- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.921
Ayy benim eşim yollasin seninkine şöyle bir 15 kilobenim eşim de tam tersi çok zayıf kilo alamiyor ya baba göbeği istiyo ama olmuyo
Ben de hep bunu düşünüyordum ama kaynanam sakin verme dedi. Ben de verecem bananeAynen bende veriyorum senin kadar..
Tıkıyorum canım normalde mamayı öyle yerdi bugün onu bile içmedi suya tuttukta açtı az gözleriniUyandıramadiğin zaman ağzına neyle tıkıyorsan tık ve Çenesinin altından uyar canim uyarinca yutuyor
Emzirme yemek saati bitikten sonra 3 saat sonra verin derdi Benin doktorum senin ki 2 dediyse bitikten 2 saat sonra uyusa bile tıka ağzına
Geçmiş olsun. Burnu tıkalı olabilir, ondan hem kusar hem de ememez rahat.Kızlar bebek gercekten bi tuhaf benim bugün galiba grip oluyoruz burnu ve genzi tıkalı. 1 saat önce uyandı açıkmış bi sevindim hemen emzirdim yerine yatırdım 15 dk mızırdandı sonra bi ses boğuşur gibi hemen yerimden fırladım ağız dan burundan fışkırarak kustu. Kendime gelemedim hala. Üstünü felan değiştirdim az aranıyodu memeyi vermeyi deneyim dedim emerken nefesini tuttu bi 5 saniye felan hemen kaldırdım salladım. Ne oluyo anlamıyorum. Şimdi yüz üstü yatırdım rahat etti gibi galiba genzinde balgam var o bunaltıyo yavrumu şimdi gözümü kırpamıyorum korkudan
Rezene ve diğer bitki cayları emzirirken 1 bardaktan fazla tüketilmemeli gün icinde aslında. Olan gaz olur yine, yani rezene cikarmasına yardim eder en fazla ama cok icmişsin sanki.Kızlar bu rezene çocuğun içinde ki Gazi mi harekete geçiriyor ben bugün 3 bardak ictim çocuk gaz çıkarmaya çalışıyor ama ağlıyor çıkardıkça da ağlıyor baya çıkardı ama çıkarırken ve onun icin uğraşırken ağlaya ağlaya bi hal oldu ikiniyor çıkarmak icin acaba dedim gazları harekete geçirdi ama bizim ki rahat çıkaramadığı icin de sıkıntı mi yarattı diye düşündüm
Bu emzirmek her derde deva ama benim oğlanın gönlü yokGeçmiş olsun. Burnu tıkalı olabilir, ondan hem kusar hem de ememez rahat.
Tek çareside bol bol emzirmek.
Yollayayim benimkini saana 1 haftada baba göbeği sahibi olur sayesindebenim eşim de tam tersi çok zayıf kilo alamiyor ya baba göbeği istiyo ama olmuyo
Mide gazi coksa eger o zamanda fışkıran kusma oluyor. Ve o zaman karnina baacak çekip aglamiyor bağırsakta olmadığı icin.Bu emzirmek her derde deva ama benim oğlanın gönlü yok
Emzirdikten sonra yarim saat dik tutmaya calisiyorum ben. Reflu oldu bizimki (yaygin bir durum) reflu sokunum yollarinda hirilti da yapiyor. Bir de boyle deneyebilirsin. Bizimki ilk baslarda nefessiz kalip tikanmaya basladi yuregim agzima geldi. Meger mideden agzina geliyormus onu da kusamayinca tikanmis. Simdi agzina geliyor yutkunup duruyor. Yarim saat gece gunduz fark etmez dik tutuyorum mutlaka. Ev 26-27derece terden yapistik birbirimize :)Kızlar bebek gercekten bi tuhaf benim bugün galiba grip oluyoruz burnu ve genzi tıkalı. 1 saat önce uyandı açıkmış bi sevindim hemen emzirdim yerine yatırdım 15 dk mızırdandı sonra bi ses boğuşur gibi hemen yerimden fırladım ağız dan burundan fışkırarak kustu. Kendime gelemedim hala. Üstünü felan değiştirdim az aranıyodu memeyi vermeyi deneyim dedim emerken nefesini tuttu bi 5 saniye felan hemen kaldırdım salladım. Ne oluyo anlamıyorum. Şimdi yüz üstü yatırdım rahat etti gibi galiba genzinde balgam var o bunaltıyo yavrumu şimdi gözümü kırpamıyorum korkudan
Bende aynı moddayım kaç günlüksünüz?kırkımız çıkınca azalır belkiBen de nöbetteyim. Az önce biraz uyudum yine kabus gördüm. Ben surekls bebeğimi başkalarının emzirdigini görüyorum. Rüyamda geçen gun annem emziriyordu, ben de ona kizip bağırıp evden kovuyordum. Bu gece de halamın emzirdiğini gördüm ona kızıyordum. Lohusalık beni bitirdi. Sürekli ağlama modundayım zaten gözümden yaş eksik olmuyor.
