- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.721
İnşallah canım zaten günde 1 kere veriyorum gün ondan bi gün aptamil veririm artıkDegistriceksende yavas yavas alıştıra alıştıra degistr canm insalkah begenir minik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım zaten günde 1 kere veriyorum gün ondan bi gün aptamil veririm artıkDegistriceksende yavas yavas alıştıra alıştıra degistr canm insalkah begenir minik
Kullanıyoruz canım 1 haftadır zaten20 günlük filanken aynı şeyi yaşadık Biogaia çare oldu
Bncede oyle ysp canm begenmezse zaten farkedersinİnşallah canım zaten günde 1 kere veriyorum gün ondan bi gün aptamil veririm artık
Simdilik uyuyor bakalim :) feribota bineceğiz yalovada. Deniz anasini tutuyor bakalim danasina ne yapacak![]()
Bızde aynıyız ıkınıyor ağlıyor tum bezlerıne mınnacık yapıyor ama devamı yok. Evelıgun 15.00 gıbı yaptı bıdaha dogru durust yapmadı. Anne sutu alıyor tek solıkonu attık acaba doymuyor mu dıyorum. Ama uyuyo benımkı ıkına ıkına yorulıp uyuyo senınkı uyuyo mu
Yola ciktik cikali uyuyor gece isimiz var.Umarım güzel geçmiştir, şansa da hava kötü.
40 ını doldurduysa miktar ne olmalı?Bebeğiniz 40 ını doldurduysa doyma kriteri çişli bezleridir. 1 günde toplam margarin ağırlığında çiş yapıyorsa doyuyodur
Yola ciktik cikali uyuyor gece isimiz var.
Ne güzel anlattın cnm. Aynı yollardan geçmişiz. Artık kırılan kırılsın. Alınan alınsın. Ben prematüre bebeği korkumdan zarar veririm diye kucağıma bile almadım. Keşke herkes bizim gibi ince düşünse... Daha da çocuğumu hırpalatmam. İsterse küssünler. Dualarla tedavilerle oldu bebeğim.Kuzum dun okudum yazmaya bi turku firsatim olmadi ayni dusuncesz insanlardan bndede vardi ay ne olucak tutsun ay tek sendemi cocuk var bizde cocuk buyuttuk diyorlar herkesin cocugu kendine degerli birde tup bebekmis seninkide bebek bnmkide tup bebek geliyorlar cocugu hamir gibi yoguruyorlar ay bsy olmaz cocuk dayanikli olsun diyorlar ilk baslardases etmedim baktim yavrumu oyuncak gibi oynuyorlar once guzelce anlattim bakin bnmki tup bebek tamm herkes dogurdu herkesin cocugu var sz daha tecrubelisiniz ama bn bin cesit ilac ignelerle yaptrdim bu cocugu neler cektim neler gobeklerim mismor oldu ignelerden hormonlari midem kaldiramadi transfere kadar her gun hastanede serumlar yedim sahitsiniz bn İster istemez korkarim elimde degl bn boyleyim kimse bana anneligi ogretmesin dedim her geldiklerinde ay altini degistiricm diye aliyorum odaya sokuyorum yavrumu artik anladilar tek kv disinda kimse tutmuyo bnden izn istiyo tutabilirmiyim diye sende tavrini koy kolaylikla olmadi tedavi surecinden tut hamilelik testi ve doguma kadar nasil korkularla geldik kimseye oyuncak getirmek icin degil eltini kendi cocugu prematüre diye vermiyorsa bak demekki cocok degerliymis her anne icin seninkide kendine degerli
Uyanip uyanip agliyordu canim.ama saatlerce aglamasina gore azdi bizim icin :) damla kullandigimiz icin kendi cikarabiliyordu zorlanarak da olsa bazen bizim de ugrastigimiz olurdu.Bir gece ufaktan normalsek diğer gece aynıyız sizin gibi bizim 10/3 11/4 bazen gece 5e bile sarkıyor
Gece Gazi derken yine ağlıyormuydu kuzum
Geceleri siz mi gazını çıkarıyordunuz kendisi mi
