2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin inşallah canım bol bol olsun ki sarılık olmasın çok korkuyorum..opmeye kıyamıyorum ama dayanamıyorum da çok güzel bişey bu ya küçücük nazarım deger diye korkuyorum..baya baya toparlandım bu arada daha iyiyim şükür:) ilk gün benim de hep annem verdi kucağıma emzirmek için sonda falan bikac saat sonra cıktı çünkü..nezaman doğurcaz derken geldi geçti valla hala şaşkınım:)

Kızlar emzirirken bebek sürekli yutamıyor boğulur gibi ses çıkıyor daha doğrusu boğazınds kalıyor habire sizinde oluyormu böyle?sanki ilk kızımdada olmuştu.

Çok sağol canım daha yeni yeni cevap veriyorum herkese çoğu mesaja bakamadım fırsat olmadi malesef...bilmiyorum öyle mi yoksa uğraşamak işine mi gelmedi..evet sağlıklı ya gerisi önemli değil geçip gidecek inşallah hepsi:)

çok sevindim canım, gözün aydın. sağlıkla büyüt bebeğini. hayırlı ömürler dilerim bebeğinle sana

Kızlar bugün bir yakınım tatlı badem yağı içir dedi bebeğe gaz için. Bir çay kaşıgı ver dedi. Siiz duydunuz mu böyle bir şey????

Ben korkarım böyle şeylerden, hangi şehirdi hatırlamıyorum da haberlerde izlemiştim bir yerde çocuğa zeytinyağ içirmişlerdi ve vefat etmişti. Bana kalırsa doktora danışmadan verme derim.

Gozun aydın canim iyi olmanıza çok sevindim
Sağlıklı büyüsün bebisin

Son düzenleme:
Kızlar bana çok yumuşak emzik Öner’iniz var mi saat 10 Dan beri kızım gaz sancısından uyumadı emiyor sonra yine gaz emzikle biraz olsun ağlaması durur diye ümit ediyorum
Aventin shotiyi oguruyor hem uzun hemde çok sert bence yumusak sevecek gibi
Önerisi olan var mi
Bende bi emzkk daha var oda sert ama bazen onu alıyor açıldığından mi alıyor öylesine mi anlamıyorum
Acıkıp da aldığını aslında açlığından emzigi emdigini nasıl anlarım ?

2 3 emer sut gelmeyince sinirlenir daha cok aglar acsa

Kizlar kimyonlu rezene cayi onerenlerinize cok tesekkur ederim. Bizde cok ise yaradi. Ilk defa gece uyudum ruya bile gordum:) sonra kendi kurdugum saatle uyanip bebisi emzirdim :) bugun 2 bardak rezene kimyon ictim. Bebegi daha gec saatte yikadim ve yatarken hazir kundakla kollarini cok siki bagladim. Gazli ve uyumayan anneler deneyin derim. Yalniz sutte biraz kimyon kokusu oluyor ya da bana kinoyle geldi? Zararli degildir dimi?

İyi geceler herkesee.

Nobet grubuna dahil olmaktan mutluluk duyuyorum su an

Gecmisi cok okuyamadim malesef. Spinal sezaryen oldum ama cok panik yaptigim icin sanirim bebegin alinmasina yakin bana sakinlestirici veya narkoz verildi. Bi ara omuzlarimin agrimasini fark ettim. Onun icin baya bi cirpindim ugrastim sanirim. Ne bebegimin aglayisini duyabildim ne bi sey. Keske en bastan genel anestezi olsaymisim diyorum ama allahtan ustume birilerinin bastirmasini filan hissetmedim. Tek hatirladigim cok panik bi halde titriyordum. Esim de yanimdaydi ama cok gerildim en bastan beri. Su an bebis annemde. Gaz cikariyorlar. Ben de yavas yavas ayaklandim. Agrim var ama sanirim su anlik agri kesici etkisinde oldugum icin asiri degil.
Dua edenlere cok tesekkur ediyorum. Allah kalanlarimiza kolay dogumlar nasip etsin.

Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün canım.

hadi gözün aydın, geçmiş olsun canım. hayırlı olsun bebeğin. sağlıklı ve güzel bir ömür dilerim size.

Hangi marka meme ucu kullanıyorsun canım bebek yeterince emiyor mu
Ben de almayı düşünüyorum yaralar iyileşene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…