2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağıp dolaba attım csnim makinayla sağdım uyuyor bakalım bekliyorum :)

Ben bir süredir makina kullanmıyorum, nedeni ise göğüslerin sürekli uyararak terbiye olmasını geciktirmesi. Bıktım olur olmadık akan sütlerden. Bu arada emzirme atleti kullanıyorum 2 aydır, emzirme sutyeni almıştım ama kullanışlı gelmedi. Yazın ne yapacağım bilmem

Şimdi rossmann ürünlerini inceliyorum da babydream bebek ürünleri hem Doğal hem de veganmis ne kadar hala et tüketiminden vazgeçmesem de kozmetik ürünlerini hep hayvanlar üzerinde deney yapmamış markaları kullanıyordum bu iyi oldu bi denerim artık ürünlerini doğal içerikli olması iyiymiş yorumlarda baya kişi memnun

Prima kaka yapar yapmaz çok kokuyor ya anında koku dışarı içmiyor
Normal paketlerde bu yok kutulu büyük indirime girenler hep böyle bunu toker mağazası müdürüne söyledim onlar normal pakettekilerden daha alt ürünler 3. Sınıf ürünler ondan zaten ucuzlar dedi
Kendi sleepy kullanıyormuş
Başka beze geçmeyi düşünüyorum ya aktif pampers alacağım kokuyor mu o bilmiyorum ya huges
Molfix de iyi diyorlar
Sizler ne kullanıyorsunuz
İdrsr bile yapınca dışarı koku çıkıyor ya anında
Ben molfixdenmemnunum ama sleep de denemek istiyorum

Bende dün alıp kullansammı herkes kullanıyo dedim. Bu gece biraz normsle döndü. Cayır cayır ağlatmaktansa mecbur kaldığımda kullanırım
Biogaia , 1 hafta sonra etki etmeye basladi bizde de.

Ben sordum da sen bana sleepy onerdiydin ya :) Primanin kokusunu ben de sevmiyorum.bi de israil urunu diye almak istemiyorum.molfix tasirma yapti sirtina hep bizim.sen ve bi arkadas sleepy onerdi aldim gayet memnunum uzun bunun sirti biraz daha hem de türk malı :super:
Hangi marketten aldın hiç denk gelmedi bana sleepy

Kakada yeşil tanecikler normal mi acaba kızlar arada oluyor.annem usutmeli diyor hep olumsuz hep olumsuz

Bilmiyorum ki hic ama benimki 5 gun icinde duzelecek gibi degil ozellikle gunduzleri. Yataga koydugum an uyaniyor sabredip kucakta uyutuyorum 1 bucuk 2 saat bu sefer de birbirimize yapisik olunca cok terliyor.
Benimki de kucagimda kalsa uyur ama ben o kadar dayanamıyorum bırakmak istiyorum . Zaten iyice kucağa alıştı gibi bu sebeple . O da çok kötü oluyor tuvalete bile gidemiyorum

Benimki de kucagimda kalsa uyur ama ben o kadar dayanamıyorum bırakmak istiyorum . Zaten iyice kucağa alıştı gibi bu sebeple . O da çok kötü oluyor tuvalete bile gidemiyorum

İlk 3 ay yapışık yaşamamız normal, kucağa alışma diye bir şey olamaz şu an sizin kokunuzu alıp dünyaya alışmaya çalışıyor. Biraz sabırlı olun 3 aydan sonra rutinler oluşturulacak yavaş yavaş. O zaman da siz kucağınıza almak isteyeceksiniz.

Kuzum 40 çıkınca İnan yavaştan bitiyor hemen bitmedi biz 50 den sonra daha duzene oturuyor en azından bir iki uykusu oturuyor her gün yine değişik ama bsyler yoluna ya giriyor ya da alışıyorsun bu arada biz yeni yatak aldık reflü yatağını salona taşıyorduk bi daha aldık onda yatmıyordu sabahlıgimi yatağa serdim dünden beri sabahligim kol altına yakın yer de ya da yukarı kısmına kafayı çeviriP uyuyor ya terimin kokusunu Aldi sanırım bebe bayılmazsa iyi :KK70: ya da ensemde ki kokuyu aldı öyle uyuyor bence kıyafetini ser dene bi canim

Düz paketler gic kokmuyor 50 li olan ama büyük boy olanlar hep kokuyor Polonya ve Türkiye de üretilen varmış sanırım Polonya kokuyormuş Galiba o gün eşime söyledi Toker’in müdürü ama Polonya mi Türkiye mi kokuyor anlamadım ama sanırım Polonya dedi o an ateş ölçer bakıyordum aklımda kalmadı eşime sorarım akşam :) bi bakacağım hangisi daha çok kokuyor evde stok var çünkü umarım biri Polonya biri Türkiye’dir de fark var mi anlarız

Akşam banyo yaptır kesinlikle gerekirke gece 11 de yaptır biraz gece uyusun eğer 2-3 saat uyuyorsa kuzum

Arkadasım da çok memnun ama onun benzini atarken bana çok ağır geldi çok pamuklu olduğundan mi bilmiyorum deneyeceğim stok bitsin
Bir de rossmann in bezi iyiymiş öyle diyorlar Alman malı diye

Molfixe baktım karton olanın adedi primadan daha azdı fiyat ayniydi o yüzden prima aldım ben alırken adet hesabı yapıyorum çünkü ondan almamıştım alacağım ama

