2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
benim eşim de tam tersi çok zayıf kilo alamiyor yababa göbeği istiyo ama olmuyo
Ayy benim eşim yollasin seninkine şöyle bir 15 kilo biz de her akşam eşimle tartismaya başladık kilo ver diyorum ona 100 üzerine çıktı göbeği aldı başını gidiyor ya adam ekmek manyağı oldu 30 yaşında 100 kilo olunur mu.. Spora gidecek diyet yapacak karar aldik

Tıkıyorum canım normalde mamayı öyle yerdi bugün onu bile içmedi suya tuttukta açtı az gözlerini

Kızlar bebek gercekten bi tuhaf benim bugün galiba grip oluyoruz burnu ve genzi tıkalı. 1 saat önce uyandı açıkmış bi sevindim hemen emzirdim yerine yatırdım 15 dk mızırdandı sonra bi ses boğuşur gibi hemen yerimden fırladım ağız dan burundan fışkırarak kustu. Kendime gelemedim hala. Üstünü felan değiştirdim az aranıyodu memeyi vermeyi deneyim dedim emerken nefesini tuttu bi 5 saniye felan hemen kaldırdım salladım. Ne oluyo anlamıyorum. Şimdi yüz üstü yatırdım rahat etti gibi galiba genzinde balgam var o bunaltıyo yavrumu şimdi gözümü kırpamıyorum korkudan

Geçmiş olsun. Burnu tıkalı olabilir, ondan hem kusar hem de ememez rahat.

Tek çareside bol bol emzirmek.

Rezene ve diğer bitki cayları emzirirken 1 bardaktan fazla tüketilmemeli gün icinde aslında. Olan gaz olur yine, yani rezene cikarmasına yardim eder en fazla ama cok icmişsin sanki.

benim eşim de tam tersi çok zayıf kilo alamiyor yababa göbeği istiyo ama olmuyo
Yollayayim benimkini saana 1 haftada baba göbeği sahibi olur sayesinde

Bu emzirmek her derde deva ama benim oğlanın gönlü yok
Mide gazi coksa eger o zamanda fışkıran kusma oluyor. Ve o zaman karnina baacak çekip aglamiyor bağırsakta olmadığı icin.

Emzirdikten sonra yarim saat dik tutmaya calisiyorum ben. Reflu oldu bizimki (yaygin bir durum) reflu sokunum yollarinda hirilti da yapiyor. Bir de boyle deneyebilirsin. Bizimki ilk baslarda nefessiz kalip tikanmaya basladi yuregim agzima geldi. Meger mideden agzina geliyormus onu da kusamayinca tikanmis. Simdi agzina geliyor yutkunup duruyor. Yarim saat gece gunduz fark etmez dik tutuyorum mutlaka. Ev 26-27derece terden yapistik birbirimize :)

Ben de nöbetteyim. Az önce biraz uyudum yine kabus gördüm. Ben surekls bebeğimi başkalarının emzirdigini görüyorum. Rüyamda geçen gun annem emziriyordu, ben de ona kizip bağırıp evden kovuyordum. Bu gece de halamın emzirdiğini gördüm ona kızıyordum. Lohusalık beni bitirdi. Sürekli ağlama modundayım zaten gözümden yaş eksik olmuyor.

Bende aynı moddayım kaç günlüksünüz?kırkımız çıkınca azalır belki

Yollayayim benimkini saana 1 haftada baba göbeği sahibi olur sayesinde

Mide gazi coksa eger o zamanda fışkıran kusma oluyor. Ve o zaman karnina baacak çekip aglamiyor bağırsakta olmadığı icin.
Genzinde balgam vardı onu toparlayamadı bence. Sürekli kontrol altında tutuyorum şimdi inşallah birdaha olmaz

Tamam canım bende deneyim onu. Ne yalan söyleyim emdikten sonra hemen alt değiştirmeye geçiyoruz o yüzden hep yatar pozisyonda

estherr bebeklerde balgam oldugunu hic duymadim hele bu kadar kucukken bence burnu tıkalı emzirdikten sonra gazi cikarmadan yatirip altinı alma en az 10 dk dik tut bebegi hemen yatirirsan reflusu olmasa bile geri gelir bogazina emdigi sut kendinden pay biç miden doluyken sirt ustu yatabilirmisin ben yatamam en az 10 dk ayakda kalıcam ki yatayim

32 günlük olduk bugün. Ben de gün sayiyorum ama 40 dolunca geçecek gibi değil. Psikolojik destek almak istiyorum ağlamak güçsüz hissettiriyor. Ama gidemiyorum bırakıp kabuslardan etkileniyorum.
Bizde 33 günlüğüz aynı durumdayım.ağlamaktanda korkuyorum sütüm azalır diye.sendede böyle bir durum varmı?

kullandigin damlanin icindekiler kismina bak canim. Icinde bha varsa kullanma. Onu icermeyen deca taps ,ddrops,carlson baby d drop,ocean vit d3 ,wellcare gibi bha icermeyen kanserojen olmayan dvitaminleri var. Onlara bak istersen onlarin dozaji ayri.
Var sanırım canım ya. Kanserojen madde mi o ? Devit 3 yazıyor damlanın üzerinde sadece . Sizler neler kullanıyorsunuz ?

Var sanırım canım ya. Kanserojen madde mi o ? Devit 3 yazıyor damlanın üzerinde sadece . Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Ben ddrop kullaniyorum. Ama yazdigim markalardan herhangi birini kullanabilirsin. Ozellikle wellcare ve ocean sprey formunda ben birdahakine onlardan birini alacagim. Cunku ddrop damla seklinde 1 damla damlatmak lazim ben zorlaniyorum damlatirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…