2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dr hanim 3 aydan sonra yavas yavas bebislerimizi oturtturabilecemizi bebegin tepkilerine gore hareket etmemiz gerektigini soyluyor 2 aylıksaniz viraz erken ama 1 ay sonra yavas yavas denememiz gerekiyomuş

Kizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Geçmez mi canım ben kayısı suyunu fazls kaçırdım ikimizde ishal olduk ben üşüdüm gazlandım bebek bendende çok gazlandı

Kuzum ben Gülten ebe var instagram da ona sordum bazen versem de 4 geçen uyudu mu 5 saate emiyor dedim büyüdükçe arası uzar emme saatlerinin normal kaldırma şakın dedi

Evet öyle de, emzirmedikçe de memeler sızlıyo bu sefer düzen şaştı:))

Bir de gece kol altından örtüyorum dolanmasın üstüne diye, ama uyandığında yanaklar eller buz gibi oluyor

Siz yatarken nasıl yapıyorsunuz?

P Prime18 bebis çok şeker maşallah Allah nazardan saklasın
Teşekkür ederim canım
Kizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Bi doktor bana geçmez dedi bi arkadaşın doktoru da geçmez bebeklerin ilk uç ayı zaten gazlı olur yeşimlerinizle alakası yok demiş ama ben yüne de dikkat ediyorum
Geçmez mi canım ben kayısı suyunu fazls kaçırdım ikimizde ishal olduk ben üşüdüm gazlandım bebek bendende çok gazlandı
İncir kayısı kaynatmıştım 3 gündür içiyorum acaba ondan mi sık çıktı bizimki kakaya ya :/ ama on gün yapmadığında da içmiştim çıkmamıştı kafam karıştı iyice :/

Aferin ona, gerçekten bazen bebekler kocaman insanlardan daha anlayışlı oluyor.

Sonraki gelişlerde ben de beklerim, hatta havalarda düzeliyor bir nokta ayarlayıp tüm gelebilecek olanları toplasak :)

Canim ben gece kundak aldım onunla yatırıyorum yatacağı taraftakini acıyorum diğeri içinde oluyor gece emzirmek icin uyandığında çıkarmıyorum sabah 4/5 de kalktığında yine ayni stil duruyor sonra ki kalktığında günaydın misali iki elini acıyorum öğlende çıkarıyorum akşam uyumasında sadece kundağa sokuyorum
Dediğin gibi dışarda olan eli digerine göre soguk oluyor
Bizimki hala sıçrayarak kendini uyandırıyor çünkü elleri de hiç durmuyor ondan hala kundağı kullaniyorim

Sevindim senin adına güzel geçmiş ne güzel

bazen cidden halden anlıyorlar akıllı bidiklar :) bende geçen tek basıma avm gittim kapıdan çıkarken ağlıyordu asinsorde sustu ve uyudu. Sonra tam eve dönerken taksiye bindim gözler açıldı evin sokağında ağlamaya başladı dedim resmen bana izin verdi gezmem icin

Kızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu
Cnm antibiyotik de ishal yapar. Pişik de yapabilir hatta

Kullandığın nasıl bir kundak? Şimdi hafiften havalar da ısınacak alsam 2 ay anca kullanırım ne yapsam bilemedim?

Cnm antibiyotik de ishal yapar. Pişik de yapabilir hatta
İshal mi normal kaka mi anlayamadım ben ama bugün cidden çok yapti ve gaz çıkarken hep minnacık çıkmış sanırım ishal ama salı başladık antibiyotike o günler tek sefer yapmıştı hatta yeşil toz nane gibi bsyler vardı doktora attım normal dedi ishal olsa anlardı sanırım
Başka bi doktora attım oda farklı bsy yedirdiniz mi dedi yok dedim devam ederse test yapalım dedi
bugün olmadı mesela o yeşil şey
Nette okudum son şutu alan çocuklarda oluyormus o nane gibi seyler tortu

ben anlamadım her doktor farklı konuşuyor su vermeye başladım acaba ondan mi kakası normale döndü bilemiyorum

Aferin ona, gerçekten bazen bebekler kocaman insanlardan daha anlayışlı oluyor.

Sonraki gelişlerde ben de beklerim, hatta havalarda düzeliyor bir nokta ayarlayıp tüm gelebilecek olanları toplasak :)

Olur ya bana uyar alistim artik bundan sonra paso gezerim ben zaten. Sirada ki hedef ankara
Valla resmen torpil yapti sipam bana. Sonraki sutler benden panpa dedim bende kendisine donus yolundayiz simdi bakalim. Gunduz uyudu gece ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…