- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.841
Owli kundak canimKullandığın nasıl bir kundak? Şimdi hafiften havalar da ısınacak alsam 2 ay anca kullanırım ne yapsam bilemedim?
Kollari kapali olmasi sart degilse kesinlikle woolnat al. Incecik terlermiyor. 4 mevsim usutmuyorda merinos yunu cunku.Kullandığın nasıl bir kundak? Şimdi hafiften havalar da ısınacak alsam 2 ay anca kullanırım ne yapsam bilemedim?
Yol boyu uyur gibi bence hayırlı yolculuklar kuzum bir de iki aya yaklaştı ondan da uyku oturuyor olabilir uzun uyuması ondandır bence Ankara’da ben Varim müsait olursam buluşalimOlur ya bana uyar alistim artik bundan sonra paso gezerim ben zaten. Sirada ki hedef ankara
Valla resmen torpil yapti sipam bana. Sonraki sutler benden panpa dedim bende kendisinedonus yolundayiz simdi bakalim. Gunduz uyudu gece ne yapacak.
Yok kiz cocuk duruyorsa hep yap.benim ki arrik korkutmuyor kendini ben biraktim yapmayi. Zaten owli artik kalin gelmeye basladi diye ben woolnata gectim.Olwi kundak canimnemesis söylemişti terletiyordu şimdi kendi ana odamıza geçtik terleme olmadı ama sanırım o şimdi kundak değil de uyku tulumu kullanıyor
Yazın içine tek zıbınla kullanabilirsin aslinda ama o zaman kundak uygun olur mu bilmiyorumnemesis iki ay sonra kundak yapılamıyor demişti sanırım ama ben bir ay daha kullanırım gibi
Üşütünce kokar ve hafif yeşile dönük olur derler. Ama rezene felan bebeğe geçtiğine göre hersey geçiyoTeşekkür ederim canım
Bi doktor bana geçmez dedi bi arkadaşın doktoru da geçmez bebeklerin ilk uç ayı zaten gazlı olur yeşimlerinizle alakası yok demiş ama ben yüne de dikkat ediyorum
İncir kayısı kaynatmıştım 3 gündür içiyorum acaba ondan mi sık çıktı bizimki kakaya ya :/ ama on gün yapmadığında da içmiştim çıkmamıştı kafam karıştı iyice :/
Yeşil değil hardal rengi ama içinde nane gibi yeşimler oldu iki gün bugün yoktu bugün sarı tortu vardıÜşütünce kokar ve hafif yeşile dönük olur derler. Ama rezene felan bebeğe geçtiğine göre hersey geçiyo
Canm ayni anlattigin gibi gecen hafta bi kez bugun bi kez yapti aslinda sari renk ama icinde nane gibi yesilimsi seyde var azicik bnde bi doktora sorucam nette normal yaziyoYeşil değil hardal rengi ama içinde nane gibi yeşimler oldu iki gün bugün yoktu bugün sarı tortu vardı
Aa evet nasıl unuttum okumuştum halbuki burada, bakayım ona, teşekkürlerKollari kapali olmasi sart degilse kesinlikle woolnat al. Incecik terlermiyor. 4 mevsim usutmuyorda merinos yunu cunku.
Alla alla sen sut vermiyorsun o zaman son sütle alakası yok bu nanelerinCanm ayni anlattigin gibi gecen hafta bi kez bugun bi kez yapti aslinda sari renk ama icinde nane gibi yesilimsi seyde var azicik bnde bi doktora sorucam nette normal yaziyo
Sen dikkat et canım da artık bakarsın bebek mi üşüyo sen miYeşil değil hardal rengi ama içinde nane gibi yeşimler oldu iki gün bugün yoktu bugün sarı tortu vardı
Bizimki hep kokuyor gazi
Evet bn sut vermiyorum mama veriyorum canm haftada iki kez kaynatilmis ılık iki çay kasigi su veriyorum acaba sudanmiki? Ama internette arada bi boyle olmasi normal diyoAlla alla sen sut vermiyorsun o zaman son sütle alakası yok bu nanelerin
Peki su veriyor musun
2 ay olsa da çok fark etmiyor yani annem 40 çıkınca uykusu da olur doymasi da olur dedi ama sanırım bişey fark etmeyecek benim kız huysuz biraz ya aynı anasina çekmiş meme ağzındayken bile sanki söylenip ağlıyor migirdaniyor çok sinirliyiz bizÇok çok farkı olmadı, bazen kendi çıkartıyor üstten gazını , 2 ay biti derken aşı huzurlsuzlupu başladı sebepsiz ağlamalar, şuna onunla uğraşıyorum.. ançma Artık gaz çıkartırken kıpkırmızı olurdu o yok
Oyyyy maşallah onun çiçekli donunu yerim ben şapka da çok guzel çok süslüyüz maşallah size Rabbim güzellikler versin :)Kızlaar merhaba
sinirliyiz
Bakamıyorum bayağıdır buraya herkes iyidir umarım
Bnm sütüm hepten bitti 1 aydır anne sütü almıyor nerdeyse,maalesef mama içiyoruz yapacak birşey yok :)
Defne ile de sürekli hastaneye kontrolllere gidiyoruz. Göbek fıtığımız var 2 yaşına kadar geçermiş ağrı filan yapmayor şükür.
