2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sicak havluyu yapiyorum kuzum insallah faydasini gorurum bnm dikislerim sirtim kaburgalarim şiddetli agiyo uykusuzum ama hicte kendimj düşünemiyorum yavrum kivrana kivrana aglayinca agrilarda unutuluo gidiyo
Doğrudur canım iki lokma yemeğe bile vaktimiz yok bebeklerde dikkat sende kendine canım güçlü ol ki bebişede enerjik bakabilesin

Tabi kü canım bunlar geçici ve doğal süreç zaten Allah başka dert vermesin bizlere ve yavrularımıza

Doğrudur canım iki lokma yemeğe bile vaktimiz yok bebeklerde dikkat sende kendine canım güçlü ol ki bebişede enerjik bakabilesin
Saol kuzum insallah saglikla büyütürüz meleklerimizi daha bur sy once saglikla kucagmiz alalim diye dua ediyorduk cok şükür kucagmizda yavrularimiz bunada şükür siz kac aylik oldunuz

Saol kuzum insallah saglikla büyütürüz meleklerimizi daha bur sy once saglikla kucagmiz alalim diye dua ediyorduk cok şükür kucagmizda yavrularimiz bunada şükür siz kac aylik oldunuz
Şükür canım tabi ki..
65 günlük olduk canım biz büyüyoruz :)

Kızlar selam

Spinal sezeryanla öğlen saat 13.18de doğdu bebeğim. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız bir sıkıntımız yok. Dua eden yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim. Hala şokta gibiyim, yaşadıklarım gerçek değil rüya gibi geliyor. Sabah hamileydim şimdi yanımda bebeğim var. Bu arada ultrasonda bu sabah 3700 gr dedi dr. Ama 3255 gr 50cm doğdu bebeğim. Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat huzur versin

Amin canım inşallah.. Allahım analı babalı büyütsün yaşı uzun ömrü hayırlı olsun

Gozun aydin. Saglikla buyusun bebisin.

Liviya mommy bliss ile gaz ilacini ayni anda kullanma canim. Neticede ikiside bagirsak florasina etki eden maddeler. Fazla gelebilir. Ben ayni anda kullanma geregi duymadigim icin bilmiyorum sakincalimi doktoruna danis mutlaka.

Anne sütü ile mama takviyeli giden anneler mamayi ne kadar surede kaç kere Kac CC veriyorsunuz .??

Canım öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun hicbirimizin doğum istediği gibi olmadı malesef ama olsun en azından sagliklila dünyaya geldiler bi şekilde..sen benden önce çıkmışsın ben cuma çıktım inşllah en kısa zamanda iyileşip yanına gelir bebegin..ben çok kötü bi ameliyat geçirdim biliyosundur belki benim eve de misafir geldi hep ameliyatlı olduğumu bile bile..büyük görümcem kızımı sevmek için uyurken zorla uyandırdı sinir oldum ama bisey denmiyo işte..inan ki insanlar halden anlamıyorlar senin canin yaniyo yanmiyo umurlarında değil...

Kahveyi bas ağrısı için demişlerdi bana...

Valla mesajları daha yeni yeni görüyorum sayfa sayfa okuyorum canim daha iyiyim evet şükür toparlanmaya başladım..

Gecicek tabiki canım bir kaç güne toparlanırsın inşallah hiç bir doğum kolay değil ve her doğum bir ayrı hikaye senin hikayende böyleymiş canım prensesinle birlikte
Aynen canım geçti bile nerdeyse..böyle olması gerekiyormuş demek ki hayırlısı buymuş benim için sadece ameliyatta kötü olunca hep öyle kalıcam sandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…