Kuzum sleepy ben cis yaparken 10 gün kaka yapmadığımız zaman 30 mu kullandık sıkıntı yaşamadım ama kaka da nasıl bilmiyorum 2 numara var elimde yenidoğan paketinden kalan bakalım 1 ler bitsin ona geçer denerim ha birde 140 adeti 40 liraydı ben 126 adet mi ne 30 a aldım o sebeple sleepy stoklamamıştım

Aynen benim doktorum da dedi aynisini zinco da şeker var iceriginde vermek istemiyorum dedim kolik sancısını çekmesi daha beter onu daha çok yorup zarar veriyor dedi bizimki saçlarını yoluyor sancı gelince resmen elinden sacini topluyorum hep bana asiliyor beni tırmalıyor çocuğun sinir hastası olmasından korkuyorum valla :/
Kolik değildir sadece gazdır diye bi umut hep videolarını attım doktora kolik sancısı diye cevap verdi
Kolik olmasın diye dua ediyordum ama artık kabullendim kaç damla denedik fayda edeni bulmak icin öyle öyle içim gitti neler içti çocuk diye
Ben uykusunda ayakta kalmasında da değildim çocuk pancar gibi oldukça elleri kitlendiler üzüntüden ağlıyordum Allah’ım acısını bana ver su küçük Bedenle acı çekmesin ne olur diyordum iyi olsun sabaha kadar uyuyamaya razıyım cidden seni çok iyi anlıyorum
çok sağol kuzun ara ara büyük ataklarımız oluyor ama kızım bize 1 günde olsa uyumamıza dinlenmemize izin veriyor :)
Canım bende pijamami seriyorum :-) ilk başta ise yarıyor yarım saat içinde anlıyor sanırım benim olmadigimi :-) inşallah kırkı çıksın bakalım düzen bekliyorum. Umdugum dağlara kar yağmasın da. Ya bende bana kalsa gece yikacagim ama şu an için kaynanam o konuyu bana bırakmıyor . Gece yıkamak iyi değil diye sabahın köründe geliyor yikamaya. Zaten öncesinde bi çok konuda karşı çıktığım için bunda bisey diyemiyorum .biraz daha sabredecegim yani . Ben yıkadığım zaman uyumasa öyle yapacağım.

İlk 3 ay yapışık yaşamamız normal, kucağa alışma diye bir şey olamaz şu an sizin kokunuzu alıp dünyaya alışmaya çalışıyor. Biraz sabırlı olun 3 aydan sonra rutinler oluşturulacak yavaş yavaş. O zaman da siz kucağınıza almak isteyeceksiniz.
Alışma olmaz mi :-) valla şu an çok mutlu oldum nedense hep kucağıma almak istiyorum uyanıkken ama biraz çekiniyorum şimdi böyle ilerde daha kötü olur diye. O zaman kucağa devam :-)

Allah bin sukur atessiz atlattik iyiyiz en fazla 37.7 gorduk ama gece 4 kadar hic uyumadik 4 den 7 kadar biraz uyuduk 8 den 10:30 kadar zaten bizim uykularimiz hep bole oldugu icin artik normale donduk gibi geliyo allahım hepimizin asilarda yardimcisi olsun

Kullaniyorum zararli oldugunu hic duymadım
ÇOk şükğr biz de sorunsuz atlattık
Bize doktor 3 gün banyo yok dedi
İltihaplanma olursa asla dokunma , peçeteyle sil tamam dedi
Kolu aşılı diye günlük rütünlerine devam et, asla korumaya çalışma dedı

Geçmiş olsun canım hep farklı çıkıyor ölçümler kırmızılık gibi bizde de var minnacık tırnak geçmiş gibi teni öyle sanırım
Pampers daha mi pamuklu canim premiumA göre

Premium care in o file dokusunu sevmedim ben hep popoya yapışıyor
Ben seni turist rehberi sanıyorum yanı çocukları gezdiriyordun müzelere falan tercüman rehber yanlış mi hatırlıyorum yoksa o arkadaş @mabada miydi beynim yandı kusura bakmayın :) öğlen 3:3” kadar çalışan hanginizdi kız :KK70:

Teşekkür ederim canim

Premium kullanıyorum bende sma büyük 126 li paket cis yapsın anında dışarı koku veriyor kaka yapsin anında koku veriyor sen 50lik olanlardan mi büyük kutulardan mi kullanıyordun canim

Ben bir süredir makina kullanmıyorum, nedeni ise göğüslerin sürekli uyararak terbiye olmasını geciktirmesi. Bıktım olur olmadık akan sütlerden. Bu arada emzirme atleti kullanıyorum 2 aydır, emzirme sutyeni almıştım ama kullanışlı gelmedi. Yazın ne yapacağım bilmem
Elle sagmayi beceremedim bi ben çok nadir sağma yapıyorum 15 güne bir nerdeyse emmezse
Kakada yeşil tanecikler normal mi acaba kızlar arada oluyor.annem usutmeli diyor hep olumsuz hep olumsuz
Aynısı bizde var birkaç gündür doktora attım hepsini normal dedi

Ben molfixdenmemnunum ama sleep de denemek istiyorum

Biogaia , 1 hafta sonra etki etmeye basladi bizde de.

Hangi marketten aldın hiç denk gelmedi bana sleepy
Market degildi canim ya ivir zivir seyler satan bi yerdi aldigim sanki a 101 de var demisti bi arkadas ben bakmadim ama

Uzman psikolojik danışmanım :) Okullarda rehberlik diye geçiyo tabi.Bir çocuk gelişimci dediyse doğrudur biz küçük yaş grubuna çok hakim değiliz onlar çok iyi bilir
Aaa meslektaşmışız ;) nerede calisiyorsun ? Ben anaokulunda calisiyorum bi kac yildir norm geldikce.

Back
X