Başımız da bir morluk vardı çocuk doktoru onkolojiye yönlendirdi oraya da gittik o da hemanjiommuş önemsiz bişey olduğunu geçeceğini söyledi şükür . 50 kuruş kadar bir morluk saçlarının arasında.
Şimdi de süt alerjisinden şüpheleniyor doktorumuz onun için gaita verdik dün bakalım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç
Bizden böyle canlarım koşturmacalı hergünüm o kadar yoruluyorum ki anlatamamGündüz kesik kesik uyuyor gece 12-1 yatıyor sabah 8 e kadar uyku arasında besleyip uyumaya devam ediyoruz ama işte gündüz canımıza okuyor Defoş
Büyüdük tabi tontiş bir prenses olduk
Muhtemelen gaz canım ben doktora bugün 3.gün kaka yapmadı dedim çişte sıkıntı yoksa kaka yapar dedi kabiz değildir gaz çıkarıyor zaten dedi benim kız dün yapmadı bugün yapmadı muhtemelen yarın yapacak çünkü genelde öyle oluyo ve yaptimi da 3 gunluk yapiyo pacalara kadar bide saro sarı zor cikiyo :) bende her mama verişimde içine yarım çay kaşığı zeytinyağı katıyorum bide kimyon demleyip suyundan iciriyorum kendim de humana kimyonlu rezene içiyorum bazen evet çok ağlıyor bugün çok ağladı çünkü artık kaka yapmadığı için rahatsız oluyor ama yapar bence panik yapmaGünaydın , oğlum tüm gece ayaklarini karnına Çekerek ağladı . Gaz sancısı mıdır acaba ? Kaç gündür kakasini yapamamisti zeytinyağı filan vermiştim öyle yapmıştı . Bu gece de çok ağladı
Cnm biZde de kuyruğu yamulur 5-6 aydan önce oturtmayın derler. Neme lazım. 1 ay geç oturuversin diyorum. Oğlum 4 aylıkken eğimli yatarken öne öne atılıyordu oturtsam otururdu ama garanti olsun diye 5 ayı beklemiştimDr hanim 3 aydan sonra yavas yavas bebislerimizi oturtturabilecemizi bebegin tepkilerine gore hareket etmemiz gerektigini soyluyor 2 aylıksaniz viraz erken ama 1 ay sonra yavas yavas denememiz gerekiyomuş
Amin canım hepimize guzel büyümeler olsun inşallah canım ama bu sefer de eşimle sorunlar çıkmaya başladı ve benim için gayet ciddi sorunlar bunlarçok sevindim canım. inşallah düzelecek... hadi güzel büyümeler olsun bebeğine de
E göbekte yoksa bacaklar kolay geçer bence okadar dert etme..yetişmez zaten ben kendimi alıştırdım artık bu fikire yaza kilolu giricem malesefBenim göbekte hiç yok çatlak ama popom bacak içlerim basen taraflarım mosmor. Aynen pantolon kısmına kadar güzel pantolonun bittiği yerden fıskırıyo. Bu yaza yetişmez artık bizim fizik eşimde askerde ne güzel zayıfladı fizik yaptı onada gelince acil kilo aldırmam lazım
Valla ben bu konuda tarafsızım annem ananem der hep bugün ağlayınca karnı tok altı temiz gazi yok acaba iyesi mi batıyo canı mi acıyo kızım dedi ananem:) çok kucağa alınan çocuklarda olurmuş dediklerine göre:)bende tam bugun bununla ilgili bi video izlemiztim.
dr hanima gore batmazmiş iyeleri
Ben elleri kendinden kapanan tulumlardan giydiriyorum. Ya da muslin bezle kundak yapiyorum. Benim aldigim hazir kundaklar cok terletti kumasindan olabilir onun icin yatarken hazir kundak kullanmiyorum.Evet öyle de, emzirmedikçe de memeler sızlıyo bu sefer düzen şaştı:))
Bir de gece kol altından örtüyorum dolanmasın üstüne diye, ama uyandığında yanaklar eller buz gibi oluyor
Siz yatarken nasıl yapıyorsunuz?
Annem söyle o arkadaşına oturtmasin sakin dedi görünce gözleri yuvasından çıkacaktı:) maşallah çok iyi toplamış kendini ama toplu bayaDün 2 ay bitti tam olarak :) teşekkür ederiz
Babası öyle dizinde sallıyor kuzum aslında bebek arabası pusetindd de öyle oturuyor hiç düşünmedim onu doktora bi sorarım
Videoyu izleyemedim kız emikliyor ama merak ettim şimdi yanlış mi yapıyoruz diye
Kız ne güzel kilosu vardı şimdi 10 kilo vermiş daha da zayıflarsa olmaz yanıma hadi kiloyu verdim mosmor çatlak var ben tatilde felan saklana saklama kıyafet giycekken o gerine gezmesin kıskanırım benAmin canım hepimize guzel büyümeler olsun inşallah canım ama bu sefer de eşimle sorunlar çıkmaya başladı ve benim için gayet ciddi sorunlar bunlar
E göbekte yoksa bacaklar kolay geçer bence okadar dert etme..yetişmez zaten ben kendimi alıştırdım artık bu fikire yaza kilolu giricem malesefkilosu iyiyse elleme kız adamı:)
Valla ben bu konuda tarafsızım annem ananem der hep bugün ağlayınca karnı tok altı temiz gazi yok acaba iyesi mi batıyo canı mi acıyo kızım dedi ananem:) çok kucağa alınan çocuklarda olurmuş dediklerine göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?