2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben doktora sordum silikon uçla emzirme olayını.hiç bir sakıncası yok, memeler iyileşene kdr uçla emzir dedi. Dedim ya sonra almazsa..nolcakki dedi 2yaşına kdr silikon uçla emse ne olur, anne sütü alıyor sonuçta, ayrıca almaz diye bişi olmaz, alır merak etme dedi..ben 2gündür uçla veriyorum, memeler düzelmeye başladı,iyileşene kdrda uçla vercem, 1aydır meme acısı beni bitirdi, arada da sağıp veriyorm biberonla,doktorumda hiç bir sakınca yok, ne kdr beslersen kardır dedi..

Yapar, bana doktorum gaz yapan liste verdi, özellikle çiğ olan, fındık mesela, alerji listem de bile var
Valla ne yiyeceğimi sasırdım saçlarım dökülüyor artık vitamin diye Yedigim her şey gszli
Kızlar benim süt azaliyor mu yoksa normal mi bilemedim ya. 2.5 saat arayla 150 cc çıkıyordu bir ara. Şimdi bebek emdikten 1 saat sonra sagdim 80 cc çıktı. Bebek doymuyor mu yoksa yaa ne kadarını çekebilir ki bebek
Cok iyi çıkmış takma
benim ark trodyd önermişti doktor cok iyi gelmişti
O file icin bende aradım popoya yapışıyor çekince ağlıyor cani acıyor diye cidden kötü priminin file olayı eskisi daha pamukluydu
Aktif olanı daha güzel diyorlar büyüsün biraz aktif pampers alacağım
Ama sızıntı yapmaması güzel oranın gece bizim acayip dolu oluyor mesela bez hiç sızıntı olmuyor

Kızlar artık Türkiye ye dönüyoruz ve hangi bezi kullansam bilemedim. Önerilerinizi rica ediyorum.
Arkadasım husges den cok memnun ben prizma premium aldım memnunum sızıntı yapmiyor file olayı kala kurursa biraz sızıntı oluyor ama huges de cis olunca baya agir oluyor
E bebeğin baby me hediye gelmişti naylon igrenx bsy hiç beğenmed
Sleepy kullandım bsy değiştirecektim prizma olmayınca bari bez alayım dedim
Sleepy gayet iyi primanin bi tık aldı aldığım sette ıslak mendili de vardı daha kullanmadık
Ama güzelmiş ıslak mendil

Benimde uç yoktu emdikçe çıktı ama uçla alakalı değilmiş yine de almıyor memelerim
Büyük ağzını cok açmıyor uca alıştığı için ondan mi bilmiyorum ısrarcı olduğum gün mosmor oldu ağlamaktan küçük dili görmüyordu sonra ucu takınca öyle mutlu mutlu emdi ki iskence yaptım diye oturdum ağladım bu sefer ne yapacağımı şaşırdım konuşmadığım gitmediğim
Yer kalmadı

Kızlar benim süt azaliyor mu yoksa normal mi bilemedim ya. 2.5 saat arayla 150 cc çıkıyordu bir ara. Şimdi bebek emdikten 1 saat sonra sagdim 80 cc çıktı. Bebek doymuyor mu yoksa yaa ne kadarını çekebilir ki bebek
Gayette iyi maşallahhh dha nolsun, 60cc veriyorum daha bitirirken mayışıyo, bende de 80çolar max ki bence yeter canım, daha nolsun, kilo alımı normalse, emince 2saat fln uyuyosa bence normal

Benim eltim de 22 ay silikon uçla emZirdi doktor emzirde nasıl emİrirsen emZir demişti
Ben hava yutuyor gaz oluyor diye vicdan yapıyorum bir de takması uğraştırıyor o zamana kadar bizimki felaket ağlıyor bende üzülüyorum dışarda örtüyü takip emziremiyorum çünkü ucu takmam ağzına oturtmam gerekiyor
Karanlıkta keZa öyle gece mecbur ışık acıyorum o zamanda uykusu bölünüyor

