2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gözünnaydın cnm Allah analı babalı büyütsün eğer çekilen acılar unutulmasa kimse ikinci çocuğu yapmazdı cnm ilk doğumum normaldi onda evzaneden bir toz alıp sarı bir su hazırlatmıştı doktorum onunla yıkıyordum ve madecasol krem kullandırmıştı

Ben doğum yapalı 15 gün hala hala dikişlerim düşmedi. Doktor antibiyotik dışında bişey vermedi. Kuru tut dedi. Çok dikkat etmeme rağmen duruyorlar. Oturup kalkarken canım acıyo

Kızlar bebeklerde büyüme atakları oluyormuş belli haftalarda 1 haftadır mememe yapışık yaşayan huzursuz oğlum bugun sakinledi eski haline döndü meğerse büyüme atağı haftasıymış.internetten bir okuyun derim

stay strong26 @The Black Pearl mucka kızlar Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerinize kavuşmuşsunuz güle güle büyütün inş .Arkadaşlar bebekle çok takip edemiyorum gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar doğum yapan herkesin gözü aydın olsun yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum ruzgarcicek

Ben antibiyotik ilaç olarak kullandım. Batikonla sık sık sildim o bölgeyi. Başka krem sürmedim. Kısa sürede iyileşti. Temiz ve kuru tutarsan o bölgeyi başka birseye ihtiyaç kalmaz merak etme.
Doktor da öyle dedi insan korkuyo. Bide idrarımı damla damla yapıyorum biraz acıyo sormayı unuttum senin de öyle miydi canım

benim kiz tam migirdanmaya basladiydi benim oglan benden once yetisip kafasini yalamaya basladi susturdu hemen :))
Kucuk olanda hep yanina kivrilio yatiyor ama resim yakalayamadim bir turlu. Annene göster bence .evet kediden kediye fark eder ama huyunda saldirganlik yoksa zarar vermez.

Ben bugün seni rüyamda gördüm sana gelmişiz İpek’le kırk hazırlıkları yapıyordun peceteler falan hediye kıyafet veriyordun bize esin yemek yapıyordu falan ilginç bi rüyaydı

Bu arada Benim ark eart mama kullanılıyor çok memnuniyet pişik olmadı hiç

Kızlar ben yine dün ağladım
Durdum uyuyamıyorum iki saat hep önceden dört saatlik uykuyla ise giderdim simdi acayip yoruluyorum uç saate bir emziruorum gece dört oluyor bazen kendi uyandırıyor hep göğüslerim siserdi bugün hep sönük ayni saat farkıyla emzirmeme rağmen üzüntüden şutum mu çekiliyor acaba
Nasıl bi duzen oturturdunuz Benin’le paylaşır musunix

Bıyıklarım çıktı onları bile aldırmaya gidemiyorum gitsem ya ağlarsa ya uyanırsa nereye koyarım düşüncesi aksama kadar ter içinde les gibi oluyorum duşa giremiyorum banyo üst katta sesini duyamam diye kucağımdan inince uyanıyor bazen oluyor tuvalete bile gidemiyorum daha kahvaltı yapamadım hep 2 3 dün 4 de bsyler yiyebildik yanimda maalesef kimse olamıyor Akşam desen eşim eve geliyor yemek bile yapmıyorum kucağımdan inince ağlayan bir çocuk olduğundan hep dışardan yiyoruz annem gönderiyorum tam oturuyoruz bizimki uyanıyor Esimla karşılıklı Sofraya oturtamıyoruz bile birlikte uyuyamıyoruz o diyor ben yatayım sen bekle ben diyorum ki bazen hep beni istediği icin ayakta olan hep ben oluyorum
Eşim akşam geliyor o elimden alıyor sonra o bana paslıyor evde ki tek konusmamiz biraz sen al Gazi çıktı mi uyudu mu esimle hiçbir paylaşımımız kalmadı bazen oluyor kalkıyorum yüzümü bile yıkamadan agliyor oluyor koştur koştur emziriyoeum
Esimle diyalog kalmadı tek konuştuğumuz şey gaz neden agliyor niye böyle kizim ağlama iyi ol uyu son gittiğimiz tatili hatırlayıp ağlıyorum oraya gitmek dinlemek başka seyler düşünmek kaygısız kendimi suçlamadan biraz vakit geçirmek istiyorum ve bunu İpek’le düşünmüyorum insanlar çocuklarıyla hayal kurar ben sadece kaçıp gitmek istiyorum bunu düşündüğüm icinde kendimi kötü hissediyorum nasıl annesin diye ha bırakıp asla gidemem biri eline alsa kıskanıyorum ama bu düşüncelerden sonra kendimi de suçluyorum
Evde düzenimiz bozuldu yatak odası yukarda merdivenden ben indiremem diye küçük orturma odasındayız orda ki yatak bizi mahvetti kızın kıyafetleri yukarı çık in oluyor diye hepsi salonda elektrik süpürgesi bile açamıyor ev rezalet ne yapicam nasıl bi duzen oturtacağım bilmiyorum evi satmak istiyoruz ama imkansız hemen satılmaz çünkü banyomuz yatak odamız kızın odası hep yukarda hiçbirini kullanamıyorum kızla inemiyorum diye hayatım aksama kadar salonda koltukta aksamda küçük oda de iki büklüm uyumakla geçiyor ders çalışmam lazım çalışamıyorum ki kucaktan insin
Yorgun ve baygın oluyoruz suyum gelmeden önceki gece esimle yatmadan önce yatakta kahkahalarla gülüp hadi iyi geceler öpücüğü verip uyumuştuk o günleri özledim o günleri arıyorum ve hatırladıkça ağlıyorum arkadaşlar geliyor sohbet edemiyorum aklım İpek’te şimdi ahlayacak şimdi Gazi olacak saatleEce geçmeyecek gidiyoruz nasıl emzircem hiçbir konuya dahil olamıyorum ortamdan hiç zevk alamıyorum cubku hep aklım İpek’e emme saati geçti mi kalkarsa ya uyumazsa ya gazdan yine saatlerde ağlarsa diye 36 gün oldu ve ben gunden güne iyi olacağıma daha da kotuyum

