2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim de o pozisyonu sevmiyo sırtını ovduğumda rahatsız oluyo. Karnına da öyle gazı varsa dokunduğum an kupkırmızı ve semsert oluyo hafif hafif ovuyorum çıkarıyo ama çok ağlamadı için dokunuyorum. İnsan çok çaresiz kalıyo rezene felan verdin mi kızlar veriyo ya

Herseyi denedim kuzum ya gazini cikartmakta zorlanmiyo ama neden karnini elledigim zmn agliyo birde yutkunurken cok kez tikaniyo nefessz kaliyo Pazartesi hastaneye goturucem ins bsyi yoktur
Aglama kuzum bebekle zaman nasil gectigini anlayamazsin bile bur ay cabacik gecer Allah kavustursun

Ayyy benim bile gözlerim doldu. Asker yolu beklemek ayrı zordur şimdi bebekle daha da zorlaşmıştır. Eşim Doğuma geldikten bir hafta sonra dönmüştü. Biz de 3 hafta sonra dönecektik. Ama 2 gün hüngür şakır ağladım. O yüzden senin hislerini anlıyorum çok iyi. Bakne güzel teskereye az kalmış. Özlem olacak ama kavuştuğunuzda da ayrı bir güzel olacak. Şimdi en küçük ama en büyük arkadaşın yanında, kollarında. Bu bir ayı onunla keyifle geçir, sonra da babasıyla birlikte

Tabi orası öyle canım ama eşim de çom zor hitti onu öyle oğluma sarılırken gördükçe daha çok ağladım

Aynen canım iyiki oğlum var yoksa daha zor olacaktı bana ama eşime daha zor oldu babası felan olmasa ağlayacaktı. 1 ay da olsa 1 haftada olsa ayrılık çok zor. Aklıma hep şehit eşleri felan geldi ya da eşini kaybedenler Allah sabır versin gerçekten. Biz küçük ayrılıkta böyle oluyoruz

Tabi orası öyle canım ama eşim de çom zor hitti onu öyle oğluma sarılırken gördükçe daha çok ağladım
Cok zor kuzum ya kokusuna doymadan gidiyo ama cok şükür az kalmış bir cabuk gecer Robbin sag salim kavuştursun insallah sen bebek icin kendini uzme

nemesis ben bu seventh generationa baktım fiyatı baya uçuk, ne dersin değer mi? Okadar fark var mıcidden?
Bence deger. Beyazlatma gibi bir kimyasal islem yok bezde. Zaten rengide hafif grimsi. Birde ben tam bezi baglarken ciy yapti benim sipa degistirecektim hemen ama baktim kupkuru duruyor. Elimle yokladim bastirdim elim nemlenmedi bile. Sonra gittim tuvalet kagidiyla bastirio denedim bu reklamlarda ki gibi yine nemlenmedi bile.

Baktim o arabda güzel ama on bari yoknu fotolarda goremedim

Ben gezdiriyordum çocukları ama rehber değilim, kimyagerim aslında. Yapmıyorum mesleğimi. Bu arada kadro mevzusunu konuşmuştuk ya bizden başvuru istediler sonra da iptal ettiler, sınav sürecine filan almadılar. Senin ne oldu??

Bende sütü etkiler diye bildiğimden hiç bişey yapmayı düşünmedim. Evde eliptik var en azından onunla ufaktan başlıyım bari. Bu arada kilom kalmadı. Doğumdan önceki kilodayım. Ama karnımdan memnun değilim. Asıl Onun için bişeyler yapmak istiyorum. Sezeryan oldu benim, mekik filan yapmamam lazım galiba. En azından kalori yakayım yağ yakamasam da. Çok sağol canım

Asil is yapmamıza rağmen red geldi itiraz ettik ona da red geldi
Birileri istemiyor kadro somamızı yoksa ihale icerigini değiştirseler alırmışız bakalım dava açacağız ilerleyen zamanlarda

Baktim o arabda güzel ama on bari yoknu fotolarda goremedim
Yok canım öyle olsa katlanamaz, ekstra alabiliyorsun 50 tl, ama ben almadan kullanıcam,5 li güvenlik kemeri yeter diye düşünüyorum araştırdıklarım mesala guiny de de öyleydi,
Bar olunca çocuk oraya öne doğru kendini yaslıyor,etrafı görmek için.. olmazsa da belini yaslıyor, kambur durmuyor böylece

Cok zor kuzum ya kokusuna doymadan gidiyo ama cok şükür az kalmış bir cabuk gecer Robbin sag salim kavuştursun insallah sen bebek icin kendini uzme
ZAten bebeğim için üzülmek istemiyorum ama üzüldüğüm aklıma geldikçe sütüm felan azalır diye korkup daha çok üzülüyorum.

Chicco leatway bebek arabasi kullanan oldumu onu almayi dusunuyorum ama kararsizim sadece hafif ve rahat suruslu bi araba istiyorum oneriniz varmi
Biz kullanıyoruz. Ama avm ve markette kullandık şimdiye kadar. buralarda sürüşü çok rahattı. Memnun kaldık biz. Ben de hafif olsun toplu taşıma vs de kendim taşıyayım istiyordum ama hem onu hem bebeği taşıyamam sanırım:) yine de diğer arabalara göre hafif tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…