Cidden zormus lohusalik onu anladım kimseyi kırmakta istemiyorum o yüzden bişey diyemiyorum

kimseyi istemiyorum dedim ama anlayan mi var beni ipleyen mi var..ciktim akşamına eşimin abisi ile nişanlısı geldi onlar neyse de sonra büyük görümce geldi iki kızıni alıp kızım uyuyodu uyuyan meleğimi aldı eline uyandırmaya çalıştı zorla uyanmadı yerine koydu sonra illa gitmeden uyansın dedi görcem dedi manyak uyandırdı bide mama yedirdi nasıl yedirdiyse çocuk kustu hep üstünü de batırdı 2 günlük kızımı minciklaya minciklaya icini cikardi yani deli oldum bişeyde diyemedim dişimi sıktım

annem ayaklarına hizmet etti bi tane kalkıp yardım etmedi kızlar ben kalktım artık yani düşün..esimin yanında yatamıyorum annem tuhaf acayip huysuz kedim bebeğin üzerine atlarmış cizermis orasını burasını eşim yatak odasında tek başına ben salonda tek başına annem kızı alıp bebek odasina gidiyor gecekedim bişey yapar diye çok canım sıkılıyor bu duruma bide tiksiniyor yok masaya çıkmasın bişey yemem yok orda yatmasın v.s. v.s..kedimde bana alışkın yanımda uyur kapalı kapı da sevmez açana kadar kapı önünde bağarir ne yapayım atayim mi.hayvani

Annem uzun süre burda sanırım kirki cikmadik lohusa kadın yalnız birakilmazmis

tamam Allah razı olsun şuan temizlik yapiyo mesela çamaşır yikadi asti sabah kahvaltı akşam yemek ama benim evimdeki düzene karışması sinir ediyo

utanmasa kızıma memesini de vercek annem diye aliyo kucağına içimden o benim kızım annesi de benim diyesim geliyo çocuk ağlıyo kucağına aliyo doğal olarak beni istiyo ama kendi susturmaya çalışıyo yani

ya ben mi abartıyorum ayıp mi ediyorum böyle düşünerek yoksa annem saf kalpli iyi bi insandır hiç kırmak istemiyorum ama 1ay bile uzun bi süre iken belki daha fazla kalacak artık eşim ben kızımız yalnız kalalim istiyorum yanlış mı düşünüyorum

bu arada köpegin için üzüldüm inşalla h en kısa zamanda atlatır