2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla kızlar bebişlerinize maşallah diyorum bizimki çırpı gibi 1. Ay kontrolünde 4100 gr 55 cm idi doktor normal dedi ama zayıf bir bebek 5 nisanda 2. Ay aşısı var 5 olur ancak o zamana kadar o bile zor görünüyor sadece anne sütü veriyorum sizlerin bebişlerini duyunca endişeleniyorum sütüm yaramıyor mu acaba diye ama mama vermekte istemiyorum doymasa ağlar herhalde
Canm masallah gayrt iyi bnmkide 1 aylik konturolda 4500 idi iki aylik 6600 bn mamayla besliyorum sen anne sutu veriyorsun cok iyi kilosu yariyor demkki sutun

Valla kızlar bebişlerinize maşallah diyorum bizimki çırpı gibi 1. Ay kontrolünde 4100 gr 55 cm idi doktor normal dedi ama zayıf bir bebek 5 nisanda 2. Ay aşısı var 5 olur ancak o zamana kadar o bile zor görünüyor sadece anne sütü veriyorum sizlerin bebişlerini duyunca endişeleniyorum sütüm yaramıyor mu acaba diye ama mama vermekte istemiyorum doymasa ağlar herhalde
Seninki bir aylıkken 4100 Muş biz ikinaylikken 4300 olduk ancsk bence hiç takılma yapısal genetik faktörler var
SUt yaramamasi diye bsy yok yaramasa kilo alamaz
Burda Mama takviyesi alan bebeklerde var ondan da kilo artışı fazla olabilir

Benim kıza hastanede verildi bi defa
Bir kerede evde ben tek öğün verdim sütümü sağmaya başlayıp düzelince süt akışım vermedim hiç

Silikon ucun bas kismini kestim bakalım öyle deneyeceğim 3 4 güne keseceğim ucu diline meme değdikçe alışır umarım

Yoo canim hiç de az degil benimki de ilk ay 4320 gr idi dün 45 günlükken tarttim bebegi 5400 geldi 15 günde 1 kilo almış. Bana da hiç almıyor gibi geliyordu halbuki. Etleri sertleşti bebeğin kilo almiyor zannetsek de eskisi gibi boş hava degil etleri

SEN NASil uyutuyordun canjm herkes bana sala diyor sallamiyorum bazen dalamıyor kucakta uyuyor hep dalamasa bile sallamıyorum ben hep gazını çıkarırken pis lis diye vuruyordum sırtına uyuya kalıyordu meğer şş pat yöntemiymiş ama bunh yatakta yapmak gerekiyor :KK70:

Şeker zararlı değil mi peki ? Saraçoğlu ne diyor buna
Bu karışım 6 ay sonrası icin olabilir mj

Sırtına vurma kuzum Gazi çıkarır gibi hafif hafif

Kukuyu yıkamıyorum banyoda akıyor ama popoyu yıkıyorum ben kadar silsem de sulu pamukla ya da ıslak mendille yapışıyor ve sarı sarı iz hala geliyor
Beline doğru yapışıyor ya sabah oralar kaka oluyor yanak kısımları yıkadığım

Şeker elbette iyi değil ama çaresiz kaldım resmen. Morarıyor artık ıkınırken. Kendisi videoda hazırlıyor zaten. Sürekli yada düzenli vermem bende. Sadece bugün kü gibi olursa son çare olarak. Zaten o uukudan sonra geri kalktı ve hala uyumadı. Erken sevinmişim sanırım ama gazını çıkardı emince yeniden gaz doldu. Gaz değil gazman doğurmuşum :rolleyes:

Şeker elbette iyi değil ama çaresiz kaldım resmen. Morarıyor artık ıkınırken. Kendisi videoda hazırlıyor zaten. Sürekli yada düzenli vermem bende. Sadece bugün kü gibi olursa son çare olarak. Zaten o uukudan sonra geri kalktı ve hala uyumadı. Erken sevinmişim sanırım ama gazını çıkardı emince yeniden gaz doldu. Gaz değil gazman doğurmuşum :rolleyes:
Bizim de gazlı kolik hatta doktor damla önermedi mi size

Dün öğlen 4 de kaltik 7 gibi 15 dk 10 gibi 10 dk uyudu sonra gece 3 e kadar ağladı uyumadi tam daldi diyoruz kalkıyor emdi durdu resmen 11 saat uyumadi dün

bugünde 4 den önce banyo yaptık 4 den Beri uyuyor sanırım dün baya yorgun düştü dün gece geberoyieduk artık eşimle
göğüslerim tas oldu resmen dün o kadar sık emdi ki akşam ona göre doldu bu dengesizlikten memelerim
Mastit olacak bir gün böyle emiyor sık sık bir günde hiç istemiyor 3 4 saate emiyor anlamadım ben bu çocuğu her şeyi bi dengesiz :KK70:

