2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bilmiommama 29 haftadan beri cocugun kafasi asadaymis bu iyi dedi doktor bunla alakalimi acabaa

Bana yapmadı mesela arkadsisma yaptı öyle derler ama bol folik asit kişiden kişiye değişiyor bence
Bence fazla veriyorsun ondan kusuyor acıkırsa o belli eder kaç günlük bebeğin
4.5 saat geçebilir korkma gününe göre değişir mama verme sütun yeter sağdıgini da verme bence isterse verirsin eğer çok aramıyorsa emzigi ver kuzum
Kusması çok fazla geldiginden
Canim annen seni strese sokmus kedi yüzünden ama bu kedi ölene kadar yanınızda olacak nereye kadar kaçıracak bunu ona anlar ve esin sen istedikten sonra sizin düzeninize müdahale etmesin etse dahi gidene kadar
Annenden çok senin kucağında durmalı birileri geldiğinde altını devşirilecek emzircem uyuyacağız diye odaya geç ben geçen öyle yaptım eşimin dayısı geldi bebeleriyle ay dudağına elleriyle dokunuyorlar falan ay Gazi var onun diye aldım ellerinden üstünü çıkaracam cs dedim
Uyandırmayın zor uyudu sonra ben uğraşıyorum de çekinme sıkma dişini yedirmek isterlerse yeni yedi mideyi zorlamayın doktor dedi de uydur gerekirse

Su saat oldu hala bsy yiyemedim 10 da bi emdi 10 dk zar zor 2:30 da 12 dk zor emzirdim emerken ikiniyor ıkininca kusuyor masaj yaptım makata cay kaşığı zeytinyağ içirdim d vitaminiyle insallah fitile gerek kalmadan kakasini yapar fitilden korktum ben
Çiş yapiyor baya
İsilik hala devam ediyor üstününde azalttım
Tırnaklar uzadı kesemiyorum
Zor zor zor

Kızlar bebeğimin ateşi 37.2 yüksek mi bebeğim bir aylık. Burnunda affedersiniz sümük vardı ben de grip değilim ama boğazım kötüydü dün. Endişeleniyorum

Kızlar ya bebek beni emmiyor , göğüs ucum az var . Aslında emse emebilir bence ama tık yok . Emzik emiyor , silikon ucla emiyor az cok . Beni emmiyor . Kaynanam aç birak silikonla verme diye sabahtan beri söyleniyor . Çocuk bisey emmedi doğru durust . Liviya nin kiler gibi kaynanam yedi duvele yaydi ucu yok ondan çekmiyor diye ama aklım şimdi bu bebeğe kendi göğsümü nasıl alistirabilirim de . Var mi fikriniz ?

Kızlar sol göğsümün yarısı taş gibi semsert oldu sabahtan beri emzirdim sağdım yumuşamadı mastit mi oldum acaba
Ağrıdan ölücem
Annem umma olmuşsun dedi
Doktora mı gidiyim çok moralim bozuk

Kuzum sen kimseyi dinleme bak bn hic meme ucum yoktu hatta doktor bile soyledi hic yok almaz cocuk diye ama sonunda emebildi sen pes etme emicektr zorla bebegi

Kizlar bugun 39.günum dun kanamam bitmek uzere gibiydi dunddn itibaren adet kanamasi gibi kanama oluyo cok degil adet gibi ayni acaba adetmi oldum saskinim bilgisi olan varmi

Her seferinde göğüs ucunu uyar elinle vermeden önce özellikle sütun ile ıslatarak.. ve emzirme videolarını da izle istersen .. agzina verirken köyü kısmını baş ve işaret parmağinla sıkar gibi yapıp öyle ver agzina

Canım benim de yoktu. Evzaneden enjektör al. Youtube de videosu var enjektörün ucunu kesiyosun enjektörle göğüs ucu nasıl çıkar yaz. Ben öle yapıyodum ucu çıkıyırdu hrmrn bebeğin agzına yapıştırıyordum bir süre sonra kendi alıştı çekmeye

pes etme basta bi gogsumu aldi digerini almadi pasa silikon ucla aldirdim emdi hergun 1 kere silikon uc yerine direk vermeyi denedim almadi 20 gun ugrastim azcik silikon ucla ucu cikarinca silikon ucu cikarip direk mememi verdim 5 gunde bole ugrastim ve sonuc artik gogsumu emio vazgecme derim cnm kaynananıda dinleme

80 CC maşallah :)) 40 CC filan veriyorum ben mamayı o da 24 saatte iki kere filan oluyor tabi beni kaç CC emiyor bilmiyorum
Kaç günlük oldu bebegin canim belki küçük oldugu icin az emiyor bizim ömercik 18 günlük oldu. Benimki biberonla biraz fazla gidiyor sanırım ama benden emerken o kadar emmiyordur uyuyup kalıyor çünkü.

Yaa seninki de ayni cok sagol canim yazdigin icin. Boyle ayni seyleri yasayinca insan biraz olsun rahatliyor.

Kızlar sol göğsümün yarısı taş gibi semsert oldu sabahtan beri emzirdim sağdım yumuşamadı mastit mi oldum acaba
Ağrıdan ölücem
Annem umma olmuşsun dedi
Doktora mı gidiyim çok moralim bozuk
Canim Gülten ebe var İnstagram da onun sayfasında mastut icin lahana yaprağı uygulaması var o kadını takip et sıcak lahana yaprağı koy kuzum memene

Ben hala uğraşıyorum iki gün önce bi aldı şimdi güçlendi eliyle ittiriyor o ittirdikcs ben ağlıyorum silikonla emdiği icin he hava yutuyor o Sebeple hep gazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…