- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.001
Bizim evde 2 kedi oldugu icin ve uyurken bebeyi durrup uyandirdiklari icin ben mecbur kullanıyorum kamera. Yatak odasinda kendi sepetinde yatiyor gece gunduz. Gerci gunduz uyumuyor o ayriKızlar siz evde bi düzen kurdunuz mu? Bebeğin odası var ama ben orda bırakıp uyumasına falan gönlüm el vermiyor beşiğini yatak odasına aldım. Diyorum ki orda kuralım düzeni uyuduğunda oraya bırakayım gün içinde de. Zaten bölük pörçük uyuyor. Bütün işleri de yatak odasında yapayım buraya dağınıklık gelmesin diyorum. 1 gün böyleyken bi bakıyorum biz resmen salona taşınmışızşuan 2 gündür benim isteğimle salonda yatıyoruz. Burayada ufak bi park yatak almıştım burda uyursada onun içinde uyur diye. Ana kucağımızda var salonda. Şuan her yerde kıyafet vs dağınıklığı var :) gün içinde salonda yatırsam ben iş yaparken sese hemen uyanıyor. Yatak odasında yatırsam içim rahat etmiyor dakika başı gidip bakıyorum koridor uzun git gel yapmaktan pert oluyorum :) napayım nasıl düzen kurayım. Siz nasıl yaşıyorsunuz bebekle ben gibi olan var mı. Yada bizim bitane görüntülü kamerayla çözülür mü sorunlar
Kızlar siz evde bi düzen kurdunuz mu? Bebeğin odası var ama ben orda bırakıp uyumasına falan gönlüm el vermiyor beşiğini yatak odasına aldım. Diyorum ki orda kuralım düzeni uyuduğunda oraya bırakayım gün içinde de. Zaten bölük pörçük uyuyor. Bütün işleri de yatak odasında yapayım buraya dağınıklık gelmesin diyorum. 1 gün böyleyken bi bakıyorum biz resmen salona taşınmışızşuan 2 gündür benim isteğimle salonda yatıyoruz. Burayada ufak bi park yatak almıştım burda uyursada onun içinde uyur diye. Ana kucağımızda var salonda. Şuan her yerde kıyafet vs dağınıklığı var :) gün içinde salonda yatırsam ben iş yaparken sese hemen uyanıyor. Yatak odasında yatırsam içim rahat etmiyor dakika başı gidip bakıyorum koridor uzun git gel yapmaktan pert oluyorum :) napayım nasıl düzen kurayım. Siz nasıl yaşıyorsunuz bebekle ben gibi olan var mı. Yada bizim bitane görüntülü kamerayla çözülür mü sorunlar
Cok sağol canım aklımda olsun çünkü lansinohu acayip cekiyor artık çenesi güçlendiği icin saniye de sut bitiyir o yüzden memeyi bırakır diye zor olan bsy almam lazım ihtiyaç olduğunda lansinoh ki delik dediğim bu
Canim enfeksiyon olabilir ama ateş yoksa bi popoya falan bak ishal va kaldıysa buzusen yer tahriş olmuş kan gelmiş olabilir sen bezde mi gördün tam isedigi kısım kilitoris de mi gördün
Kilitorisin tam üzerinde mi gördün
Cok sağol canım benim valla hala savaş var ara aran diğer ara ara hava kaçıracak şekilde veriyorum ebe cok cok ses gelirse doğru değildir hava yutar dedi imh diye yutkunma sesi gelecek dedi ara ara cok cok ses çıkıyor ama zamanlar oturtacağız insallah 2 ayin sonunda bizimde yüzümüz güldü :)
Emzik ben birkaç gün vermiştim hem doktor kolik sancısı gelince emerek rahatlar ona odaklanır cani açıkken demişti hemde ben uykuya geçerken meme istiyor diye vermiştim ama şimdi memeye geçtiğimiz icin vermiyorum dün yine uykuya geçerken arandı meme vermek istedim ağladı indirir indirmez kaldırdım yine arandı aranarak uyudu bende ne yapsam bilmiyorum barı bi 20 gün vermeyim sonra vereyim diyorum çünkü bebek büyüdükçe gerçekten emzikle oylanıyor ihtiyaç oluyor ben onu gördüm küçükken neyse bi şekilde oyalanıyor ama büyüyünce dışarda vs susturucu oluyor
