2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet bende yazacaktım doktora surekli ikiniyor hunde bir yapıyordu şimdi hiç yapamıyor
6dk emdi sonra küstü ben anlamıyorum valla artık İpek’i 5 saat 4 saat aç kalıp 6 dk emiyor analamdkm bu işi
Canm bnm bebegim manayla beslendigi icin surekli kabız oluyordu ozmn kusuyordu ikiniyordu arkadaşim yenidogan hemşiresi ona sordum bir gun tuvaletini yapmadi cok ikiniyo diye zeytinyag varsa kulak cubuguyle makatina sur sonra ayaklarini karnina cekip masaj yap demisti yaptim cok kolay tuvaletini yapti birde doktoruma sordum Bsy olmaz dedi aguline surup yazdi o gunden beri kolay yapiyo sen gene bi doktorunla konus yanlis bilgilendrmiyim simdi gece

Karnı şiş gibi mi önc3 ona bak. Kendını tok hıssedy7rdur kaka yapmadıysa.
Emmıyorsa göğüslerini sağ hazırda beklet uyanınca wer. Kaka sorunu gercekt3n çok zor.

Kiyamam ben sana Allah şifa versin insallah hayirlisiyla dogurmussundur güzel bir dogum gecirmissindir iyi olunca bizleri de haberdar et canim..

Evet bende yazacaktım doktora surekli ikiniyor hunde bir yapıyordu şimdi hiç yapamıyor
6dk emdi sonra küstü ben anlamıyorum valla artık İpek’i 5 saat 4 saat aç kalıp 6 dk emiyor analamdkm bu işi
Iste siskinlikten ememiyordur. Sen doktorunla konus mutlaka.

ohaaa o nasil.bir hemsire nasil bir doktor nasil bir oneri! Bebegin poposuna biseyler sokmak cok sakincali. Bir kere bagirsaga zarar verebilirsin. Ayrica surekli malati uyararak kaka yaptirmak aliskanlik olursa hep gerek duyar uyarılmaya. Ve kulak çubuğu steril yada temiz bir sey degil mikropta kapabilir bebek. Soka girdim doktorunuzun boyle bir oneri vermesine nasil bir doktor o.

Canim ben sagip biberonla veriyorken 2.5-3 saatte bir duzenli doyuruyordum gece gündüz hiç aksatmadimm şükür bu sayede sarılık olmadan atlattik. Benden emmeye baslayinca da beslenme duzenine alıştığı icin kendisi 3 saat dolmadan uyanıyor. Gündüzleri emzirmekle ugrasiyorum ama geceleri çok zorlaniyorum çünkü çok yavaş emiyor ve emerken uyuyakaliyor. Ben de gündüzleri sabredip emziriyorum geceleri sütümu sagip biberonla veriyorum hem bebek 5 dakikada icip bitiriyor hem onun uykusu kacmiyir hem benim uykum kaçmıyor. Bu gece ilk defa 4 saate yakın uyanmadi ama karni tok oldugu icin sanırım. Biberonla 80 cc içiyor

Kızlar bu arada bebeginiz anne sütunu kac günlükken kac saat arayla kac mg içiyor? Bizimki bugün 18 günlük. Doktorumuz bize ilk 20 gün 3 saat arayla 50 mg yeterli demişti ama benim bebek biberonla içince 80 mg 'nin altında doymuyor. Çok mu içiyor acaba yoksa herkesinki böyle mi

Canım benim doğum günümde dogurmussun:) benim zilli 21 şubat doğumlu oldu:) ama olsun kendine özel günü oldu hiç değilse:) gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin Rabbimsütun gelecektir kafana takma onu...benimde kendi sancim geldi ama bebegim kanala inmediği için spinal oldum o yüzden anlıyorum durumu sis bi karin ameliyat yerin acıyo altında hasta bezi kanaman var sonda takılı yürüyemiyorsun kucağına alamiyosun insanın psikolojisi bozuluyo şuan biraz daha iyisindir umarım benim 7 gün geçti çok daha iyiyim kendi annem bende kalıyor onu bile istemiyorum ama kalbini kırmak istemiyorum ama sabır geçecek

Iste yani ayni islem.aslinda sacma yaaa neyseki atlattin darisi bize bana yapilcak ama 2 cm acilmasi lazimmis ins kolay olur korkuomm yaa vesveseler cokk bende
Canım korkma inşallah kolay doğum olur açılma hizli olsa kizim asagida olmus olsaydi ben o aciyi cekmeyede razıydım inan kısa sürüyor kafa aşagida olunca yanımdaki 3 kişi doğurdu ordan biliyorum kafa görünene kadar yanimda ikinma yaptırdılar sonra masaya aldılar d.haneye zaten hemen içerde ve duydum bütün olan biteni girdikten 5dk.sonra ingaaa diye ses geldi hep ve annelerin bagiris cigirisi kesildi hemen :)

Canım bulgur gaz mı yapıyormuş. Sanmam.süt yapar diye Oğlumda kısır irmik bulgur yükettim şimfi de öyle. Gelenlere standart irmik tatlısı yapıyorum çoook basit fiye. Eskiden çeşitli yemek yokmuş hemen hemen hergün bulgur yaparlarmış annemler ninemler

Allah kurtarsın canım, inşallah bugün iner bebeğin. ama sezeryan da olsa üzülme. siz sağlıklı olun da, gerisi mühim değil.

Kizlar bizde dunden beri kusma huyu basladi. Sizinkiler nasil? Hem emzirip hem sagip ustuste veriyorum o mu cok geldi acaba. Yedikten 3-5 dakika sonra bir kismini cikariyor. Yoksa bu hastalik belirtisi mi?

Bu arada ben de 3 saatte bir vermeye calisiyorum. Dun artik baygin dusmusum esim uyandirdi 4 bucuk saat olmus cocuk ac kaldi diye. Sinir oldum kavga ettik zaten.

Gercekten 40i cikinca hersey duzelecek mi yaa

canım özür dileme, sen annesin, en önemli işin bebeğin :) ayrıca çok hızlı ilerliyor burası ve yetişmek zor gerçekten. bazen bişeyler yazarken düşünüyorum, gereksiz olmasın,, sayfa boşuna uzamasın diye. gönlünü ferah tut. keyifli dakikalar dilerim bebeğinle...

Normal doğum bebek için de senin için de en sağlıklısı tabi engel bi durum yoksa ben 7 gün oldu toplandim ama dikişler acıyo ara ara hala bide sık idrara çıkma mesanede sislik idrar yaparken acı var bende..sezeryan da çok fazla kendini yormuyosun çaba sarf etmiyosun ama tabi sonrası ağrı oluyo karnim da hemen hemen hamile kalmadan önceki haline dönmeye başladı az göbekle hamile kalmistim iniyo işte yavaş yavaş..engel durumun yoksa ağrı eşiğin yüksekse dayanıklı ve sabırlı isen normal yapmaya çalış bence canım :)

Canım emin ol aynı durumdayız Bebeğim sürekli emmek istiyor emzirmesem vicdanım sızlıyor çok emzirince sürekli kusuyor sürekli üst değiştiriyorum gece 3 4 saat uyumasına izin veriyorum Yoksa gerçekten dayanamam sarılık belirtilmiz olmadığı için içim rahat ama sarılık belirtisi varsa iki saatte bir emzirmek gerekli

Esine yedek ebeveyn degil baba oldugunu hatirlat. Sagiyorsun madem sen uyurken sagdigini yedirsin sana laf yapacagina. En sevmedigim insan tipi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…