- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.601
Bazı bebekler çabuk çeker yumuşatır memeleri belki senin bebis de öyledir ya da sağ bakalım kaç cc cikicak bi de ben bi kaç gundur cekmesin agzini diye hafif sallıyorum emerken ya da şarki mirildaniyorum ya da süpürge sesi falan açıyorum biraz ise yarıyor...
Promalt maltana gibi içecekler çok şekerli canım bebiise de zarar bize de hem cok kilo yapiyor.boza da aynı onlar gibi eğer seviyorsan icebilirsin az şekerli bi secenek.kuru dutu ben de yiyorum 2 gündür faydasını gördüm
Galactago var benim bildiğim damla
Dut çayını nasıl yapiyorsun sıcak suda mi bekletiyorsun canim
Ben doktora sormustum kulaktan ölçen daha iyi sonuç verir demistiKızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum.. kimi diyor temazsız al. Kimi en iyi sonuç kulaktan ölçer diyor. Hangi markayı tercih etmeliyim
Ayni durum dunden beri bizde de varuykusuzluktan bayilicam. 15-20 dakika uyuyup uyaniyor.
Kızlar benim bebek 8 günde 200 gr almış az değil mi
Ay benim kizin yuzu kafasinin ici boynu ful isilik ve uclari sari sari cnm . Mustela kirmizi sampuan losyon ve yuz kremi aldim. Deniyorum bakalim her gunde yikicam bir gun durup bir gun yikiyordum. Dun biraz azaldi gibi olduKızlar oğlumun yüzünde isilik gibi minik sivilceler çıktı ortaları sarı gibi herkes normal diyo ama tedirginim sizlerin bebeklerde oldu mu
Ben bazen kendim yarı uyanık haldeyken üzerime yatırıp öyle emziriyorum. İlk başlarda tutturması zor ama sonra çok rahat emiyor. Hatta huzursuzluğu varsa ve susmuyorsa o pozisyona geçiyorum, genelde rahatlıyor uyuyor. Kendi üzerimde olduğu için de gözetim altında oluyor
Bu soruşturma dediğiniz Türkiye de mi olmuş ? Ben hamile olduğumu sağlık ocağına bildirmedim yeni şehire taşındıkCanim Türkiye’ye gelince kesinlikle yaptır
Hatta dışarıda yaptıran arkadaşlar saglikocagina kesinlikle bilgi versin
Bi arkadaş özel hasteneye yaptırmış saglikocagina hiç bilgi vermemiş onlarda asi yaptırmamış gözüktüğü icin aile ve sosyal politikalardan aramışlar cocuk ihmali diye soruşturma başlıyormuş az daha o yüzden geldiğinde kesin yaptır kuzum
BEN beurer aldım uzaktan ölçer hiç memnun degilom yanlış ölçüyor kalibresi yapılmamıştır dedik ama yapılmıyormuş zaten bir gün hastanede ölçtük beklerken 38 çıktı doktora koştuk doktor baktı 36.5 hemen değiştirin dedi kulaktan ölçer daha iyi ya da kol altına alın dedi bende bir kol alti icin olanı aldım valla iade de edemiyorum hamileyken almıştım bence medikal olanları almak daha mantıklı ve kulaktan en iyisiKızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum.. kimi diyor temazsız al. Kimi en iyi sonuç kulaktan ölçer diyor. Hangi markayı tercih etmeliyim
Gözetim altındaysa yatır kuzumKızlar yine bisey danışmak için geldim. Çocuğum uyurken 3-5 dakikada bir aglayip duruyordu. Annem karnının üstüne yatirdi dün akşam baya rahatr uyudu. Karnının üstüne uzun süre yatması sıkıntı olur mu acaba. Gecenlerde ben de sormuştum sezeryan sonrası karin üstü yatayım mı diye. Cunkü ben de rahatliyorum öyle. 29 günlük bu arada. Uzun süre dedigim 2 saat
Benim ayni dolmuyor sık emince ama sut geliyor kuzum panik yapma şakınKızlar bebek emdikten sonra göğüsleriniz hemen doluyormu benimki bazen uyuyamazsa bir saat sonra birdaha istiyor ondan dolayı hep yumuşak göğüsler hiç dolmuyor öyle.
