- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.821
Gaita temiz çıkmasına rağmen süt ürünleri diyeti yap mi dedi doktor canım ?Geçmiş olsun canım, umarım gaita da temiz çıkar. Bizden de aldılar bişi çıkmadı.
Çok tatlış olmuşsunuz, maşallah
Dr hanim 3 aydan sonra yavas yavas bebislerimizi oturtturabilecemizi bebegin tepkilerine gore hareket etmemiz gerektigini soyluyor 2 aylıksaniz viraz erken ama 1 ay sonra yavas yavas denememiz gerekiyomuşDün 2 ay bitti tam olarak :) teşekkür ederiz
Babası öyle dizinde sallıyor kuzum aslında bebek arabası pusetindd de öyle oturuyor hiç düşünmedim onu doktora bi sorarım
Videoyu izleyemedim kız emikliyor ama merak ettim şimdi yanlış mi yapıyoruz diye
Evet canım bizdeki üşüme onları etkiliyor malesefKizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Geçmez mi canım ben kayısı suyunu fazls kaçırdım ikimizde ishal olduk ben üşüdüm gazlandım bebek bendende çok gazlandıKizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Geçer canım çok geçmiş olsunKizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Kuzum ben Gülten ebe var instagram da ona sordum bazen versem de 4 geçen uyudu mu 5 saate emiyor dedim büyüdükçe arası uzar emme saatlerinin normal kaldırma şakın dedi
Teşekkür ederim canım
Bi doktor bana geçmez dedi bi arkadaşın doktoru da geçmez bebeklerin ilk uç ayı zaten gazlı olur yeşimlerinizle alakası yok demiş ama ben yüne de dikkat ediyorumKizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
İncir kayısı kaynatmıştım 3 gündür içiyorum acaba ondan mi sık çıktı bizimki kakaya ya :/ ama on gün yapmadığında da içmiştim çıkmamıştı kafam karıştı iyice :/Geçmez mi canım ben kayısı suyunu fazls kaçırdım ikimizde ishal olduk ben üşüdüm gazlandım bebek bendende çok gazlandı
Gosteri bitene kadar uyudu sipam. Kapidan cikmamizla uyandi. Resmen al annecim sana benden hediye dedi :)
Hemen yolluyorum
Evet resmen hayaldi gercek oldu benim icin :v
Bir daha ki sefere artik. Bundan sonra bolca geliriz seytanin bacagini kirdik :)
Aferin ona, gerçekten bazen bebekler kocaman insanlardan daha anlayışlı oluyor.
Sonraki gelişlerde ben de beklerim, hatta havalarda düzeliyor bir nokta ayarlayıp tüm gelebilecek olanları toplasak :)
Canim ben gece kundak aldım onunla yatırıyorum yatacağı taraftakini acıyorum diğeri içinde oluyor gece emzirmek icin uyandığında çıkarmıyorum sabah 4/5 de kalktığında yine ayni stil duruyor sonra ki kalktığında günaydın misali iki elini acıyorum öğlende çıkarıyorum akşam uyumasında sadece kundağa sokuyorumEvet öyle de, emzirmedikçe de memeler sızlıyo bu sefer düzen şaştı:))
Bir de gece kol altından örtüyorum dolanmasın üstüne diye, ama uyandığında yanaklar eller buz gibi oluyor
Siz yatarken nasıl yapıyorsunuz?
Gaita temiz çıkmasına rağmen süt ürünleri diyeti yap mi dedi doktor canım ?
Kizlar bizde üşütmekten olan gaz bebeğe gecer mi?dun gece cok usudum gaz oldu, bizimkinde aglama tavan yapti. Artik gazdan olan aglamayi ayirt edebiliyorum, boyle icli icli aglama sesi cikariyor yavrum cok uzuluyorum.
Sevindim senin adına güzel geçmiş ne güzelGosteri bitene kadar uyudu sipam. Kapidan cikmamizla uyandi. Resmen al annecim sana benden hediye dedi :)
Hemen yolluyorum
Evet resmen hayaldi gercek oldu benim icin :v
Bir daha ki sefere artik. Bundan sonra bolca geliriz seytanin bacagini kirdik :)
Cnm antibiyotik de ishal yapar. Pişik de yapabilir hattaKızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu
Canim ben gece kundak aldım onunla yatırıyorum yatacağı taraftakini acıyorum diğeri içinde oluyor gece emzirmek icin uyandığında çıkarmıyorum sabah 4/5 de kalktığında yine ayni stil duruyor sonra ki kalktığında günaydın misali iki elini acıyorum öğlende çıkarıyorum akşam uyumasında sadece kundağa sokuyorum
Dediğin gibi dışarda olan eli digerine göre soguk oluyor
Bizimki hala sıçrayarak kendini uyandırıyor çünkü elleri de hiç durmuyor ondan hala kundağı kullaniyorim
İshal mi normal kaka mi anlayamadım ben ama bugün cidden çok yapti ve gaz çıkarken hep minnacık çıkmış sanırım ishal ama salı başladık antibiyotike o günler tek sefer yapmıştı hatta yeşil toz nane gibi bsyler vardı doktora attım normal dedi ishal olsa anlardı sanırımCnm antibiyotik de ishal yapar. Pişik de yapabilir hatta
Aferin ona, gerçekten bazen bebekler kocaman insanlardan daha anlayışlı oluyor.
Sonraki gelişlerde ben de beklerim, hatta havalarda düzeliyor bir nokta ayarlayıp tüm gelebilecek olanları toplasak :)
Valla resmen torpil yapti sipam bana. Sonraki sutler benden panpa dedim bende kendisineSevindim senin adına güzel geçmiş ne güzel
bazen cidden halden anlıyorlar akıllı bidiklar :) bende geçen tek basıma avm gittim kapıdan çıkarken ağlıyordu asinsorde sustu ve uyudu. Sonra tam eve dönerken taksiye bindim gözler açıldı evin sokağında ağlamaya başladı dedim resmen bana izin verdi gezmem icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?