2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Geçmiş olsun canım, umarım gaita da temiz çıkar. Bizden de aldılar bişi çıkmadı.

Çok tatlış olmuşsunuz, maşallah

şimdi görüyorum mesajı yaa :) aslında ben beşiktaşa yakın sayılırım ama çıkabilmem mümkün olur mu bilemedim, önce görseydim ona göre plan yapardım:/ hoşgeldin kuzum. eğer gelebilecek gibiysen ben beklerim dicem ama... o ne öyle ayağına çağırmak gibi. sevmedim.

çok sevindim canım. inşallah düzelecek... hadi güzel büyümeler olsun bebeğine de :)

anladım canım. ben o hoca sandım birden doktoru

Bencede. Kızım altı üstü 2-3 saat ayrı kalacaksın. Böyle giderse gösteriye adapte olsmazsın tadına varamazsın. Ah sendeki şans bende olacaktı fururdum kırbaçı
Gosteri bitene kadar uyudu sipam. Kapidan cikmamizla uyandi. Resmen al annecim sana benden hediye dedi :)

O mayadan biraz da bize yolla sana zahmet
Hemen yolluyorum
Tatlım sakin ol, iki saat odasında uyuyor gibi düşün. Biraz kafan dağılacak süper bişi
Evet resmen hayaldi gercek oldu benim icin :v
Bir daha ki sefere artik. Bundan sonra bolca geliriz seytanin bacagini kirdik :)

tamam. bi dahaki sefere inşallah. size iyi müzikaller :)

Ne gibi bi önlem alacaktıkki ben 2. Aydan itibaren yaplandım acı badem hindistan cevizi kakao yağı yinede çatladı. İnşallah bzmkide geçer giç ümidim yok
Işte kremler cart curt falan bende inanmıyorum sürülse de bi ise yaramıyor çok kişi aynı şeyi söylüyor pahalı kremler bile ise yaramıyormuş bence o bünye ile alakalı kişi fizik olarak zayıf yapılı ve minyon ise alması gerekenden de fazla kilo aldıysa bünyesel olarak çatlıyor o göbek işte kilo verdikçe spor yaptıkça görüntüsü düzelecek beyazlayacak inşallah...yoksa çok sinir bozucu bi görüntü kotlarin beli darsa göbeğim fışkırıyor hamur gibi

Islak mendilini kendim kullandım çok guzel..uni baby bazen bime geliyo ama o marka bana itici geliyo nedense bi sebebi yok ama :) bezi gerçekten güzel ama komilinin denemeni tavsiye ederim ben 2 numarasını kullanıyorum memnunum kız 3700 gram oldu 2 numara 3-6kg için yanlış hatirlamiyosam ama primanin 1 numarası büyük geliyor ilginç:)

Benim göbekte hiç yok çatlak ama popom bacak içlerim basen taraflarım mosmor. Aynen pantolon kısmına kadar güzel pantolonun bittiği yerden fıskırıyo. Bu yaza yetişmez artık bizim fizik eşimde askerde ne güzel zayıfladı fizik yaptı onada gelince acil kilo aldırmam lazım

Allah nazardan saklasin ya maşallah size bu arada kaç günlük oldu ?
Dün 2 ay bitti tam olarak :) teşekkür ederiz
Bu arada anneme gösterdim fotoyu maşallah sor bakalım kaç aylık dedi erken doğdu dedim maşallah dedi ama soyle oturmasın dedi iyeleri batarmış yani kürek kemikleri
Babası öyle dizinde sallıyor kuzum aslında bebek arabası pusetindd de öyle oturuyor hiç düşünmedim onu doktora bi sorarım
bende tam bugun bununla ilgili bi video izlemiztim.
dr hanima gore batmazmiş iyeleri
Videoyu izleyemedim kız emikliyor ama merak ettim şimdi yanlış mi yapıyoruz diye

40 inda cekim yaptırdık aslında daha öncesinde cok daha rahat olur pozisyonlar güzel olurdu yenidoğan cekimi olarak ama tabi hastane o bu kolik olmaya alışma derken kaydi onlar elime geçsin paylaşırım :)

Kızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…