Aynısını bizimki de yapıyor ağlama sekli kuzum titretiyor ağzını çenesiniKızlar benim bebeğim özellikle altını açınca çenesi dudakları titriyor ev kesinlikle soğuk değil. Titresikçe çokmkorkuyorum. Ve evden biri öksürünce çol irkiliyor. Daha 38 günlük. Böyle bir durum yaşayan var mı
canım ben taşındım eski sağlık ocağından almak istemedim o zaman bana hemşire kesinlikle hanile kalınca bana haber ver dedi kalır kalmaz haber vermelisin dedi cebini vermişti sonra zaten hep arayıp bilgiler istedi dogunda da haber vermelisin dedi verdim bence aldırmadığın suan hanisindeyse kaydın bir ara sor derimBu soruşturma dediğiniz Türkiye de mi olmuş ? Ben hamile olduğumu sağlık ocağına bildirmedim yeni şehire taşındık
Tek çare emzik demks doktor uyurken memeden çekerken ağzına tık bacım ogurse de hiç çekme elini öyle dur arkadaşımın annesi 3 ay sonra öyle alıştırmışEee biz napacak misiz o zaman yazik bize
Benimki de ağlarken titretiyor çenesini ve ani seslerde irkilme var bizde deKızlar benim bebeğim özellikle altını açınca çenesi dudakları titriyor ev kesinlikle soğuk değil. Titresikçe çokmkorkuyorum. Ve evden biri öksürünce çol irkiliyor. Daha 38 günlük. Böyle bir durum yaşayan var mı
Canım bebekler heycanlandıklarinda ve korktuklarinda titriyolarmis usudukleri icin degil tabi soyleyenlerin yalancisiyım durup dururken titremiyos alt acilinca yapiyosa bence sorun etme mesala benimki yikanip kuvetten cikarken cok korkuyo ve titriyo oda ısisi 24 su sıcakligi normal vucudu sicacik koltuga koyunca titreme geciyo. yuksek sese tepki saglikli bir bebegin oldugunu gosteriyor dr birinin makalesinde 1. ayda olmasi gerekenler listesinde yuksese irkilme ısıga tepki gibi bi sıralama vardi.Kızlar benim bebeğim özellikle altını açınca çenesi dudakları titriyor ev kesinlikle soğuk değil. Titresikçe çokmkorkuyorum. Ve evden biri öksürünce çol irkiliyor. Daha 38 günlük. Böyle bir durum yaşayan var mı
Kızlar haftasonları kızımı yüzme kursuna götürüyorum. Bebişe süt sağıp bırakıyorum. Her zaman 80 cc civarında çıkıyordu bugün 40 zor çıkardım. Oğlum az emiyor son günlerde o yüzden mi azaldı acaba. Günde bi kaç defa sağsam çoğalır mı ki?
Canım bebekler heycanlandıklarinda ve korktuklarinda titriyolarmis usudukleri icin degil tabi soyleyenlerin yalancisiyım durup dururken titremiyos alt acilinca yapiyosa bence sorun etme mesala benimki yikanip kuvetten cikarken cok korkuyo ve titriyo oda ısisi 24 su sıcakligi normal vucudu sicacik koltuga koyunca titreme geciyo. yuksek sese tepki saglikli bir bebegin oldugunu gosteriyor dr birinin makalesinde 1. ayda olmasi gerekenler listesinde yuksese irkilme ısıga tepki gibi bi sıralama vardi.
Banyo kuveti ve banyo filesi al canim. Yatir üstüne yika. Once govdesini yika sonra en son basini yika bitir.Kızlar banyo ettirirken ne kadar zorlanıyorum ya annemde carsamba kırklayıp gıdıcek ben nasıl tek başıma banyo ettircem kolay yontemler varmı bugun annem varken bile kafasının arka kısmına su dokerken tas bıraz kafasına carptı bışey olmaz demı canlar ya birde suyu tasla fazla doktum kafasına ağzına kacmışmıdır bılmıyorum bugun butun sakarlıgım ustumdeydı bu tarz şeyler varmı yaşayan
Sanirim kulotlu çorap yaktı gerçi omzu falan da terlemişti oda sıcak üstünde tek zıbın uzun kollu vardı onuda çıkarıp ciplak da giydirmem ki bilemedim ne yapsam çorabı kesin çıkarıcım ama
Ne kadar sok yıkarsan o kadar çabuk yağlanır:)Biz mustelanin yeni dogan kopuk sampuaniylamyikiyoruz hem vucudu hem saci. Sungere de gerek olmuyor o yuzden zaten köpük çıktığı için. Ben kendim yikayamiyorum maalesef kv yikiyo ben de yardim ediyorum. Yalniz simdi sen soyleyince farkettim bizim de cok cabuk yaglanma oluyor o sampuandan mi acaba.
Daha rutin oturtamadim ama gun asiri saat 6 bucuk 7 arasi yikamaya calisiyoruz.
Can bebeKızlar göz capaklanmasina ne yapmistiniz bizde de basladi
Bir de ben bezi molfix kullaniyorum simdiye kadar memnundum ama simdi hep tasiriyor ki bekletmeden hemen actigim halde.Baska beze gececegim prima haric onun kokusunu hic sevmiyorum cunku.sizler hangisinden memnunsunuz
Oluyor bizde de büyüyor artık.Ayrıca benim oglumun bağırsakları surekls patır patır ötüyor. Bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?