Canim 2 gündür bendede oluyor bizde prima kullanıyoruz daha önce premium çare almıştım hiç çıkmıyordu şimdi normal prima aldim 108 li 2 numara 2 gündür çıkıyor bende anlam veremedim
Çıkacak korkusundan sürekli değiştiriyorum şimdi bitsin bari bez komiliye geçicem

Canim sen kulakları icin bant mi almıştın efsunjn bir de monogok asisini ne icin yaptıracaksın ha bir de sana emzirirken lazer yaptırma diyen çocuk doktoru muydu :D sorularım birikmiş

Ya arkadaşlar bu nasıl bir buhrandır yahu bütün gün değil ama günde iki defa falan bir mutsuzluk biranda bir çöküntü karamsarlık yaşıyorum o anda bir sürü endişeler dönüyor kafamda sonra bir bakıyorum sanki bunları yaşayan ben değilim hiçbişey yok.

Canim sen kulakları icin bant mi almıştın efsunjn bir de monogok asisini ne icin yaptıracaksın ha bir de sana emzirirken lazer yaptırma diyen çocuk doktoru muydu :KK70: sorularım birikmiş
Sac banti aldim ama sipa taktirmiyor. Meningogok asisi menenjit asisi yani. Ama onu konusmak icin erken 9 aylikken yapılıyor en erken. Emzirirken lazer yaptirmayan hem kadin dogum hemem pediyayristti. Kadin dogum emzirirken salgilanan hormonlar zaten tuylrnmr yapiyor lazer ise yaramaz dedi. Pediyatrist lazerin bebek uzerinde ki etkisi bilinmiyor belki zararsizdir ama suan net sonuc yok uzun vadede ki zararlari bilinmiyor yaptirmamak daha iyi dedi.

Kiz ben mi yanlis yapiyorum acaba. Boyumuz 62 cm kilomuz 5.300 cikti bugun. 2 numara taktim bez yine buyuk cis yapinca direk yandan siziyor 1 numara sizdirmiyor. Burda 5 kiloya 3 takan var ben mi yanlis yapiyorum :/
Canım senin kızın boyu maşallah bizimkilere göre çok uzun olduğu için vücut hattları diğerlerindeki gibi tontiş değilse ondan hala 1 numara iyi geliyor olabilir yoksa şimdi düşünüyorum ben taa 4,600 lerdeyken 2 numaraya geçmiştim nerdeyse 3 e geçicez artık

Ya arkadaşlar bu nasıl bir buhrandır yahu bütün gün değil ama günde iki defa falan bir mutsuzluk biranda bir çöküntü karamsarlık yaşıyorum o anda bir sürü endişeler dönüyor kafamda sonra bir bakıyorum sanki bunları yaşayan ben değilim hiçbişey yok.
Zaman zaman bende de oluyor ama bizim sıkıntılar hep üst üste geldi
Cok şükür siz iyisiniz güzel acıdan bak benimsin saglikli ilaç kullanmıyor memeni emiyor kilosu yerinde kolik değil sütun var cok şükür Hunlar’ı düşün onların bize ihtiyacları var dik durmalıyız

Sac banti aldim ama sipa taktirmiyor. Meningogok asisi menenjit asisi yani. Ama onu konusmak icin erken 9 aylikken yapılıyor en erken. Emzirirken lazer yaptirmayan hem kadin dogum hemem pediyayristti. Kadin dogum emzirirken salgilanan hormonlar zaten tuylrnmr yapiyor lazer ise yaramaz dedi. Pediyatrist lazerin bebek uzerinde ki etkisi bilinmiyor belki zararsizdir ama suan net sonuc yok uzun vadede ki zararlari bilinmiyor yaptirmamak daha iyi dedi.
Anladim canım cok teşekkür ederim
Lazeri bi danışayım bende göğüsüme yaptırıyordum onu yaptırmam olmadı bi tek

Canım senin kızın boyu maşallah bizimkilere göre çok uzun olduğu için vücut hattları diğerlerindeki gibi tontiş değilse ondan hala 1 numara iyi geliyor olabilir yoksa şimdi düşünüyorum ben taa 4,600 lerdeyken 2 numaraya geçmiştim nerdeyse 3 e geçicez artık
50 cm dogdu 62 cm oldu 2 ayda :D sevli boylum al yanaklim :D

Ya ben yaptırmak istiyorum. Önden ödenmiş seanslarım var :KK48: bazı yerlerde zararsız diyo kararsız kaldım normal doğum yaptım ağda yaptırırsamda dikişlerime bişi olcak diye korkuyorum

Ya ben yaptırmak istiyorum. Önden ödenmiş seanslarım var :KK48: bazı yerlerde zararsız diyo kararsız kaldım normal doğum yaptım ağda yaptırırsamda dikişlerime bişi olcak diye korkuyorum
Benim evde makina var ben yapmıyorum. 6 sy daha beklerim napalim yani kacmiyor ya kil tuy. O kadar fedakarlik yaptik aylardir once hamile kalmak sonra sag salim kucaklamak icin simdi riske girmek komik olur sanki.

Back
X