- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.461
Hımm birde eğer kakasını yaparken yakalarsam ilk anda köpüklü gibi yapıyır böyle nir durumla karşılasakınız var mı çok gazlı acaba ondan mı yada gaz için zinko damla kullanıyoruz böyle nir etkisi mi var acaba kikafam da deli sorular anlayacağınızArkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Çok ilerleyince onlar fayda etmiyor pişiğe malesef. Trosyd travazol gibi kremler veriyor dr lar. Bi kaç sürmede geçiriyor bunlar. Çok kötüysr bi dr a göster istersenArkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Hametan en hızlı çözüm oldu bizdeArkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Yapar, bana doktorum gaz yapan liste verdi, özellikle çiğ olan, fındık mesela, alerji listem de bile varKızlar kuruyemiş gaz yapar mi çiğ veya kavrulmuş ben ikisini de tüketiyorum vitamin olsun diye ama korktum gaz yapıyorsa diye
Çok ilerleyince onlar fayda etmiyor pişiğe malesef. Trosyd travazol gibi kremler veriyor dr lar. Bi kaç sürmede geçiriyor bunlar. Çok kötüysr bi dr a göster istersen
teşekkür ederim kızlar doktoru tatile öıktı pztesi gelicek başkasına götürmeyim dedim pztsiye kadar sizin tavsiyelerinizi deniyim ilerlerse mecbur götürürüm başkasına artıkHametan en hızlı çözüm oldu bizde
Ozaman fazla verilsede zararı olmuyor demekki..ben çok gaz yapar diye korkuyorum sonra deli gibi ağlıyor mememi ağzına tepince susuyor sonra uyudu diyorum memeyi bırakıyor beşiğe koyuyorum gözler açılıyorCanim ilk hafta gerileme oluyor zaten kiloda ondan sonra artmaya basliyor yoparlar merak etme. Ben 15 günlükken u0-80 vermeye baslamistim bileya doktorumuza söyledim çok fazla bebek hazmedemez bu sefer çok aglar sen ugrasirsin dedi en fazla 50 ver 20 günlük olana kadar dedi. Ama malesef benim minnoş doymadı. Bi görsen ya kuş yuvasindaki yavrular gibi ağzı hep açık öyle olunca dq kiyamayip veriyorum. Ama dedigin gibi anne sütunu hazmetmek kolay. Hazir mamayi da ayni cc veriyorjm ama çok seyrek
Canım kendi sütümü çıktığı kadar veriyorum onun zarari yok zaten fazla olsada 30-40-50cc ki en fazla 50 cc cikiyo iki memeden doyunca bırakıyor zaten almıyor ama genelde hepsini içiyor :) hazır mamayı 30 cc veriyorum Ben tek seferde..Kızlar verdiğiniz sut cc bana a geldi biz hep 50 cc verdik 3 aaate bir
Hatta 15 günlükken mi 20 günlükken emzirme danışmanına gittim doktor 60 a çıkarmıştı emzirme danışmanı az 80 olmalı demişti bende içmiyor demiştim sonra zaten uçla emzirmeye başladım eğer 30 cc veriyorsanız kendi sütünüzü bence az doktorunuza sorun
Hamilelikte de sikintiliydi.
Olmasi lazim. Annem bana hamileyken bobreklerinde sikinti olmus surekli alkolsuz bira ictim diyordu. Tabi hala varmi bilmiyorum :) olmadi light bira iceriz kiz az da keyif yapmayalim mi yani
Evet kuzum sut artırıcı ilaç var hatta burda bir arkadasa yazmışlardı
İstanbul da var mi bilmiyorum ama Ankara’da metro gross market var toptan ürünleri amA perakende satışı da var orda alkolsüz bira var ist de varsa Ordan alabilirsin kuzum
Anne Malta’larını hiç önermiyorlar kuzum içinde çocuğun günlerce alması gereken sekeri bir gümde tüketip veriyormusiz kendi sütümüzle
İnstagram da gıda dedektifi var o yazmıştı gıda mühendisi kesinlikle takip edin kendi çocukları da var mamaların aslonds ne kadar şekerli olduğunu vs analiz ediyor
Travazol ile hametan yazmıştı bize Dr hastaneden çıkarken oğluma kullandım ama sudocrem iyi gelmişti ama sebebi bezi değişince geçti .. hatta primaya mail attim premium care de file diye yaptığınız doku resmen tene yapışıyor ve pişik olduk diye cevap geldi ürünü bize gönderin diye gonderdim bakalım ne cevap gelecek kızıma ama hametan ile trosyd diye krem var o iyi gelmişti ..Arkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
O listeyi buraya yükleyebilirmisinYapar, bana doktorum gaz yapan liste verdi, özellikle çiğ olan, fındık mesela, alerji listem de bile var
O listeyi buraya yükleyebilirmisinYapar, bana doktorum gaz yapan liste verdi, özellikle çiğ olan, fındık mesela, alerji listem de bile var
Arkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Günaydın kizlar
Homely_angel canm siz ne zmn donuceksiniz? Ucakta bebek huzursuz olmazmi acaba bnde haziranda yurtdışına cikicam ucakta basinctan bizimde kulaklarimiz tikaniyo bazıların baslari agriyo ya birde baska ulkede hava değişimi oluyormus korkuyorum bi sorim dedim sanada
Arkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz
Gülten ebe ağlayacak ama alacak çöpe at yazmış ve emzirme danışmanı ucu kullanma ama cok ağlarsa üstüne gitme dediSilikon uç konusunda yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ve nasıl bıraktıracağım bilmiyorum
Benim göğsümün ucu yok ama silikonla emince çıkıyor o zaman silikonu çıkarıp veriyorum bu sefer biraz emiyor sonra durup bekliyor biraz daha sonra da bırakıyor emmeyi. Sanırım silikon uça göre daha yavaş geliyor ve bu onun hoşuna gitmiyor. Nasıl bıraktıracağız bende çözemedim. Galiba ısrarcı olmak lazım ama bende kıyamıyorum emmeyinceGülten ebe ağlayacak ama alacak çöpe at yazmış ve emzirme danışmanı ucu kullanma ama cok ağlarsa üstüne gitme dedi
Öyle bir ağlıyor ki küçük dili yerinden çıkacak gibi oluyor cok üzülüyorum o an
Ne yapacağım biomiyorum pozisyonum mu yanlış yanlış mi veriyorum anlamadım üzülüyorum gaz doldukça vücuduna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?