2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün öğlen 4 de kaltik 7 gibi 15 dk 10 gibi 10 dk uyudu sonra gece 3 e kadar ağladı uyumadi tam daldi diyoruz kalkıyor emdi durdu resmen 11 saat uyumadi dün

bugünde 4 den önce banyo yaptık 4 den Beri uyuyor sanırım dün baya yorgun düştü dün gece geberoyieduk artık eşimle
göğüslerim tas oldu resmen dün o kadar sık emdi ki akşam ona göre doldu bu dengesizlikten memelerim
Mastit olacak bir gün böyle emiyor sık sık bir günde hiç istemiyor 3 4 saate emiyor anlamadım ben bu çocuğu her şeyi bi dengesiz :KK70:
Canım kolik bebek nasıl oluyor tam olarak ??benimki gece 12 -6 arası hiç uyumuyor ve ağlıyor . Sabah ezanı okunuyor öyle dalıyor 2 saat ancak uyuyor sonra yine ayakta. :-)

Kizlar mastit oldum. Atesim 38.5 olmus. Dus aldım. Basim donuyor sank. Cok halsizim. Sag memede kirmizi cizgiler varve cokkk aciyor. Sagma makinasi ile sagdim. Simdi emzireyimmi yoksa yine sagip dokeyimmi sut. Bilgisi olan yarfimci olsun lutfen.

Ya herkese alerji diyince dr lar benim kafam karıştı. Bizim kakada bi kere kan gördük öyle gittik dr a. Tahlilde gizli kan çıkmadı. Yine de 1 aydır diyetteydim. Homely_angel Homely_angel in dr u da çok kan ve döküntü olur diyince Bugün bozdum diyeti sabah tost yedim bakalım ne olacak

Canım sen de bir gastroentoloji ile görüş istersen, Allah korusun kötü bir şeye sebep olmak istemem.

Bacim simdi sana yapma desem olmaz ama bence yapma. Bizim doktor mesela sut alerjisi olsa hemen baslar 50. Gun baslamaz dedi. Birde o alerji icin ozel testler var oyle anlasilmaz dedi. Ayrıca ne yersen ye icinde sut urunu bulur illaki dedi.

Bir arkadaşımda doğduğu gün başlamış mesela, hastanede ilk emzirme sonrası nefesi zor almayabaşlamış, hemen alıp götürmüşler. İki ay yoğun bakımdakalmış ve şimdi 3 yaşında hala eve sütün zerresi giremiyor.

Kizlar mastit oldum. Atesim 38.5 olmus. Dus aldım. Basim donuyor sank. Cok halsizim. Sag memede kirmizi cizgiler varve cokkk aciyor. Sagma makinasi ile sagdim. Simdi emzireyimmi yoksa yine sagip dokeyimmi sut. Bilgisi olan yarfimci olsun lutfen.
emzir canım. bebek kadar iyi boşaltmaz makine. birde mümkünse günlük hastaneye git hastane tipi makine ile sağ.

Canım sıcak suyla yıka. Masaj yap sağ sonra emzir istersen

Bir arkadaşımda doğduğu gün başlamış mesela, hastanede ilk emzirme sonrası nefesi zor almayabaşlamış, hemen alıp götürmüşler. İki ay yoğun bakımdakalmış ve şimdi 3 yaşında hala eve sütün zerresi giremiyor.
benim okuduklarımda hep ilk gün ilk emzirme sonrası başlayan olaylar. hiç 50. gün başlayan yok. zaten mantık olarak bir şeye alerjin varsa vardır. zamanla alerji olmazsın.

Valla ben derim yeminle hic kacirmam. Hamile kalmadan bir kere demisti birkac akraba ne zaman cocuk dusunuyorsunuz diye. Biri hatta yuzsuz yasiniz geciyo yap cabuk bi cocuk dedi. Dedim burda mi yapalim evi mi bekleyelim. Burdaysa temiz carsaf ver dedim. Gerci bunun gibi cok diyalogum oldu o ayri :KK70:

Bizim idrar tahlili temiz cikti bakalim kultur ne olacak.

Tahlil temizse o da temiz çıkar merak etme.

Yanlis yazmisim simdi farkettim canm bn bir aylik konturoldan once de konturola gitmistim ilk 4500 sonra bir aylikken 5800 iki aylikta 6600 cikti karistirdim
Bsy demedi iyi dedi cokmu aldi nedense bana minnak gibi gorunuyo hala
Canim sadece mama aldigi icin bu yazdigin normal ilk yazdigin biraz fazla gelmisti masallah kuzucuga

Benim evde makina var ben yapmıyorum. 6 sy daha beklerim napalim yani kacmiyor ya kil tuy. O kadar fedakarlik yaptik aylardir once hamile kalmak sonra sag salim kucaklamak icin simdi riske girmek komik olur sanki.
BEnim bir yıllıktı üyelik hamilelik raporunu götürdüm 10 ay ertelediler şimdi 1 yıl içinde kullanmam lazım yoksa yanıyor napicam sasırdım

