2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çoğalır canım sagdikcs

Esin’le yıkayacaksın kuzum tek basına yıkamak zor ben hiç denemedim eşimle ya da ablamla yıkadım su girse de öksürür çıkarır kulagina kaçtığını düşünüyorsan kulak delige ağzını koyup nefesini cek o zaman gelirmiş su ben her banyo sonrası kulagina ağzımı koyup cekyirum ve yan yan yatırıyorum varsa akar diye

Banyo kuveti ve banyo filesi al canim. Yatir üstüne yika. Once govdesini yika sonra en son basini yika bitir.

En zorlanıcam konu bugun bile panik oldum yok boğazına su kactımı yok söyle bu sampuanlar kacsa bile suyla zararı olmaz değilmi yutmasında başından aşağı Birden cok dokunce sankı yuttu gıbı geldi bana

Birsey olmaz bir kereden merak etme. Anca sampuani sek içmesi lazim. Bebeginle birseyler yapmaktan korkma ayrica. Yaparsin hepsini. Bende ilk yikamalarda korkuyordum. Artik sungerle yikiyorum gayet guzel.

Ah canım ya cok zor oksurmedı ama nasıl bır tas suyu o An döküverdim kafasından bılmıyorum bır an dalgınlıkmıdır nedir suyu yuttu dıye aklım cıktı sampuanla birlikte gerçekten cok korktum sımdı uyandı bakalım boğazı baya tıkalı gıbı

Ben sleepy kullanıyorum memnunum ama prima ile mukayese edemem çünkü prima kullanmadım hic

Kademe kademe yıka, her gün yıka cesaretin de artar hem birşey olmadığını görürsün, Allah korusun , ama bile olduğunda o öyle bir kendini koruyor ki
Ben zıbın giydirirken ağzıyla burnunun arasında kaldı mı, o öyle bir tepki verdi burnundan sümük bile çıkarttı, o kurtardı kendini..

Canım zaten kafadan suyu bir anda dokun diyorlar genelde hızlıca üşümesin diye en son kafa ve hızlıca

Banyo yaparken önce su dökeceğim yere kendi elimi koyup onun üstüne döküp sonra ona temas ettiryorum.
Ben de mustela kullanıyorum
Askından bebek için en rahatı su. Kaç aydır suyun içinde
Bana da kıyafet giydirmek bebeği strese sokuyor gibi geliyor

Canım filenin üstünde ben tek başıma yıkamaya başladım. Önce başını hiç ıslatmayan vücudunu ellerimle hafif masaj yaparak yıkıyorum. O sırada bebeğimle hep konuşuyorum ki korkmasın. En son başını ıslatıp şampuanlıyorum. Suyu dökerken de direk ona deli de elimin üzerine dökerek duruluyorum.

Geçen gün b en de yanlışlıkla bir tas suyu yüzüne döktüm, ödü patladı zavallımın. Onlar acemi bebekse biz deacemi anneyiz. Olur bu kadar

Benım bebekte aynı şeyler var canım evimin ısısı da 27 falan cokmu sıcak burnu acayıp tıkanık acaba sıcaktanmı oluyor
canim 27 derece çok sicak bence ve drlarda o kadar derecegi onermiyo oda kuruyosa nemli degilse tıkanıklık yapar çok sicak daha çabuk hasta eder bebegi

Cnm babasiylan yikiyoruz biz o suyu dokuyo ben yukiyotum. Basini tersten yikiyorum ben arkasini cevirince. Kulaklarini kapatip suyu dokuyoruz ozamn kacmaz ama suyu dokerken elini yuzune fezdir kacmaz ozmm biyere

Erkek anneleri sünnet yaptırdınız mı yaptıracak mısınız?
Dr kontrolunde pipiyi kontrol etti dar erken sünnet olsun iltihap olmasin demişti ne zaman yaptıracaz bilmiyorum ne kadar erken o kadar iyileşme süreci hızlı oluyormus . Emekleme zamanlari gelmeden yapılması da iyiymiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…