Bende senin gibi açken mi verdim tok mu aç mi ikileminde kaldım hep kafayı yedim bi ara emzigi emiyor beni niye emmiyor bak emzigi aldı beni emmedi ya da emzigi aldı aç yine bu diyordum
Sonra tok olduğundan Emin olduğumda verdim ama bazen gaz kaçıyordu ağzına doydum sanıyordu kaldırıyordum gaz gidince aranıyordu emzik verdim birkaç defa yine emdi o zaman dedim acaba gaz çıktı emmeye devam etmek mi istiyor yoksa öylesine mi diye
Emzik olayı bende başlı basina kafa karışıklığına sebep oldu
Gece yatarken eşim verdi
Bence 2-3 ay çocuk emmeyi öğrendikten sonra emzik daha kolay olur gibi ha o zaman da emzigi Alir mi o ayrı
cunku bizimki hala sut gelip gelmediğini anlayıp atacak kıvamda değil yabi aç olsa emzigi atar olayı bizde olmadı bi gün kendim cektim ağzından dedim bayadie emzigi emdi sonra meme bi verdim 15 dk emdi
Biraz beklemeye alacağım bende emzik Işın’ı
Emzirme danışmanı memeyi tutturuyor bana da gösteriyor orda emiyor ben eve gelince yapamıyorum cildiracagim nerde yanlis yapıyorum anlamıyorum göğüs ucum inanılmaz acıyor ucunu aldı hep tepiyoeum yok c şeklinde veriyorum yok sürekli emmiyor atıyor damağına gelmiyor mu ne orda kadın tutturdu memeyi atmaz dinlenir devam eder dedi 10 dk orda ağzını çekmeden emdi ama evde yapamıyorum cidden artık beceremediğimi düşünmeye başladım insallah aç kalmıyordur
Yorulunca ağzında bekletir bırakmaz dedi orda da yenen öyle yapti işte böyle memeyi bırakmaz dediği icin bende kafaya taktımCanım memeyi bırakabiliyor bazen. Benimki bırakıp yanağını dayıyor memeye mesela uyuklayıp dinleniyor bekliyorım sonra hareketleniyor bidaha almaya çalışıyor. Bir de ilk memeyi tutunca göğüs ucu acayip acıyor zaten, ben dişlerimi sıkıyordum o şekilde emiyordu. Kahverengi kısmı aldıysa tamamdır.
Cnm dut alerjisinde yumurtayida kestiriyorlar test asamasinda. Et de yemiyorsun buyuk balik vs baya kapsamli bisey ama sende sadece sutu kesmeyle olduysa dusunmek gerek doktorla konus bu asamada. Bazilari mama takviyesi yapiyorki ogrendigim kadariyla les gibiymis cocuklar hic sevmiyirmus. Anne sutu daha iyi yani. Birde kalsiyum takviyesi veriyorlar. Bana dene dedide doktor gecen bizdede kan vardi meger makatta catlak olusmus ondanmis. Ama yesil ve mukuslu olunca kaka deneyelim demisti. Asil gittigim foktorda bebekte huzursuzluk vucudunda bir tepki yiksa anneyi yirmaya gerek yok demisti oyuzden baslamadim. Yumurta denedim ben once ama onun bir etkisi olmadi cok sukur degil sanirim.Süt alerjisi var mı yok mu derken ben kendi kendime süt diyeti yaptım 2 hafta. Çocugumun huzursuzluğu gecmisti ama kakada mukus ve kanama yok diye kendi kendime teşhis mı koydum acaba diye dün peynir ve yumurta yedim. Çocugumun huzursuzluğu arttı yine ve uyumadı doğru düzgün. Az önce de bezi bu şekildeydi. Ne yapayım ben şimdi bilmiyorum doktorlar da bisey demiyor bu konuda doğru düzgün. Yumurtadan da şüpheleniyorum aslında ama her ne olursa olsun bezini böyle gorunce agladim tutamadim kendimi. Cocuguma emzirmekle eziyet ediyormusum gibi hissediyorum. Bu beni çok üzüyor.
