- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.601
Evet baska arkadaş o :)Geçmiş olsun canım hep farklı çıkıyor ölçümler kırmızılık gibi bizde de var minnacık tırnak geçmiş gibi teni öyle sanırım
Pampers daha mi pamuklu canim premiumA göre
Ben seni turist rehberi sanıyorum yanı çocukları gezdiriyordun müzelere falan tercüman rehber yanlış mi hatırlıyorum yoksa o arkadaş @mabada miydi beynim yandı kusura bakmayın :) öğlen 3:3” kadar çalışan hanginizdi kız
Teşekkür ederim canim
Premium kullanıyorum bende sma büyük 126 li paket cis yapsın anında dışarı koku veriyor kaka yapsin anında koku veriyor sen 50lik olanlardan mi büyük kutulardan mi kullanıyordun canim
Bende o günğ bekliyorum bizde gece 3 te yaptık sabah 12 ye kadar yapamadık yavrum hep çığlık attı uyurken. Karnını saat yönünde ovala bide bacaklarını karnına doğru hafif it bize fayda etti belki sizede ederİnsallah kuzum cok şükür bugun biraz iyi bnm yardımımla gazini cikartti biraz ama oyle boyle degl uyurken bile karnindan cok gürültü ses cikiyo ne zmn gecicek bu gaz sancisi cok zormuş
Benim de 7 yıl bitti :) diger kademeleri de gezdim baya.en son anaokulu tabi yine degisebilir normdan dolayi.konyadayim canim.gazi mezunuyum sen ?Ben 8yılı bıtırdım hep ortaokul ilkokul calıştım şuan ortaokul.sen hangıhşehırdeydın
Geçmiş olsun canım hep farklı çıkıyor ölçümler kırmızılık gibi bizde de var minnacık tırnak geçmiş gibi teni öyle sanırım
Pampers daha mi pamuklu canim premiumA göre
Ben seni turist rehberi sanıyorum yanı çocukları gezdiriyordun müzelere falan tercüman rehber yanlış mi hatırlıyorum yoksa o arkadaş @mabada miydi beynim yandı kusura bakmayın :) öğlen 3:3” kadar çalışan hanginizdi kız
Teşekkür ederim canim
Premium kullanıyorum bende sma büyük 126 li paket cis yapsın anında dışarı koku veriyor kaka yapsin anında koku veriyor sen 50lik olanlardan mi büyük kutulardan mi kullanıyordun canim
Bende premıum kullanıyorum bez kokmuyo çocuk çişini yapınca kokusu çok fazla geliyor dışarıdbir dikkat et sende
Görmeyen parmak kaldırsın... bu nedir yahu.
Bizde 2 gun.surdu. ben diyet filan.yapmadim sadece paket gidayi biraktim. Gecti. Su siralar Kaka yapmasi azaldi suan gun 1 2 kere yapiyor ama saglam.yapiyor. ben sanmiyorum burda ki herkeste sut alerjisi olsun..Görmeyen parmak kaldırsın... bu nedir yahu.
Canim ben 4. Gun yuruyuse basladim 2. Hafta sonunda kosmaya basladim. Antrenmanda 500 kalori yakana kadar kosuyorum yaklasik yarim saat 4.5 km. Oluyor. Gerisinde de squat lunge kol sirt egzersizi yapiyorum agirlikla. Yaklasik 15 dk da o suruyo o kadar canim. Sut tuzlanir diye bisey uok canim ben sadece emziriyorum.hic bi degisiklik yok emmesindeBen hiç kullanmadım ama alsam mı diyorum. Aslında aşırı gazlı değildi hatta kendi kendine hallediyordu. Ama son bi kaç gündür çok zorlanıyor ememiyor, emerken bi anda etini koparmışsın gibi ağlıyor. Pazartesi doktoruna bi sorucam bakalım ne diyecek.
Bizimki de 1de uyuyor.
Canım ne kadar zaman sonra başladın egzersizlere? Süt tuzlanır diye ben hiçbişey yapmıyorum henüz. Bir de ne yapıyorsun antrenmanda?
Benim annem babam da bize gel demişlerdi 2hafta önce. Bebek daha 10 günlüktü. Neyse gittim, bide ne duyayım babam annem grip gibi bişey olmuş, yan dairede oturan kardeşimin çocuğu da su çiçeği olmuş. E benim çocuğum 10günlük. Allah korusun suçiçeği olup grip olup o virüsün etkisiyle beyin hasarı kalp hasarı yaşayanlar var. Bişey olmaz rahatlığı yaşıyorlar.
ben de bu kafadayım. güvenmiyorum devlete ve aşılarınaYok cnm rota yaptırmadım. Kızımda da ysptırmamıştım. Cesaret edebilsem bunları bile yaptırmayacam. Sağlam çocuğu hasta ediyorlar diye sinir oluyorum aşılara:) o yüzden özel aşıları hiç aklımdan bile geçirmiyorum
mukus görüp de geldim şimdi , önsütü almayla da alakalıymış mukus bilginize
Kızlar 43.günümğz ve göğüslerim hiç öyle deli gibi dolu değil yumuşak ama süt geliyor.artık normalmi şişmemesi
Karnini kesinlikle elletmiyo canm ya artik gazdan degl diye düşünmeyi basladim karnida yumusacik gaz varsa sert olur gazini cikartiyo ama emdikten sonra dik tutuyorsun ya hani goguslerine yasliyorsun o an ciglik cigliga agliyo biraz once karnina masaj yapicaktim bi ciglik atti agladi nefesi kesildi odum koptu pazartesi hastaneye goturucem bakim insallah bsy yokturBende o günğ bekliyorum bizde gece 3 te yaptık sabah 12 ye kadar yapamadık yavrum hep çığlık attı uyurken. Karnını saat yönünde ovala bide bacaklarını karnına doğru hafif it bize fayda etti belki sizede eder
Bende Ankaradayım Hacettepe mezunuyumBenim de 7 yıl bitti :) diger kademeleri de gezdim baya.en son anaokulu tabi yine degisebilir normdan dolayi.konyadayim canim.gazi mezunuyum sen ?
Ben onu baya inceledim oturmae yeri çok dar. Ona benzer özellikte,Chicco leatway bebek arabasi kullanan oldumu onu almayi dusunuyorum ama kararsizim sadece hafif ve rahat suruslu bi araba istiyorum oneriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?