Gün içinde arada dene uçsuz, bebeklerin anı anını tutmuyor, alacaktır mutlaka

Cocuk doktorunuzdan hafta hafta kaç cc sut vermelisiniz listelendirin kızlar ben emzirmeseydim doktor sana öyle bir liste veririm demişti mamalar zaten haftasına kilosuna göre arkasında yazıyor sütünüzü de sorarsınız

Dut kurusunu söylemiştim sut icin onun bit de çayını yapıyorlarmış ama ben düz yiyerek tüketiyorum
Arkadasım da inciri 4 yerinde del sütle kaynat soğuyunca incirleri ye şutu iç dedi şutu artmış onunda öyle deneyin isterseniz kızlar

Memelerin iyi durumdaysa tabiki uçsuz emzirmek güzel..ama benimkiler fena.canıma tak etti artk, napıp edip düzelticem bu yaraları..bende vicdan yapıyordm ama bu şeklde emzirmekte benim pskolojimi altüst etti.meme acısı çok kötü

Gün içinde arada dene uçsuz, bebeklerin anı anını tutmuyor, alacaktır mutlaka
Ağlayarak tutuyor ama cekmiyor iki cekiyor bırakıyor ucunu yalar gibi yapıyor tuttuğu zamanda ağzından çıkana kadar içti diyelim çıkarınca ikinciyi asla tutmuyor uçla tutuyor tutuğunda dogru mu tutuyor bilemiyorum bazen acıyor uç tutuyor ağzını açmadığı icin uçla verirken uç küçül olduğundan açmıyor çünkü cok ağzını
Bence yoruluyor memede uçta biriktiği icin akıyor vs hosuna gidiyor
Düz memede çekmek yoruyor onu

Sen yine emzirebilmissin memene alıştıysa silikona alışmaz dönüş yaptigİnda sıkıntı yaşamazsın
Bizimki cok farklı silikona alıştı çünkü meme hiç almadı bildiği tek şey silikon biberon o yüzden memeye geçemiyoruz
Meme acısı cok kötü cidden allah yardımcın olsun zeytinyağı sur bence

Ayy çok güldüm allah iyiliğini versin

Kesinlikle canım bende her ay ogun gelmesin istiyordum ağlıyordum görünce 24.ayin sonunda mutlu haberi aldım o günleri düşününce şu yorgun bitkin vücudum hiç olmayan bir güce sahip oluyor tüm herşeyi tek başıma yapasim geliyor ne kadar şükürsüz oldugumu hatirliyor ve milyonlarca sukrediyorum.rabbim bu günümüzü aratmasin, canı gönülden isteyen herkese nasip etsin insallah

Sağol canım Premium care ile başlayayım bakalım o halde. Burada hugies ve prima normal kullandım, ikisi de iyiydi. Ama üretim farklı olabilir diye deneyip göreceğim bakalım.

Arkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Canim her kakasindan sonra yıka muhakkak ciltleri çok hassas hemen kizariyor

Gayette iyi maşallahhh dha nolsun, 60cc veriyorum daha bitirirken mayışıyo, bende de 80çolar max ki bence yeter canım, daha nolsun, kilo alımı normalse, emince 2saat fln uyuyosa bence normal
Azdan coka doğru gitse tamam da simdi neredeyse yarısı kadar çıkınca panik oldum. İnşallah oğluma yetsin de fazlasını olmayanlara versin Rabbim

P
Yolunuz acik olsun kuzum belasz kazasz gelirsiniz insallah evet bnmde korkum hava degisimi cunku bn kendim cok etkileniyirum hava degisiminden insallah kotu etkilenmezler

Ya kizlar bnm bebek bugun sabahtan beri agliyo gazini kolay cikartiyo artik ama cok kotu agliyo hastaneye bile götürdüm cok şükür bsyi yok dediler ama gene huysuz disarida mışıl mışıl uyuyo evde gozunden uyku akiyo ama uyumuyo büyüme atagi denen sey bumu acaba ne yapsam ya

Benimki de aynı durumda canım ya sürekli ağlıyor . Gece 3 ten beri uyumuyor ağlıyor neredeyse :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…