2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizdede ayni sikinti vardi. Kucaginda uykuya dalarken battaniyete sar. Yatagada o battaniyeyle koy yavasca. Bas kismin arkasinada battaniye gelmesine dikkat et. O zamn yatirdigini anlamiyor. Bizde oyle oldu

Kızlar bebeğimi az tokken yıkasam bişey olurmu açken ortalığı yıkıyor tek başıma zor oluyor

Cnm bizim kizin bacaklari tontis zaten 6.750 olmus 4 noya gecicem 2 cok sikiyo elimdeki bez bitsin diye kullaniyorum.
Sacimida boyattim cnm cok rahatladim kendime geldim bence swnde boyat bir zarari yokmus dedi 2 doktora sordum zaten makyaj yapiyorum oda zararlidir ozaman

Ay bende saçımı boyatmak istiyorum doktorun hayır diyor ısrarla

Aventin gogus pedini hic onermiyorum. 1-2 saat icinde dagiliyor ve memede pamuk pamuk kalinti oluyor emzirmeden bi de onu yikamam gerekti. Cok da almisim zor bitirdim. Chicco nun aldim ben ondan cok memnunum.
Daha sut saklamaya baslamadim ama lansinoh posetlerden aldim ben.

Canim bu damlalarda onemli olan sanci gelince degilde gunluk duzenli kullanim onemliymis

Günde 3 kez 1 damla dedi bize işte. Sabah öğle akşam veriyordum. Sonra biogaia daha iyi diye onu aldım. Ama o gaz değil flora düzenliyormuş. Bende sadece onu veriyorum çocuğa. Doktor hiç öyle bir şey söylemedi bize. Acayip sinir olmuş durumdayım. Nurse verince çocuk gazunı çıkardı ya. Günlerdir boşa eziyet çekmiş yavrum

Yaptı kuzum çok şükür ay nasıl korktum ya.
Şimdide gaz sancımız geldi. Nurse verdim. Eczacı bşze günde 3 kere 1 çay kaşığı dedi. Siz ne kadar veriyorsunuz
Canjm bende zinco vardı icerikleri ayni ona devam edin dedi doktor
Sen biogai kullan bagirsak düzenlensin diye gaz içinde nurse kullan doktoruna sor ama ikisi birlikte kullanılıyor ama sen sor yine
Ben baby me ped kullaniyorum gayet guzel bence neden begenmediniz ki. Ustelik cok akiyor benden gayet guzel koruyor. Sut saklamada da onu kullaniyorum.
Baby me sut dolunca topaklandı bende ve yapışkani hemen gitti
Baby me sut poşetinde de
Koku vardı sütte ondan işkillendim yoksa avente göre kalın ve güzeldi kokudan dolayı değiştireceğim

Kızlar cevaplar icin teşekkür ederim lansinoh icin dolaptan çıkınca sızdırma yapti yırtılıyor yazmışlar öyle bi sorun yaşadınız mi

Koku yapmadi bende. Yapiskanini kullanmiyorum belki ondan sorun olmamistir. Ben direk atletin icine koyuyorum.

Benim moral bozuk :/ dün gece meme verdim aldı 3 4 dk emdi kavrama sorunu yasıyoruz o Çekince tabi sut yoğun aktı ıslanınca hiç kavrayamadı neyse 3 kere uyku bölünme sonunda uyuduk sabah iki defa kalktığımda hep neme verdim 3/5 dk ancak emebildi yine düştü ağızdan her aranmasında meme verdim ama en fazla 3/5 dk sürdü emmesi çocuk uyumadi 10 dan beri normalde öğlen uyurdu 20 dk uyandi 10 dk uyandi aranıyor meme veriyorum ağlıyor silikonla bi verdim 15 20 dk emdi
Deneyeceğim memeye alıştıracağım diye çocuğu aç bıraktım sinirlerim bozuldu
Sonra kavrayamamasi icin netten araştırma yaptım dudak bagi fotolarına bizimkinde cok büyük belirgin bi dudak bagi yok ben
Tek dudak bagi olarak o sanıyordum meğer çeşitleri varmış ve çeşitlerine bi baktım bizimki 3. Çeşit dudak bağıyla ayni
Kavrayamamasi ememesi gaz oluşması dudak bağından olabilirmiş
Gülten ebeye sordum Gazi uni emzirme bölümünden randevu al dedi yarın 11 e randevu aldım dudak bagi mi var bakacaklar
İnsallah yoktur bir de onun operasyonu olursa çocuk helak olacak

Tabi varsa operasyon nasıl olur diye sinirlerim bozuldu oturdum agladım

Koku yapmadi bende. Yapiskanini kullanmiyorum belki ondan sorun olmamistir. Ben direk atletin icine koyuyorum.
Yapıştırmayınca kaymıyor mu bende emzirme atleti kullaniyorim ama yapışkan gidince sağa sola gidiyor katlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…