2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm niye epedural almadin yapmadilarr

Canım gözün aydın çok sevindim senin adına bak korkulacak bisey yokmuş sağlıkla aldın oğlunu kucağına Rabbim uzun ömürler versin inşallah..ne güzel mis gibi doğurdun işte bütün vesveselerin kayboldu esin de yanında ohh mis tadını çıkar sanırım artik doğurmayan kalmadı

Gözün aydın canim hayırlı olsun geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütsün bol bol öp kokla :)

Benim yaramaz bu konuyu kökten çözdü, yatağa ne türlü yatırırsak yatıralım pıt açıyor gözünü. Hiç bir şekilde yatağına yaptıramıyoruz. Üzerimde ya da kucakta uyuyor

Yan yatış yastığı da işine yarayabilir.

Aynen canım bizim doktor da söyledi haklılar da aslında..

Canım earth mama angel baby nin alt kremİni %100 tavsiye ediyorum. Ben buradan kutu kutu aldım.

Bez olarak da pampers kullandım, sonra onu bulamayınca mecbur huggies aldım. Huggies çok daha iyi çıktı.

Desitin mor olani mutlaka dene canim. Kotu durumda pisikler icin, hep kullanilan bisey degil. Ben mustelayi gunluk kullaniyorum, pek tedavi edici degil o

Hihihiiii önerdim bile :)

Zor Doğum olmuş gerçekten, o kadar sancıdan sonra sezeryana gitmediğine çok sevindim.

Gözün aydın, sağlıkla büyüt inş.

Kızlar ben bebeği izlemekten uyuyamıcam galiba nefes alıyor mu ağzı burnu mu kapandı diye gözüm hep onda. Uykusuzluğa nasıl dayanıldığını sanırım anladım
Çok güzel bişey demi uyansa da kucağıma alsam öpsem koklasam diyosun

Ay cok şükür toparlanmana sevindim tatlim insallah gun gectikce daha iyi olucaksin minik nasil
Minik nasıl olsun hayat ona güzel beni emiyo mama yio bir guzel kakasini yapiyo sırtına kadar bugun 3kez iç zıbın 1 kez üst değişti :) babasının paralarının içine ediyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…