Tatlim sen en iyisi bir kanguru al. Yada daha rahat hissederim dersen sling. Bagla bebisi koynuna rahat rahat takil.
Birde bence bir psikologdan yardim al. Cunku bu icinde bukundugun ruh halinden kurtulamiyorsun anladigim kadari ile. Belki bir faydasi olur.
aslinda bebegine cok duskundun farkinda degilsin. Mesela bende yalnizim evde demin cok sikistim. Koydum yatagina tuvalete gittim. 2 3 dk agladi. Bebekler aglar. Saatlerce ve surekli aglatmadikca sorun yok bu konuda. Arada kendi ihtiyavlarin icin bebrgi bir kenara birakip islerini hizlica halledebilirsin. Mesela oglene kadsr yemek yememen dogru degil.besleneceksin ki sutun saglikli olsun bebeğinde beslensin. Koy ana kucagina mutfakta hizlica yap bor sandwich sallama cay ye. Ana kucaginda durmuyormu. Aglayabilir 5 dk. O ara yemeğini yerken konusmayi yaninda oldugunu soylemeyi ihmal etme bir yerden sonra anliyor bebekler.
Sen bebegime duskun degilim diyorsun ama 2 dk yalniz birakmak istemiyorsun.fazlasiyla duskunsun bebegine bence :)

Kacinci gundesiniz canim? Sanirim o atak su an bizde var bana yapisik yasiyor.

Kanguru arayışındayım hala mart
Kıs sonra mi alsam dedim evet bence de iyi değilim psikogtsn yardım almayı düşündüm ama bebekle nasıl gideceğim
Eşimin kendi dükkanı o yuDen çok yoğun artık çattım is is is sensiz bir şey olmiyor mu diye
Pazar günü boş Pazar’da psikolog yok cidden gitmeyi düşünüyorum 2.5 gün kaka yapmadı telaşlandım dün fitil kullandık çocuk rahatladı meherse gaz degil ikinmaymis
Dilinden anlasam KESK’e diyorum biran önce büyüse diyorum
Zaten emmemesi beni çok üzüyor o ayrı bi konu
Esimle 14 sene çıktık Sonra evlendik yıllardır gezdik tozduk sanırım alıştığım tek şey oydu birden bu kesilince hayatınız değişince 16 seneden sonra adapte olmam çok zorlaşıyor

Bem boba 4g aldim evde onunla takiliyoruz. Butun gun kucaginda takiliyor uyanikta olsa yuzumu inceliyor bende o ara uzanip tv filan izliyorum.
Aslinda yuruyuslere baslayacaktim gunduzleri ama tukurdugumun memeleketine mart ayinda kar yagdi

Valla canim esin olur annen olur soyleyeceksin 2 saat bakacakalr bebise sen gideceksin psikologa. Yada eve gelen birini bulacaksın. Pazar gunu calisan psikologlar var ayrica.
Alisilmis düzenin bozulmasi zor bizim haftasomu rutinimizde cumartesi gecesi guzel bir yere yemege gidip birkac kadeh biseyler icmek gece sabahlamak. Sonra oglene kadar yatip uzun bir kahvalti yapmakti. Son 4 haftadir pazarlari alelacele yiyoruz. Ama neticede esim hala esim. Illaki degisiyor birseyler. Neticede bebis var. Ama zamanla duzelecek. :) daha beraber pazar kahvaltisi yapacak 60 senemiz var diyorum esime. o 60 sene yillarsir hic azalmiyor diyor. Yillardir 60 senemiz var diyorum :))

Sen nasıl bi duzen oturturdun mesela bizim bi salonda bi de yattığımız yerde yatağımız var başka da bsy yok ne alayım oyun Halis’i mi alınır başka sallanan ana kucağı mi alsam yer yok gerçi ama ağladığında ben is yaparken falan bana yardımcı olacak bsyler gerek bana nemesis

Son düzenleme:
Kizlar bana bi akil verin.nasipse mevlut yapmayi dusunuyorum kizima. Ama kimi cagircam napcam cok kararsizim. Sadece en yakin akrabalari cagirsam 10 kisi,en yakin arkadaslari cagirsam 20 kisi,bizim komsuluk iliskilerimiz cok iyidir komsulari cagirsam en az 10 kisi. Ben bu kadar kalabalik bisey dusunmuyorum aslinda. Mevlute sadece arkadaslarimi cagirip,aksamina da akrabalarimi cagirip yemek mi versem.komsulari da baska bi gun ozel mi alsam.napcam bilmiyorum sizler nasil dusunuyorsunuz bu isi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…