- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.881
Kızlar bugun oglum kakasini keci pisligi gibi 2 tane yaptı çok korktum fitil koydum allahdan gerisini çok kati olmayacak şekilde çıkardı dr u aradım 1 kereden bisey olmaz ayni sekilde deavam ederse mamasina saf zeytinyag damlatalım dedi eger hala çozum bulamazsak mamayı degistiririz dedi bide burasi antalya hava ısınıyo yavas yavas bebeğe su ikram et dedi içerse dedi basına bole bisey gelen var mı? su icirme durumuna ne diyosunuz biz bugun 2 aylık olduk verilmelimi sizce su
Ilk gunden beri veriyorum ben. gunde 2 3 kere 1cay kasigi.ozellikle emzirdikten sonra veriyorum.zaten yarısını tukuruyor.agzi temizleniyor sutten pamukcuk olmuyor.
canım, bana doktor 3 saatte bir emzir dedi ama bişey itiraf edeyim mi, ben buna pek inanmıyorum. bebeği hiç uyandırmadım. ağladıkça alt değiştirme ve emzirme yapıyorum. kaka çiş normal, hatta kaka fazla. yüzünde sarılık yok. içgüdüsel davranmayı düşündüm. huzurla uyuyan bebeği niye uyandırayım ki, diye düşündüm. ama bi sorun varsa yarın belli olur. yarın bir hafta kontrolümüz var. herşey normalse böyle devam edicem. bi sorun varsa sizinle paylaşırım. böyle yapın demek haddim değil, sadece paylaşmak istedim hepinizle.
Kuzum zamanla geçiyor bende gaz yaparken ve büyük yaparken cok acı çektim kayısı hoşafı içtim hep kabız olmamak icin o haldeyken kabız olursam kötü olur diye 10 güne hiçbir şey kalmıyor canimçok teşekkür ederim canım. amin. evet. nöbetler :) ama oturamıyorum ben popomun üstüne ya, acıyo
Bana ebe su ver dedi. Pediyatristte ver dedi. Ilk kez duyuyorum.ama zaten gunde ictigi 1 cay kasigi ancak oluyordur.yarisini icse yarısını tukuruyor. Ben sanmıyorum zarar versin. Sakıncalı olsa mama alan cocuklar fazlasiyla su alıyor onlara dokunurdu.Hastanede bebeği hıçkırık tutmuştı bende azcık su versek mi dedim, bebek hemşiresi olmaz gözlerine zararlı demişti. Hiç böyle bişey de duymamıştım ama gerçekliği doğruluğu nedir bilemiyorum.
Canım üste de yazdım bana gözüne zararlı dedi hemşire. Ne alaka bende pek anlamadım açıkcası. Yoksa bende vermek istiyordum.
Sarılık olur diye uyandırın diyorlr canım. Benimki hiç sarılık olmadı şükür, 15günlük bugün. Gece 4saat uyuyor 2-3gündür. Bende uyandırmadım. Bi gittiğim dr 10günden sonra ıyandırma demişti. Yeni gittiğim doktorsa 1aya kadar uyandır dedi. Bugün gündüz de ıyudu mesela 3saate yakın uyandırdım çünkü hakkaten fazla emmemişti. Bakalım zamanla bi düzene oturacak.
Insan icindeyken oyle gelir tabiki.gececegi gunu bekleme yanliz bunu sen basaracaksin Allahin izniyleCanım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor çok korkuyorum o yüzden
Kiz sampuanla yikama.biberon emzik deterjanlari var onunla yika. Sampuan daha kimyasal agzina aldigi bir parcaya uymaz kullanimi.Ben öyle çok sık steril etmiyorum hatta bebe şampuanı ile güzelce yıkayıp sonra sıcak suyla tekrar tekrar yıkıyorum kullanincada kutusuna koyuyorum arada da sıcak suyla yıkıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ya
Cocuk.olmak bunu gerektiriyor cunkuAkşam uyuyor dedim ya saat 6 dan beri uyumuyor yarım saat dalıyor sonra gözler açık yürüyüş yaptık baya bugün ondan mi biomiyorum saat akşam 6 dan beri iki defa daldı bi yarım saat bi 45 dk uyudu emiyor ufacık dalıyor sonra uyanıyor duzen oturtacağım ya bizimkinin bozası gelirnemesis
Annemin beli sakatlandı canım elinden geldiğince yardım ediyo ama zor yürüyo onada kıyamıyorum. Emzirme yastığını bende denicem yoksa sırtım ve belim kopuyo ağrıdanYanında sana yardım eden birisi yokmu canım o işlerini yapmak için en azından oyalayıcı işlerle vakit kaybetmez dinlenir o uyurken eşinle vakit gecirirdin gelen gidenle de uğraşmazdın lohusasin eğer yanında kimse yoksa yardım etmek icin evine gelen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin yani bunu bilerek gelen insanlara sinir oluyorum zaten!ben artık uyku uyuyayım 3 saatte olsa diye uyumayınca mama veriyorum 3 saat ya uyuyo ya uyumuyobenimkide alıştı memede uyumaya ve kucağa sızmadıkça beşikte durmuyo aynı şekilde emerken uyuyo uyudu diye ağzından çekersem uyanıyo kandirik yapiyo anasına sıpa kuzum emzirme yastığı kullan bel ve sırt agrilarin azalır benimkide memede çok durduğu uyuduğu için çareyi onda buldum...seninki daha yeni benimki oldu 19 günlük hala uyumuyo gece gündüz 2 aylık yeğenimin bile düzen e girmemiş daha düzelir..
