2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

dut kurusunu yıkayıp üstüne sıcak su döküyorum Canım,baya şekerli bir çay çıkıyor ortaya

Ayni durum dunden beri bizde de var uykusuzluktan bayilicam. 15-20 dakika uyuyup uyaniyor.

CNM elleriyke kendini uyandiriyor olabilir kundaklamayi dene bence. Ben uyansin giye acik bırakıyordum sarilikken kundakladigimda hic uyanmiyodu.

Kızlar benim bebek 8 günde 200 gr almış az değil mi

Cnm benim kizimda ayniydi bence dogum kilosuna ulastiktan sonra hizli kilo aliyorlar

Kızlar oğlumun yüzünde isilik gibi minik sivilceler çıktı ortaları sarı gibi herkes normal diyo ama tedirginim sizlerin bebeklerde oldu mu
Ay benim kizin yuzu kafasinin ici boynu ful isilik ve uclari sari sari cnm . Mustela kirmizi sampuan losyon ve yuz kremi aldim. Deniyorum bakalim her gunde yikicam bir gun durup bir gun yikiyordum. Dun biraz azaldi gibi oldu

Kızlar benim bebeğim özellikle altını açınca çenesi dudakları titriyor ev kesinlikle soğuk değil. Titresikçe çokmkorkuyorum. Ve evden biri öksürünce çol irkiliyor. Daha 38 günlük. Böyle bir durum yaşayan var mı

Hiç denemedim öyle zor oluyordur mutlaka. Ben göğüs yaralarıyla uğraşmaktan şekilden şekile giriyorum emzirirken. Ustume yatırmak kim ben kim.

Bu soruşturma dediğiniz Türkiye de mi olmuş ? Ben hamile olduğumu sağlık ocağına bildirmedim yeni şehire taşındık

Kızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum.. kimi diyor temazsız al. Kimi en iyi sonuç kulaktan ölçer diyor. Hangi markayı tercih etmeliyim
BEN beurer aldım uzaktan ölçer hiç memnun degilom yanlış ölçüyor kalibresi yapılmamıştır dedik ama yapılmıyormuş zaten bir gün hastanede ölçtük beklerken 38 çıktı doktora koştuk doktor baktı 36.5 hemen değiştirin dedi kulaktan ölçer daha iyi ya da kol altına alın dedi bende bir kol alti icin olanı aldım valla iade de edemiyorum hamileyken almıştım bence medikal olanları almak daha mantıklı ve kulaktan en iyisi

Gözetim altındaysa yatır kuzum
Kızlar bebek emdikten sonra göğüsleriniz hemen doluyormu benimki bazen uyuyamazsa bir saat sonra birdaha istiyor ondan dolayı hep yumuşak göğüsler hiç dolmuyor öyle.
Benim ayni dolmuyor sık emince ama sut geliyor kuzum panik yapma şakın
Aynısını bizimki de yapıyor ağlama sekli kuzum titretiyor ağzını çenesini
Üşürse vücudu titrer bence
Ağlama sekli o panik yapma
İrkilmesi de normal dünyaya yeni alışıyor bizimki tv acıktı o kadar seste uyudu ışığı açmak icin prize basmamla irkilip ağlayarak uyandı o sesin içinde o sesi duydu düşün :)
Bu soruşturma dediğiniz Türkiye de mi olmuş ? Ben hamile olduğumu sağlık ocağına bildirmedim yeni şehire taşındık
canım ben taşındım eski sağlık ocağından almak istemedim o zaman bana hemşire kesinlikle hanile kalınca bana haber ver dedi kalır kalmaz haber vermelisin dedi cebini vermişti sonra zaten hep arayıp bilgiler istedi dogunda da haber vermelisin dedi verdim bence aldırmadığın suan hanisindeyse kaydın bir ara sor derim
Aşıyı nerede yaptırdık hangi hoca hangi gün soruyor bir gün erken bile yaptırma yazışma yapıyoruz biz sağlık bakanlığı ve hastaneyle sonra cok uğraşıyoruz biz dedi o yüzden bi ara bakalım

Eee biz napacak misiz o zaman yazik bize
Tek çare emzik demks doktor uyurken memeden çekerken ağzına tık bacım ogurse de hiç çekme elini öyle dur arkadaşımın annesi 3 ay sonra öyle alıştırmış
En basit bakkal emziğiyle alıştırdi

Benimki de ağlarken titretiyor çenesini ve ani seslerde irkilme var bizde de

Canım bebekler heycanlandıklarinda ve korktuklarinda titriyolarmis usudukleri icin degil tabi soyleyenlerin yalancisiyım durup dururken titremiyos alt acilinca yapiyosa bence sorun etme mesala benimki yikanip kuvetten cikarken cok korkuyo ve titriyo oda ısisi 24 su sıcakligi normal vucudu sicacik koltuga koyunca titreme geciyo. yuksek sese tepki saglikli bir bebegin oldugunu gosteriyor dr birinin makalesinde 1. ayda olmasi gerekenler listesinde yuksese irkilme ısıga tepki gibi bi sıralama vardi.

Kızlar haftasonları kızımı yüzme kursuna götürüyorum. Bebişe süt sağıp bırakıyorum. Her zaman 80 cc civarında çıkıyordu bugün 40 zor çıkardım. Oğlum az emiyor son günlerde o yüzden mi azaldı acaba. Günde bi kaç defa sağsam çoğalır mı ki?

Kızlar banyo ettirirken ne kadar zorlanıyorum ya annemde carsamba kırklayıp gıdıcek ben nasıl tek başıma banyo ettircem kolay yontemler varmı bugun annem varken bile kafasının arka kısmına su dokerken tas bıraz kafasına carptı bışey olmaz demı canlar ya birde suyu tasla fazla doktum kafasına ağzına kacmışmıdır bılmıyorum bugun butun sakarlıgım ustumdeydı bu tarz şeyler varmı yaşayan

Coğalır canım kayısı hoşafı hurma falan ye Coğalıyor ve bol bol su iç cok faydası var

Benım bebekte aynı şeyler var canım evimin ısısı da 27 falan cokmu sıcak burnu acayıp tıkanık acaba sıcaktanmı oluyor

Banyo kuveti ve banyo filesi al canim. Yatir üstüne yika. Once govdesini yika sonra en son basini yika bitir.

Ter bezleri oralar, göğsü hep isilik kızarıklık oluyordu doktora gösterdim , onlar ter bezlerinin olduğu bölge, sıcaktan dedi.. halbuki penye battaniyeyi bele kadar çekiyorum .. orayı sarıyorum .
Sanirim kulotlu çorap yaktı gerçi omzu falan da terlemişti oda sıcak üstünde tek zıbın uzun kollu vardı onuda çıkarıp ciplak da giydirmem ki bilemedim ne yapsam çorabı kesin çıkarıcım ama

Ne kadar sok yıkarsan o kadar çabuk yağlanır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…