Canım kolik bebek nasıl oluyor tam olarak ??benimki gece 12 -6 arası hiç uyumuyor ve ağlıyor . Sabah ezanı okunuyor öyle dalıyor 2 saat ancak uyuyor sonra yine ayakta. :-)
Canim gaz sancısı oluyor sürekli sebepsiz ağlama krizleri kendini sıkma bizim kız sacini yoluyor mesela haftada 3 gün olması kolik olmasına sebepmiş videolarını cek doktoruna danış kuzum
Biogaia kullanıyoruz ama gündüz çok gazı oluyor. Gündüz geceden daha fazla oluyor.
Biogaia gaz damlasi değil kuzun bagiesak düzenleyici bence gaz icin tek rezene içirebilirim ben içirmedim doktor damla önerdi onu kullanıyoruz bol masaj ılık duş suda oynamaları cip cip yakmak gazlarına iyi geliyor anne karnında durur gibi suda tutmak da iyi geliyormuş ama bizim ki suyu görünce çığlık atıp ağladığından yapamıyorum onu
Canim sutunun tadına bak eksiyse acıysa şakın emzirme bebeğini çünkü ekşiyen sütü alırsa meme reddi olabilir tekrar emmek istemeyebilir kan karışırsa sütüne iyi olmaz
Hemen lahana yaprağı sar memene birebir

Son düzenleme:
Kizlar cildiricam hic uyumuyor. Alti temiz pisik yok. Ben gazi da olmadigina eminim kac defa kaka yapti surekli gazini cikariyor hep duyuyorum. Karni ac da degil doktor kilosu iyi bezi kirletme iyi karni doyuyor diyor. 40 gunluk bebek gunduz hic uyumaz mi? Bugun toplasaniz 2-3 saat ancak uyumustur 15er dakikadan. Geceleri de mesela su an artik yorgunluktan bitkin duserek uyudu. Zaten yanindan terlikle gecseniz, ya da salonda biri oksurse uyaniyor. Artik acaba psikolojik bir problem mi var diye dusunmeye basladim.Bir de surekli cevremden bebegi yatagina koyuyoruz uyuyor diye duyunca bizde problem oldugunu dusunuyorum. Duydugunuz boyle uyumayan bebekler var mi? Neden olurmus?

Kizlar cildiricam hic uyumuyor. Alti temiz pisik yok. Ben gazi da olmadigina eminim kac defa kaka yapti surekli gazini cikariyor hep duyuyorum. Karni ac da degil doktor kilosu iyi bezi kirletme iyi karni doyuyor diyor. 40 gunluk bebek gunduz hic uyumaz mi? Bugun toplasaniz 2-3 saat ancak uyumustur 15er dakikadan. Geceleri de mesela su an artik yorgunluktan bitkin duserek uyudu. Zaten yanindan terlikle gecseniz, ya da salonda biri oksurse uyaniyor. Artik acaba psikolojik bir problem mi var diye dusunmeye basladim.Bir de surekli cevremden bebegi yatagina koyuyoruz uyuyor diye duyunca bizde problem oldugunu dusunuyorum. Duydugunuz boyle uyumayan bebekler var mi? Neden olurmus?
Arkadaşımın bebeği de 3/ ayına girdi ayni böyle doktor semiş kilo alımı iyi aç olsa ağlar acaba açlıktan mj diyorum ama ağlamıyor diyorsunuz demiş basından beri onunki öyle bazı bebekler böyle kuzum

Ark bebeği gündüz sadece 45 dk uyuyor mesela

Gazdan uyuyamiyordur burnu nasıl bizim tıkanık olsun uykuya dalamaz ya da hemen uyanır
Odanın nemi sıcaklığı
Üstü cok kalın mi
Buzimki de koyunca uyumuyor ona takılma

Kızlar benim oğlanın kafası arkaya doğru çok çıkık yan yatıyo hep iyice sivrileşti gündüz tam yüzünü döndürmeye çalışıyorum ama yok yine çeviriyo kafasını yana kendi kendine düzelmez dimi

Kızlar benim oğlanın kafası arkaya doğru çok çıkık yan yatıyo hep iyice sivrileşti gündüz tam yüzünü döndürmeye çalışıyorum ama yok yine çeviriyo kafasını yana kendi kendine düzelmez dimi
Canim kafa da zamanla oturuyor bizim onumuz bi tarafı çukurdu mesela normal Doğumdan dediler düzeldi sonra arkasına bsy koy
Bende hep yan yatıyorum genetikte olabilir bazen yüz üstü yatırıyorum basindaysam
Düz sırtüstü yatırınca da kendi kafasını yana kaydırıyor düz tutmuyor kafayı bende ona tsktim neden kafayı düz tutmuyor siye hemen sağa ya da sola düşüyor kafa

Back
X