40 çıktı ama düzelen Yok :)
Alev conkbayiri canim bizim dediğimiz bu kadına bi bakayım ne kadardır acaba bi doktor varmış yanında pedagog da varmış her muayeneden sonra pedagog da muayene ediyormuş ama 500 lira muayenesi :)
Kuzum elini hic çekme ya da en yumuşak emzigi bul nuk kauçuk iyi tüm arkadaşlarım onla alıştırdı sonra ona göre olanı aldılar
Normal cabim biz 10 gün yapmadık
Çok kusma olursa eğer fitil yaparsınız ama bekle huzursuzluk yapar kaka yapmaması
Sen mama veriyorsan su vereyim mi diye bi doktoruna sor canin bence
D oldurduk cnm bezını çok sık alıyordum doyuyordu. Şu 3 4 gun ıcınde hem sılıkon ucu attık hem bezını prımaadan sleepye gectık hemde numara byuttuk o yuzden karıştı.Bebeğiniz 40 ını doldurduysa doyma kriteri çişli bezleridir. 1 günde toplam margarin ağırlığında çiş yapıyorsa doyuyodur
C3vabın ve engın bılgılerın içinde çok tşk ederım.Bebeğiniz 40 ını doldurduysa doyma kriteri çişli bezleridir. 1 günde toplam margarin ağırlığında çiş yapıyorsa doyuyodur
Canım az ömce yaptı benımkı çokça hemde. Allahıma şükr. BeB zeytınyağını taaa sabahtan wermiştim. Darısı size inş.Yeni uyudu canım aynı ıkına ıkına yoruldu uyudu yavrum uykusundada sürekli ağlıyo birden gerş uyuyo. Zeytinyağı içirdim doktor verebilirsin dedi bi çay kaşığı bakalım yapacak mı
25 günlüğüz çişimiz güzel baya yapıyo ama kaç daat oldu kaka yok karnı ağrıyoBebeğiniz 40 ını doldurduysa doyma kriteri çişli bezleridir. 1 günde toplam margarin ağırlığında çiş yapıyorsa doyuyodur
Bende 4 te verdim bakalım bizimki ne zaman gelecekCanım az ömce yaptı benımkı çokça hemde. Allahıma şükr. BeB zeytınyağını taaa sabahtan wermiştim. Darısı size inş.
Evet canm cok zorlu süreçten gectik cok şükür Robbim saglikla kucagmiza almayi nasip etti insallah hayırlı saglikli buyutmeyide nasip etsin oyle yap valla kirilirlarsa kirilsinlar daha iyi gelmezler az gelirler bn tavrimi koyduktan sonra ayda bir geliyorlar annm gittikten sonra bir hafta zorlandim ama kimseye belli etmedim yoksa diycekler bi cocuga bakamadiNe güzel anlattın cnm. Aynı yollardan geçmişiz. Artık kırılan kırılsın. Alınan alınsın. Ben prematüre bebeği korkumdan zarar veririm diye kucağıma bile almadım. Keşke herkes bizim gibi ince düşünse... Daha da çocuğumu hırpalatmam. İsterse küssünler. Dualarla tedavilerle oldu bebeğim.
hazmi kolay istiyosan ben mamamizi oneririm golden goastKızlar bana acil en iyi bebek markasini önerir misiniz. Aptamil kullanıyordum degistirecegim mama bitti
40 ını doldurduysa miktar ne olmalı?
25 günlüğüz çişimiz güzel baya yapıyo ama kaç daat oldu kaka yok karnı ağrıyo
Ins canim yhaUyku uykunun mayasıymış, nine sözügece de uyur bu söze göre :)
CANİm alt rafa sebzelik Üstünel indirdim ordan biberona döküp içereceğim kadarını gerisini ayni yere koydum hep dolaptaydı biberona koyduğumu benmari usulü ısıtıp veriyorum anan böyle ağırdı tadı keci şutu ne biliyim baya ağır tadı vardıSütün tadında lipaz enziminden dolayı drğişme olabilir bozuk değildir ancak her sütü bir kez ısıtıp ver
Benim de korkum 6 ay sürmesiU
Uyanip uyanip agliyordu canim.ama saatlerce aglamasina gore azdi bizim icin :) damla kullandigimiz icin kendi cikarabiliyordu zorlanarak da olsa bazen bizim de ugrastigimiz olurdu.