Aynen öyle canım garip bi dr bizimkisi biraz da ters
Doğrudur canım aslında kendi uyanıyosa en güzeli o ama ben en fazla 4.5 saat bekleyebildim çünkü uyudukça uyuyo. Ve sarılıkta var artmasından korktuğum için uyandırıyorum hep. Kendi uyanıp acıktığı günleri sabırsızlıkla bekliyorumcanım, bana doktor 3 saatte bir emzir dedi ama bişey itiraf edeyim mi, ben buna pek inanmıyorum. bebeği hiç uyandırmadım. ağladıkça alt değiştirme ve emzirme yapıyorum. kaka çiş normal, hatta kaka fazla. yüzünde sarılık yok. içgüdüsel davranmayı düşündüm. huzurla uyuyan bebeği niye uyandırayım ki, diye düşündüm. ama bi sorun varsa yarın belli olur. yarın bir hafta kontrolümüz var. herşey normalse böyle devam edicem. bi sorun varsa sizinle paylaşırım. böyle yapın demek haddim değil, sadece paylaşmak istedim hepinizle.
Sarilik varsa 4.5 saat cok canim 2 en fazla 3 saatte beslenmesi lazim. Sarilik riski bitince ne zaman uyanirsa o zaman yer.Doğrudur canım aslında kendi uyanıyosa en güzeli o ama ben en fazla 4.5 saat bekleyebildim çünkü uyudukça uyuyo. Ve sarılıkta var artmasından korktuğum için uyandırıyorum hep. Kendi uyanıp acıktığı günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Doğrudur canım aslında kendi uyanıyosa en güzeli o ama ben en fazla 4.5 saat bekleyebildim çünkü uyudukça uyuyo. Ve sarılıkta var artmasından korktuğum için uyandırıyorum hep. Kendi uyanıp acıktığı günleri sabırsızlıkla bekliyorum
kullandigin damlanin icindekiler kismina bak canim. Icinde bha varsa kullanma. Onu icermeyen deca taps ,ddrops,carlson baby d drop,ocean vit d3 ,wellcare gibi bha icermeyen kanserojen olmayan dvitaminleri var. Onlara bak istersen onlarin dozaji ayri.Kızlar devit 3 kullanmayi unutmuşum bugün başlayacağım , kaç damla veriyorsunuz 3 mu 5 mi ?
Canim olctunmu kac derece?Kızlar bebişin ateşı var gıbı boğazındada hırıltı var yarım cay kaşığı ilk kez calpol verdim sizlerde kullanıyormusunuz
Sorun şu ki uyandıramıyorum ailecek annem babam kuzenim ben eşim seferber oluyoruz ama uyanmıyo. Artık hüngür hüngür ağlamak istedim bugün. Altını yıkadık az gözünü açtı hemen mama tıktım ağzına çünkü emmesi mümkün değildi. Şimdi geri uyudu çok bunaldım ne yapıcam bilmiyorumSarılık da uyku yapıyor bebeklerde. Benim kızımda da hafif düzeyde sarılık vardı. Aynen sizin gibi uyandırmakta aşırı zorlandığım niye uyanmıyor diyip gerginlikten ağladığım zamanlar oldu ama zorla bileyler verdim şırıngayla filan. Sabırlı olun geçiyor ama ne olursa olsun besleyin ve geçeceğine acıkınca uyandığı zamanların geleceğine inanın. Uyanmasını beklemeyip iki saate uyandırın
Ah ah o günler hayalim zaten bi gelsek o günlere bi acıktığını uyandığını görsemSarilik varsa 4.5 saat cok canim 2 en fazla 3 saatte beslenmesi lazim. Sarilik riski bitince ne zaman uyanirsa o zaman yer.
Sarılık da uyku yapıyor bebeklerde. Benim kızımda da hafif düzeyde sarılık vardı. Aynen sizin gibi uyandırmakta aşırı zorlandığım niye uyanmıyor diyip gerginlikten ağladığım zamanlar oldu ama zorla bileyler verdim şırıngayla filan. Sabırlı olun geçiyor ama ne olursa olsun besleyin ve geçeceğine acıkınca uyandığı zamanların geleceğine inanın
Sorun şu ki uyandıramıyorum ailecek annem babam kuzenim ben eşim seferber oluyoruz ama uyanmıyo. Artık hüngür hüngür ağlamak istedim bugün. Altını yıkadık az gözünü açtı hemen mama tıktım ağzına çünkü emmesi mümkün değildi. Şimdi geri uyudu çok bunaldım ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?