Genzinde balgam vardı onu toparlayamadı bence. Sürekli kontrol altında tutuyorum şimdi inşallah birdaha olmazYollayayim benimkini saana 1 haftada baba göbeği sahibi olur sayesinde
Mide gazi coksa eger o zamanda fışkıran kusma oluyor. Ve o zaman karnina baacak çekip aglamiyor bağırsakta olmadığı icin.
Tamam canım bende deneyim onu. Ne yalan söyleyim emdikten sonra hemen alt değiştirmeye geçiyoruz o yüzden hep yatar pozisyondaEmzirdikten sonra yarim saat dik tutmaya calisiyorum ben. Reflu oldu bizimki (yaygin bir durum) reflu sokunum yollarinda hirilti da yapiyor. Bir de boyle deneyebilirsin. Bizimki ilk baslarda nefessiz kalip tikanmaya basladi yuregim agzima geldi. Meger mideden agzina geliyormus onu da kusamayinca tikanmis. Simdi agzina geliyor yutkunup duruyor. Yarim saat gece gunduz fark etmez dik tutuyorum mutlaka. Ev 26-27derece terden yapistik birbirimize :)
Bende aynı moddayım kaç günlüksünüz?kırkımız çıkınca azalır belki
Bizde 33 günlüğüz aynı durumdayım.ağlamaktanda korkuyorum sütüm azalır diye.sendede böyle bir durum varmı?32 günlük olduk bugün. Ben de gün sayiyorum ama 40 dolunca geçecek gibi değil. Psikolojik destek almak istiyorum ağlamak güçsüz hissettiriyor. Ama gidemiyorum bırakıp kabuslardan etkileniyorum.
Var sanırım canım ya. Kanserojen madde mi o ? Devit 3 yazıyor damlanın üzerinde sadece . Sizler neler kullanıyorsunuz ?kullandigin damlanin icindekiler kismina bak canim. Icinde bha varsa kullanma. Onu icermeyen deca taps ,ddrops,carlson baby d drop,ocean vit d3 ,wellcare gibi bha icermeyen kanserojen olmayan dvitaminleri var. Onlara bak istersen onlarin dozaji ayri.
benim eşim de tam tersi çok zayıf kilo alamiyor ya baba göbeği istiyo ama olmuyo [/QUOTE ay benimki de çok zayıf ya. Hele şu an ben onun yanında bayağı şişman kalıyorum . Acil kiloların gitmesi lazım , yanında teyze gibi oluyorum
Ben ddrop kullaniyorum. Ama yazdigim markalardan herhangi birini kullanabilirsin. Ozellikle wellcare ve ocean sprey formunda ben birdahakine onlardan birini alacagim. Cunku ddrop damla seklinde 1 damla damlatmak lazim ben zorlaniyorum damlatirken.Var sanırım canım ya. Kanserojen madde mi o ? Devit 3 yazıyor damlanın üzerinde sadece . Sizler neler kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?