2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ebebekte yok mu canim. Benim eşim de eczaneden wee marka aldı dogumdan sonra. Pek iyi degil emzirirken devamli kayıyor ama yine de işimi görüyor
Ebebeğe bakmadım canım eczaneye sordum hep
Bir de oraya bakalım
Wee ninki zor kullanılıyormuş heryerde ondan var avent yok canım

Makatina sok demedi yanlarina yag sur dedi bnde o sekil yaptim kolay tuvaletini yapti o gunden sonra yapmadim surup tazdi onu kullaniyorum

Zeytinyağıyla elimle poposuna karnına masaj yaptım ama bana misin demedi nemesis doktor fitil yazdı gliserinli akşam yapacağım ama insallah gerek kalmaz

Koskoca Ankara'da Avent göğüs ucu bulamadım Yok böyle bir şey kızlar Siz nereden temin ettiniz
Ebebekten almıştım ben canim

Cidden zormus lohusalik onu anladım kimseyi kırmakta istemiyorum o yüzden bişey diyemiyorum kimseyi istemiyorum dedim ama anlayan mi var beni ipleyen mi var..ciktim akşamına eşimin abisi ile nişanlısı geldi onlar neyse de sonra büyük görümce geldi iki kızıni alıp kızım uyuyodu uyuyan meleğimi aldı eline uyandırmaya çalıştı zorla uyanmadı yerine koydu sonra illa gitmeden uyansın dedi görcem dedi manyak uyandırdı bide mama yedirdi nasıl yedirdiyse çocuk kustu hep üstünü de batırdı 2 günlük kızımı minciklaya minciklaya icini cikardi yani deli oldum bişeyde diyemedim dişimi sıktım annem ayaklarına hizmet etti bi tane kalkıp yardım etmedi kızlar ben kalktım artık yani düşün..esimin yanında yatamıyorum annem tuhaf acayip huysuz kedim bebeğin üzerine atlarmış cizermis orasını burasını eşim yatak odasında tek başına ben salonda tek başına annem kızı alıp bebek odasina gidiyor gecekedim bişey yapar diye çok canım sıkılıyor bu duruma bide tiksiniyor yok masaya çıkmasın bişey yemem yok orda yatmasın v.s. v.s..kedimde bana alışkın yanımda uyur kapalı kapı da sevmez açana kadar kapı önünde bağarir ne yapayım atayim mi.hayvaniAnnem uzun süre burda sanırım kirki cikmadik lohusa kadın yalnız birakilmazmis tamam Allah razı olsun şuan temizlik yapiyo mesela çamaşır yikadi asti sabah kahvaltı akşam yemek ama benim evimdeki düzene karışması sinir ediyo utanmasa kızıma memesini de vercek annem diye aliyo kucağına içimden o benim kızım annesi de benim diyesim geliyo çocuk ağlıyo kucağına aliyo doğal olarak beni istiyo ama kendi susturmaya çalışıyo yani ya ben mi abartıyorum ayıp mi ediyorum böyle düşünerek yoksa annem saf kalpli iyi bi insandır hiç kırmak istemiyorum ama 1ay bile uzun bi süre iken belki daha fazla kalacak artık eşim ben kızımız yalnız kalalim istiyorum yanlış mı düşünüyorum bu arada köpegin için üzüldüm inşalla h en kısa zamanda atlatır

Yok canim ise yaramıyor zaten sadece damla damlatiyorum o genizden akıtıyor zaten ama sağ burun deliği biraz küçük ağladığı zaman zor nefes alıyor cuma kontrol var ozaman soyliycem geçer diye bekledim ama çocuk işkence çekiyor resmen

2 hafta kaka yapmayan bebek var bence emmemesi kakayla ilgili degil oglum 4 günde 1 yapiyo diye yazmistim ama gormedin sanirim

Evet bende yazacaktım doktora surekli ikiniyor hunde bir yapıyordu şimdi hiç yapamıyor
6dk emdi sonra küstü ben anlamıyorum valla artık İpek’i 5 saat 4 saat aç kalıp 6 dk emiyor analamdkm bu işi
kuvetli emiyisa belki alacaginî aliyodur kilosu gelisimi nasıl her bebek ayni emmez çunku

ca
nim ben antalyanin en unlu cocuk dr gidiyorum kimse zorda kalmadikça onermiyor ama oglum 4 gun kaka yapmayinca 5. gun zeytinyag ve kulak çubugunu bana da onerdi 10 gun çikamazsada fitili onerdi fitilden daha saglikli goruyolar kulak cubuguyla yagi ha gerek kalmadi oglum 4 gunde 1 yapmayi tercih ediyo o ayrı

Sende ne var ne yok son durum?

