişeyi atlarım şaşıyorum kendime

Cnm anlamadim niye epedural bakmammisss spinalde öle degilmi oda belden vuruo anlamiomm yaa
Valla yapmadi işte canim baştan deseydi sıcak bakmıyorum diye bende yolumu ona göre çizerdim yani...evet ikiside belden vuruluyo epiduralde takılı kaliyo belde ordan yavaş yavaş veriyorlar spinal ise sadece bir iğne belden aşağı uyuşuyor yine ama atması biraz zor o ilacı spinal yapan suni verip epidural de yapabilirdi ama yapmadı

Evet canim ama zorlasın isterdim acı çektirmeden..ozaman senin serviks yani bebegin çıkacagi yol uzun boyu yani..insallah az çekersin canım belki de sakinleştirici vururlar ama yanımdaki kadına vurmuşlardı açılmayı engellemiycek ilaç vardırr heralde...

Sağlıkla büyüt inş. Kimseyi takma, süt öyle şar diye gelmiyor bazen. Günler gecelerce uğraştım ben. Mama takviyesi de verdim ama asla biberon kullanmadım. Gerekirse lohusa hormonlarından aldığın yetkiyle anne ve kayınvalideyi sustur

İlk günler zor ama giderek sen bebeğine, bebeğin de hayata adapte olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…