2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet baska arkadaş o :)

İnsallah kuzum cok şükür bugun biraz iyi bnm yardımımla gazini cikartti biraz ama oyle boyle degl uyurken bile karnindan cok gürültü ses cikiyo ne zmn gecicek bu gaz sancisi cok zormuş
Bende o günğ bekliyorum bizde gece 3 te yaptık sabah 12 ye kadar yapamadık yavrum hep çığlık attı uyurken. Karnını saat yönünde ovala bide bacaklarını karnına doğru hafif it bize fayda etti belki sizede eder

Aynen canım. Ve yetişemiyorum bildiğin. Evimi temizleyemiyorum duşa giremiyorum istediğim gibi yemek yapamıyorum

Bizim ilk günden bez değişmişi oldu yavrucak , hastane çantası hazır olmayınca:)))) hastaneden kullandı:))
Canbebe /baby me/premiumcare ,, hepsi de aynı bence, arkadaşın a101dden kullandığını duyduktan sonra..
Islak mendil de sleepy/baby me/uni baby ...
hiç birindende istediğim performansı alamadım.
Bez de de 3 ten sonra pampers e geçicem, daha iyiymiş. Keşke bi de yapışmasa bebeğin cildine, uny baby de zor çıkartıyor..

Büyük kutulardan kullanıyorum yeşil pampers aldım çok inçe ve kötü kokulu olunca bu ona göre çok iyi geldi. Huggies den de memnun olan çok denemek lazım

Bende bebiş doğduğundan beri annemleyim
Çarşamba günğ gidiyor napıcam bilmiyorum , dün bir pazara gitti , altıma yapacaktım .. ağlaya ağlaya ..
Annemle o okdr tartışmam oldu, yeri geldi ağladım, yeri geldi annem ağladı, çok alıngan biri kendisi masa örtüsüne bile ,, burada sizin yazdıklarınızı okuyarak , susmayı tercih ettim, çünkü o anne, beni bu yaşa kadar ne zorlukla büyütüp getirmiş , hem kendimle konuştum ona söyleyeceğim şeyleri sesli düşünüp , sustum.
Annem hiç düşenini bozmadı , ona muhtaç olduğumuzu düşünerek, haklı çünkü ben evde etek kalamıyorum . Korkak biri olarak.
Ama sustum hiç kötü söz söylemedim , bugünler geçicek ama anneler unutmuyor, annelerimizi değiştiremeyiz bizim içni değişmezler .. kaç yaşındaki kadın bu yaşına kadar bildiğiyle yaşamış, beni de o yaşamın şartlarına göre büyütmüş ve şuanki bebeğimin de o şartlarda büyütülmesini istedi.. hak verdim imkan verdim , bi de benimkini denedik, benim haklı olduğumu gördü.. hayır anne yapma deseydim laf ben kaç çocuk büyüttğğme gelecekti
Düşünün yeni emdi anne, gazı var çıkartayım diyorum. Bizim zamanımızda gaz çıkarma mı var derdi. Uras ağla ağla..
Bakıyordu gaz çıkarınca anneme verince keyifli
Naptı gazını çıkaralım gazı var demeye başladı..
Bu işin tek şeyi sabır..
Bizi hala çocuk olarak görüyorlar , bizler onların gözünde hala çocuğuz.o yüzden karışıyorlar..ama bilmiyorlar ki imkanlar değişti..

Canim ben 4. Gun yuruyuse basladim 2. Hafta sonunda kosmaya basladim. Antrenmanda 500 kalori yakana kadar kosuyorum yaklasik yarim saat 4.5 km. Oluyor. Gerisinde de squat lunge kol sirt egzersizi yapiyorum agirlikla. Yaklasik 15 dk da o suruyo o kadar canim. Sut tuzlanir diye bisey uok canim ben sadece emziriyorum.hic bi degisiklik yok emmesinde

Bi bebek 10.günden beri memeyi reddeder mi ya.hadi 3.4.ayda yapıyorlar anlıyorum ama daha el kadarsin sen neden hem aç olup aranip ağlayıp hem de neden memeyi itersin ki.delircem artık geceleri emiyor tüm gün böyle. .şeytan diyor sağ biberona ver yapamıyorum oturdum Ağlıyorum..gecicek mi acaba yoksa kabullenmeli miyim bu durumu bilmiyorum

Kızlar 43.günümğz ve göğüslerim hiç öyle deli gibi dolu değil yumuşak ama süt geliyor.artık normalmi şişmemesi

ben de bu kafadayım. güvenmiyorum devlete ve aşılarına

Karnini kesinlikle elletmiyo canm ya artik gazdan degl diye düşünmeyi basladim karnida yumusacik gaz varsa sert olur gazini cikartiyo ama emdikten sonra dik tutuyorsun ya hani goguslerine yasliyorsun o an ciglik cigliga agliyo biraz once karnina masaj yapicaktim bi ciglik atti agladi nefesi kesildi odum koptu pazartesi hastaneye goturucem bakim insallah bsy yoktur

Chicco leatway bebek arabasi kullanan oldumu onu almayi dusunuyorum ama kararsizim sadece hafif ve rahat suruslu bi araba istiyorum oneriniz varmi

Chicco leatway bebek arabasi kullanan oldumu onu almayi dusunuyorum ama kararsizim sadece hafif ve rahat suruslu bi araba istiyorum oneriniz varmi
Ben onu baya inceledim oturmae yeri çok dar. Ona benzer özellikte,
easywalker aldım MİNİ COOPERın bebek arabası modeli, çok konforlu ve çok hafif, ve oturma ünitesi çok geniş,katlanabilir sandalye gibi alıp koluna takıyorsun
E bbek den aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…