Diyecem ki domates salatalık da gaz yapıyor sonra diyeceksin onu yeme bunu yeme bize yiyeceğiz :)) ben yemiyorum domates . Salatalık da geçen netten okudum orda gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyim anlamak lazım ek gıdada 3 gün kurali gibi.

Sor bakalim. Bende damlatiyorum gunluk burun damlasi. Birde doktorumuz kaloriferin ustunde surekli islak havlu bulundurmayi önerdi nem yapsin diye. Onuda dene istersen kuru havada burun tikiyor.

Bilemedim. Doktorlar demek ki bu konuda da hemfikir degil. Bize gebe egitiminde sakın yapmayin bağırsaklarini.delersiniz vs demislerdi acayip gozum korkmustu.
Annemde kardesime hep yapardi ufakken. Doktoru kizmisti surekli yapmayin cocuk alisir uyarıcı olmadan kaka yapamaz diye. Ama tabi 25 sene onceydi bu :)
Gazi.bilmiyorumda domates bende mide eksimesi yanma yapiyor o yuzden pek tercih etmiyorum. Ama bu bebekle hamilelikle alakali degil.oncesindede vardi. Tabi domatesli peynirli sandwich ozlemiyor degilim

Zaten hemen yapin demiyo drum 5 gun bekleyeceksin kendi yapamazsa kulak cubugu ve yag
10. gun oldu hala yapamadi fitil diyo canim yani yardimci olman gerekiyosa zamanini bekleyip yardim edeceksin hemen 2 gunde degil o aliskanlik yapar dogru

Benimki meme isteyince 4 parmağını birden ağzına sokup cok cok emiyor her seferinde mememi versem almam demiyor e mama da yiyor:) maşallah çok ac kızım beni emdikten hemen sonra mamaya da hayır demiyor 2 sn.agzindan meme yada biberonu çek hemen ağzını açıp aranıp ağlamaya basliyo..genelde gözü açıkken eğer aglamiyosa kaka yapiyo yada çiş:) bazen arka arkaya kaka yapiyo çok yaptığı gün yıkamıştık havluya sardık havlusunuda mokladi sağolsun:)gaz olunca benimki ayakları çekiyor karnına doğru hatta gazini kendi çıkarıyor biz çıkaramıyoruz bi türlü

Kızlar ben kehribar kolye aldım kızın ayak bileğine doladım şimdi eskisi gibi gazı olunca katıla katıla ağlamıyor. Ama gaz var mı var o kadar çabalıyor ki çıkarmak için içim parçalanıyo. Bu arada doğum kilolarınızdan naber? Ben 18 kilo almıştım 11.5 kg gitti 6.5 kaldı ama hala kotların içine giremiyorum.

Amin canım ınşallah hep olur bol bol...

Benim bir arkadaşımın annesi aynı boyle davranmıştı 40ı çıkmadan evde kıyamet koptu eşi isyan etti çocuğumu alamıyorum dıye aklıma geldi.annen ev işlerine yardımcı olsun bebeğinin sana ihtiyacı var gecede gunduzde bence net şekilde konuş annenle

80 CC maşallah :)) 40 CC filan veriyorum ben mamayı o da 24 saatte iki kere filan oluyor tabi beni kaç CC emiyor bilmiyorum

Maşallah ne çok saçı var kızının vay tosbik vay bizimkisi az kedi tüyü gibi

Zaten hemen yapin demiyo drum 5 gun bekleyeceksin kendi yapamazsa kulak cubugu ve yag
10. gun oldu hala yapamadi fitil diyo canim yani yardimci olman gerekiyosa zamanini bekleyip yardim edeceksin hemen 2 gunde degil o aliskanlik yapar dogru
Acemiyiz ya herkes ayri birsey diyor. Ben bugun kaka yapmadi dedigimde bebek hemsiresi demek ki beslenemiyor demisti hastanenin 2.gununde. ama sonra baska bir hemsire cis iyiyse kakaya bakilmaz demisti. Pediyatri hekimi gebe egitiminde kaka yapmazsa ememez demisti. Cubuk muhabbetini o demisti sakin sokmayin icine diye. Kendi doktorumuzda disardan mudahale yapmayın gerekirse fitil veririz demisti.
Zaten bi konuda hemfikir olasalar kafami kircam. Artik asi yaptirmayin diyen doktor bile var :/

aynen canim ben 3 tane dr degistirdim birinin dedigi birini tutmuyo en sonunda giden para olsun dedim bu adama gittim allah razı olsun icimi rahatlatiyo benim oglan 4 gun yapmiyo ama cokul cokul emiyo ustune mamada yiyo bence ememez dogru degil her kafadan ayri ses cıkiyo cis cok yapıyo ama bi kisiye guveneceksin demekki bu adama guvendim ben hem ununden hemde konusmalarindan gece 10 da bile arasam çozum uretiyo acemeligimi yok ediyo hepimizin bebegi saglikli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…