- 30 Kasım 2017
- 43
- 22
- 18
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.601
Bizdede ayni sikinti vardi. Kucaginda uykuya dalarken battaniyete sar. Yatagada o battaniyeyle koy yavasca. Bas kismin arkasinada battaniye gelmesine dikkat et. O zamn yatirdigini anlamiyor. Bizde oyle olduBenim kızda sese cok hassas malesefoysa ki hastahaneden eve geldiğimiz andan beri sese alışsın diye tv sesi kısmadık muhabbet kuşu var onu almadık tel.sesi kısmadık kısık sesle konuşmadık ama ona ragmen uyurken en ufak sese sicriyo uyaniyo napmak lazım ki bilmiyorum bide memede kucakta uyuyo emdikten sonra yatağında uyumaya nasıl aliscak bilmiyorum koyar koymaz acıyo gözleri premses
Kızlar bebeğimi az tokken yıkasam bişey olurmu açken ortalığı yıkıyor tek başıma zor oluyor
Bn mamadan 40 dkka sonra yikiyorum bana cok ac olmasin cok tokta olmasin namadan 40 dkk sonra yikamalisin demisti hemşireKızlar bebeğimi az tokken yıkasam bişey olurmu açken ortalığı yıkıyor tek başıma zor oluyor
Bizimki 2 subat dogumlu cnm bugun kakasini yapamiyor diye gittik 6.750 grm olmus masallah ben direk 4 e gecicem o zamanCanm biz dun 6600 gr idik 3 kullaniyorum ama biraz skiyor galiba gibi kip kirmizi yapiyo bacagini
Cnm bizim kizin bacaklari tontis zaten 6.750 olmus 4 noya gecicem 2 cok sikiyo elimdeki bez bitsin diye kullaniyorum.Canım baya büyüyor 3 e geçince bacaktaki lastik kısmı bol oluyor sıkmıyorsa belki bir paket daha iki kullanabilirsin yads 3 büyük gelirse iki alırsın elinde kalmasın boşuna bu arada ben ne kontrole gidebildim ne kuaföre sen boyadın mı saçlarını bizim paşa hiç durmuyor sanırım şimdilik sadece saçımı kestirebilicem düzenli bir uykusu olursada o zaman bohatmaya gidebilirim
Ay bende saçımı boyatmak istiyorum doktorun hayır diyor ısrarlaCnm bizim kizin bacaklari tontis zaten 6.750 olmus 4 noya gecicem 2 cok sikiyo elimdeki bez bitsin diye kullaniyorum.
Sacimida boyattim cnm cok rahatladim kendime geldim bence swnde boyat bir zarari yokmus dedi 2 doktora sordum zaten makyaj yapiyorum oda zararlidir ozaman
Aventin gogus pedini hic onermiyorum. 1-2 saat icinde dagiliyor ve memede pamuk pamuk kalinti oluyor emzirmeden bi de onu yikamam gerekti. Cok da almisim zor bitirdim. Chicco nun aldim ben ondan cok memnunum.Kızlar göğüs pedi ve sut saklama poşeti ne kullanıyordunuz
E bebeğin kendi pedini aldım cok beğenmedim rosmanndan aldım daha denemedim onu
Sut saklama kabı da yine baby me almıştım sanki o gün çıkardığımda koku vardı
Aventi de arkadasım da denedim cok inçe geldi beğenmedim
Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi
2 subat dogumli ve 6.750 mi oldu masallah kac kilo dogmustu ki..Bizimki 2 subat dogumlu cnm bugun kakasini yapamiyor diye gittik 6.750 grm olmus masallah ben direk 4 e gecicem o zaman
Canim bu damlalarda onemli olan sanci gelince degilde gunluk duzenli kullanim onemliymisYaptı kuzum çok şükür ay nasıl korktum ya.
Şimdide gaz sancımız geldi. Nurse verdim. Eczacı bşze günde 3 kere 1 çay kaşığı dedi. Siz ne kadar veriyorsunuz
Kız sen ne yiyip ne içiyorsun :) bugün dün yediklerini paylaş bizle bir de ne kadar siklikla emziriyorsun :) iki memeyi aynı anda emiyor mu ?Bizimki 2 subat dogumlu cnm bugun kakasini yapamiyor diye gittik 6.750 grm olmus masallah ben direk 4 e gecicem o zaman
Masallah sze tek anne sutu veriyosun dimi canmBizimki 2 subat dogumlu cnm bugun kakasini yapamiyor diye gittik 6.750 grm olmus masallah ben direk 4 e gecicem o zaman
Bn mamadan 40 dkka sonra yikiyorum bana cok ac olmasin cok tokta olmasin namadan 40 dkk sonra yikamalisin demisti hemşire
Canim bu damlalarda onemli olan sanci gelince degilde gunluk duzenli kullanim onemliymis
Canjm bende zinco vardı icerikleri ayni ona devam edin dedi doktorYaptı kuzum çok şükür ay nasıl korktum ya.
Şimdide gaz sancımız geldi. Nurse verdim. Eczacı bşze günde 3 kere 1 çay kaşığı dedi. Siz ne kadar veriyorsunuz
Baby me sut dolunca topaklandı bende ve yapışkani hemen gittiBen baby me ped kullaniyorum gayet guzel bence neden begenmediniz ki. Ustelik cok akiyor benden gayet guzel koruyor. Sut saklamada da onu kullaniyorum.
Koku yapmadi bende. Yapiskanini kullanmiyorum belki ondan sorun olmamistir. Ben direk atletin icine koyuyorum.Canjm bende zinco vardı icerikleri ayni ona devam edin dedi doktor
Sen biogai kullan bagirsak düzenlensin diye gaz içinde nurse kullan doktoruna sor ama ikisi birlikte kullanılıyor ama sen sor yine
Baby me sut dolunca topaklandı bende ve yapışkani hemen gitti
Baby me sut poşetinde de
Koku vardı sütte ondan işkillendim yoksa avente göre kalın ve güzeldi kokudan dolayı değiştireceğim
Yapıştırmayınca kaymıyor mu bende emzirme atleti kullaniyorim ama yapışkan gidince sağa sola gidiyor katlanıyorKoku yapmadi bende. Yapiskanini kullanmiyorum belki ondan sorun olmamistir. Ben direk atletin icine koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?