2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar mastit oldum. Atesim 38.5 olmus. Dus aldım. Basim donuyor sank. Cok halsizim. Sag memede kirmizi cizgiler varve cokkk aciyor. Sagma makinasi ile sagdim. Simdi emzireyimmi yoksa yine sagip dokeyimmi sut. Bilgisi olan yarfimci olsun lutfen.
Canim doktorahit mutlaka bende mastit oldum hafife alincak birsey degil ates dusmuyor.bebegini bol bol emzir bol bol sag sutunu memeni bosalt.sytunden bebege birsey gecmiyor

Aynen beni yazmissin ayak bilegim citlayacak diye parmak ucumda yuruyorum odada. Peki ama normal degilki uyumadan saglikli buyumez. Doktorun birsey soylerse bana da yazar misin?

ah keşke öyle uyusa yani toplam uyku saati 10 saat bile yok demek istedim ben gunduz bölük bölük 5 dk.gunduz en fazla uyuduğu 30 dk.bile yok akşam mamasını verince uyuyo 8 de veriyorum mesela bu akşam 6 buçukta vermiştim eşim 9 buçukta uyuttu akşam maşallah kızıma hala uyuyo artık uyanmazsa altını açıp uyandırcam mamasını içirip yatırcam tekrar sonra 4 yada 4 buçuk saat yine uyuyo toplamda 10 saate yakın uyku saati yani gündüz olunca da bütün gün uykusuz...

Aynen beni yazmissin ayak bilegim citlayacak diye parmak ucumda yuruyorum odada. Peki ama normal degilki uyumadan saglikli buyumez. Doktorun birsey soylerse bana da yazar misin?
Benim kızda sese cok hassas malesef oysa ki hastahaneden eve geldiğimiz andan beri sese alışsın diye tv sesi kısmadık muhabbet kuşu var onu almadık tel.sesi kısmadık kısık sesle konuşmadık ama ona ragmen uyurken en ufak sese sicriyo uyaniyo napmak lazım ki bilmiyorum bide memede kucakta uyuyo emdikten sonra yatağında uyumaya nasıl aliscak bilmiyorum koyar koymaz acıyo gözleri premses

Ayy o arkadasin şansından olsin hepimizde
Sac dokulmesi normalmis ama. Ilk saclae dokulecek kendi saclari cikacakmis.

Ha ha alemsin valla anneler kv ler ne mama meraklısı bende anlamadım gitti mama ver mama ver deyip duruyorlar. Doktor nırmal dedi ama alt sınırdan gidiyor bizimki 30 gr alıyor günde 1. Ay öyleydi yani
Ruh hastasi bunlar. Kendilerinin delirdigi yetmiyor bizide delirtiyorlar.
Benim mantıcımda aynısını söylüyor da tıp mantıksız oluyor bazen. Örneğin kuzenimin bebeği 2 aylıkken kırmızı mıçmaya başlamış, o zaman çıkmış ortaya.
Mantigin bittigi yerdeyiz yani

Gezdir diye yapıyordur
Anasi gibi surtuk olacak gezecek dag tepe

Açtırıp silmeyeceğiz yani arsında beyaz beyaz krem kalıntıları var bazen temizlemeye çalışıyorum ama bacaklar durmuyo tepik tepik yarıda kaliyo

Kızlar selam

Ya sizlerdeki kiloları okuyorum da benim bebem çok mu minik 1 aylık 3700gr 54.5 cm 3015 gr çıktı hastaneden.
Aynı canım 37 günlük geçen hafta cuma 3700 cıktı 3300 çıkmıştı benimkide boyu da 50 çıkmıştı hast.den 53 olmuş küçücük totosu var avcum kadar :)

Şş pat yöntemi ile nasıl uyutuluyor ? Yani nasil yapılıyor ?

Ben onu direk demleyerek yapıyorum sıcak suyu üstüne koyuyorum demini alınca üstünden alıp 2 çay kaşığı kadar iciriyorum tek tek kalan taneli kısmı da kendim içiyorum kimyon çok guzel gaz attırıyor

O tarifi bende yapıyorum canım. İlk başta bende kabul etmek istemedim ama bebeğim sürekli ağlayınca galiba geceleri yetmiyo diye düşündüm ki zaten aksama kadar emilmekten hali kalmıyodu sıkınca zor çıkıyodu süt

İki de uyuyunca beste kalkmadık tabi
5/7 nöbetinden merhaba

İçeriğine baktım biliyorum ama gaz için verince demek onun için dedim. Yavrum ondan mı gece gündüz sancı çekiyor. Günde 1 onu verip 3 defa da nurse Harveys versem olur mu ki
Nurse asıl gaz icin olan bize doktor onermisti elde zinco olunca aynisindevam edin dedi doktoruna sor nurse onerirse gaz icin onu kullan zaten en dogali babası nurse digerleri türevleri dedi bize başka bi doktor da gaz çıkarıcı olarak

Kolik olma olasılığı yüksek sen video al hep doktora gidince gösterirsin yine de isrsr tahlili yaptır ne olur ne olmaz Gülten ebe var instagram da onun bi gaz çıkarma hareketi var ama doğru yapılması lazım c pozisyonunda olacak çocuk ondan iyi gaz çıkıyor doğru yapılmazsa kalça çıkıldığı olabilir bence onu bi izle derim o hareketle az da olsa Gazi çıkıyor bizimkinin

Sen cevredekilere bakma canm doktorun iyi diyorsa iyidir bazi bebekler boydan aldiklari icin pek kilo almazlar esimin yiyeninin kizi 6 aylik cok zayif ama boyu uzun bnde hic kilo almazmisim bebekken hp boyum uzamis sen doktorunu dinle bu cok bilmiş kaynanalari dinleme

Yazarım kuzum da ne diyecek uyuması lazım diyecek uyut diyecek bende kucağına veririm buyur bakayım uyuyor mu diye :)

Kızlar ya bebeğin 4 saat çiş yapmamış olması ne anlama geliyor. 3 saat uyudu uyandı şimdi altını alıp emzireyim dedim bi açtım bir damla çiş yok. Çok kafama takıldı ya. Gece gaz var diye sürekli emdi. En son 30 dk emerek daldı zaten uykuya. Uapmıl olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…