2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim
Biogaia gaz ilacı değil bagirsak düzenleyici bagirsakta ki gaz çıkarmasına yarayan bakterileri harekete geçiriyor doktor bize bu şekilde anlattı %30 faydasi olur gerisi olmaz 3 ay bu gaz olayını maalesef çekeceksiniz dedi ekstra samplex mi ne var onu verdi asıl gaz ilacı o dedi o çıkarmasına bi nebze olsun yardımcı olur dedi ama sıcak havlu vs koyunca bizimki çıkarınca o Damla’yı almadım
Bence ikisini kullanmamanda sakınca olmaz ama doktoruna yazabiliyorsan bi yaz sor istersen ve bence kesinlikle mamani değiştir
Ve emzirmeye çalış
Rezene kimyon mamaya karıştırma sakin mamaların arkasında anne sütüyle bile karıştırmayın yazar onu deneme
Bir kaşık ağzından vereceksen ver ama bagirsaklari bizimki gibi olmadığı icin bizde fayda eden bence onlarda etmiyor sen bilirsin yine de

Canım kontrolunuz nasıldı?bebiş almışmı kilosunu maşallah şimdiden
Saol canm cok şükür iyiydi dogdu gun 3390 gr 52 cm idi dogumdan bir ay sonra 4800 gr 60 cm olmus iyi dedi aşısıni yaptrdim kalca ultrason goz testi yapildi cok şükür hersey iyi cikti tek sorunumuz gaz

Canim mama verdigin icin bu kadar cok gazi vardir. Mamasina bi iki damla zeytinyagi damlat ise yarar. Kizimda denedim bunu gercekten rahatlatiyor bebegi. Su veriyormusun mamafan sonra. Bi cay kasigi suda ver bence mama sonrasinda. Anne sutu almiyorsa bebek susuz kalir

Oyy kıyamam gerçekten zor bir gün olmuş, ama şükür ki ikiniz de iyisiniz. Sağlıkla devam etsin bundan sonrası inşallah. Mutlu güzel bir ömrü olsun minik prensesin :)
Evet canim cok zordu şükür artik daha iyiyim bebegimde iyi.amin canim hepimizin yavrularinin mutlu guzel uzun ömürleri olsun inşallah..valla artık uyuduğunda tek tek okuyorum acıkiyor uyanıyor acıkiyor uyanıyor:)

Gaz şurubu verdim canm insallah bsy olmaz ya yarin doktoru arayip sorucam icim rahat etsin mamayida iyi hatirlattin bugun sormayi unutmusum onuda yarin arayip sorim

Sende mama veriyomusum canm bi kac kisi dedi su ver susuz kalir diye onuda drya sorucaktim unuttum yarin onuda sorim zeytinyag mamaya damlatip vericemdimi

Gozun aydin bebegine rabbim uzun saglikli omur versin. Sanada sifa versin rabbim. Cok zor sezeryan ama sonunda bebegin kucaginda.

Sende mama veriyomusum canm bi kac kisi dedi su ver susuz kalir diye onuda drya sorucaktim unuttum yarin onuda sorim zeytinyag mamaya damlatip vericemdimi
EVet canim zeytinyagini mamaya damlat bir iki damla fazla degil. Ben emziriyorumda mamada veriyorum yari yari. Ama mamadan sonra su veriyorum agzi pamukcuk olmasin diye.

COK SAGol kuzum allah yüzümüze baksın benimde kızımızda buna şükür diyorum insallah zamanla alışır

Canım neden silikonla emziriyosun göğüs uçların mı yara benim gibi
Yok kuzum bizimki meme almıyor uçla alıyor ancak
45. Günüm hala kahverengi akıntım devam ediyor. Dr 60 güne kadar sürebilir demişti. Bi de dikişlerin orada peçete bastırınca çok az nokta nokts kanama var normal mi acaba bilemedim
Dikiş yerinden kan gelmesi normal değil kuzum kukundan kan gelmesi lazım
İnsallah canim valla endisenmekten kafayı yiyecem bunu bile almazsa diye korkuyorum deniyorum ama 1 dk sürmüyor neyse diyorum buna şükür allahım

Aynıymışız kuzum bizde sarikik atlattık verdiler biberonu iyice memeden uzaklaştı
bende avent aldım
Sütle yapıştırıyorum ama öyle uzun sure kalacak şekilde yapışmıyor ve bana ucu büyük geldi
Wee nasıl ki

Saol canm cok şükür iyiydi dogdu gun 3390 gr 52 cm idi dogumdan bir ay sonra 4800 gr 60 cm olmus iyi dedi aşısıni yaptrdim kalca ultrason goz testi yapildi cok şükür hersey iyi cikti tek sorunumuz gaz
Çok şükür canım maşallah size geçecek o gazda hiç merak etme

Ben hastanede verdim baktım tutuyo tamamdır dedim. Gaz olayları başlayınca vermeye başladım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…