Gunduz salonda takiliyorum hatta tv aciyorum ses olsun diye. Kiyafet degisecekse odadan alip geliyorum sadece bez gerekcleri yanimda oluyor bide oyuncaklar. Gecede benim yanimda park yatak var onda yatiyorKızlar siz evde bi düzen kurdunuz mu? Bebeğin odası var ama ben orda bırakıp uyumasına falan gönlüm el vermiyor beşiğini yatak odasına aldım. Diyorum ki orda kuralım düzeni uyuduğunda oraya bırakayım gün içinde de. Zaten bölük pörçük uyuyor. Bütün işleri de yatak odasında yapayım buraya dağınıklık gelmesin diyorum. 1 gün böyleyken bi bakıyorum biz resmen salona taşınmışızşuan 2 gündür benim isteğimle salonda yatıyoruz. Burayada ufak bi park yatak almıştım burda uyursada onun içinde uyur diye. Ana kucağımızda var salonda. Şuan her yerde kıyafet vs dağınıklığı var :) gün içinde salonda yatırsam ben iş yaparken sese hemen uyanıyor. Yatak odasında yatırsam içim rahat etmiyor dakika başı gidip bakıyorum koridor uzun git gel yapmaktan pert oluyorum :) napayım nasıl düzen kurayım. Siz nasıl yaşıyorsunuz bebekle ben gibi olan var mı. Yada bizim bitane görüntülü kamerayla çözülür mü sorunlar
Yorulunca ağzında bekletir bırakmaz dedi orda da yenen öyle yapti işte böyle memeyi bırakmaz dediği icin bende kafaya taktım
Ama bizimkinin ağzından düşüyor veriyorum kahve kısmı altibi daha çok vermeye çalışıyorum ama olmiyor sanırım
katreinur @Pembeevim2104 Homely_angel sabahki yaptığı kaka iyice mukusluydu hemen doktora randevu aldım. Bu arada şehir dışındayim annemlerin yanına gelmistim. Baska doktor buldum o yuzden. Fotoğraf gösterdim gece kakasini. İnek sütü alerjisi olabilir goruntuye göre dedi. Birkaç test istedi. Pazartesi alcaz sonucu bakalim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın ..Kizlar ebebekten arac koltugunu aldik bugun. 3000 liraya 1000 lira hediye ceki verdiler. Kampanyada son gunmus. Bilginize...
Bende oda yaptım. Şu an orda yatmıyor. Anne yanı beşik de almıştım. Yatak odasında yatağa bitişik koydum. Gündüz uyuduğunda herhangi bir yere koyuyorum. Salon yatak odası kendi odası mutfak farketmiyor. Ama akşam banyo yaptırıp anne yanında yatırıyorum mutlaka. Alıştı da. Sabah gözünü açtığında beni görüyo mıkırdanıyo :)
Hiçbir duzen yok odası var ama orda yatmıyor gece bizim yanımızda gündüz salonda yatakları var oralarda yatıyor kıyafetler her şey bizimde ortada salonda ev çünkü iki katlı in çık zor oluyor o yüzden her şey salonda
Var kuzum ama benim meme büyüklüğünden karindan tepe de kalıyor emzirme yastığı
Düz pozisyon deniyorum uçlarım cok acıyor yanlış veriyorum hala sanırım
Bizim evde 2 kedi oldugu icin ve uyurken bebeyi durrup uyandirdiklari icin ben mecbur kullanıyorum kamera. Yatak odasinda kendi sepetinde yatiyor gece gunduz. Gerci gunduz uyumuyor o ayriAslinda 6 aylik ayirmayi dusunuyordum ama simdilerde 3 ay dolunca odasina alsammi diye dusunuyorum.
Kızlar bebekleri saatli mi emziriyorsunuz yoksa her istediğinde veriyor musunuz 10 dk’da bir istese bile??
Cnm dut alerjisinde yumurtayida kestiriyorlar test asamasinda. Et de yemiyorsun buyuk balik vs baya kapsamli bisey ama sende sadece sutu kesmeyle olduysa dusunmek gerek doktorla konus bu asamada. Bazilari mama takviyesi yapiyorki ogrendigim kadariyla les gibiymis cocuklar hic sevmiyirmus. Anne sutu daha iyi yani. Birde kalsiyum takviyesi veriyorlar. Bana dene dedide doktor gecen bizdede kan vardi meger makatta catlak olusmus ondanmis. Ama yesil ve mukuslu olunca kaka deneyelim demisti. Asil gittigim foktorda bebekte huzursuzluk vucudunda bir tepki yiksa anneyi yirmaya gerek yok demisti oyuzden baslamadim. Yumurta denedim ben once ama onun bir etkisi olmadi cok sukur degil sanirim.
Canım bizimki bi emme de belkşi 10 15 kere bırakıyor tekrar veriyorum bırakıyor veriyotum. bu ara bi de cuk cuk ses de çıkarmaya başladı. 2 buçuk aydır silikon uç falan olmamasına rağmen hala kolayca ememiyor ama buna rağmen kilo alımı iyi olunca bu şekildw devam ediyoruz işte. Hemen yapamıyotum diye düşünme uğraşmaya devamYorulunca ağzında bekletir bırakmaz dedi orda da yenen öyle yapti işte böyle memeyi bırakmaz dediği icin bende kafaya taktım
Ama bizimkinin ağzından düşüyor veriyorum kahve kısmı altibi daha çok vermeye çalışıyorum ama olmiyor sanırım
Hayırlı olsun güle güle kullanın ..
Çok pahalı değil mi ya ?
Valla seninkini bilmemde benimki acken sen sen degilsin modunda oluyor. Kizilca kiyamet kopuyor memeyi agzina alana kadar. Emzik filan en fazla 1 dk idare ediyor bakiyor sut yok dahada sinirleniyor birak uyumayi. Bence ac olsa uyumaz.Kızlar 5 dk emdi yazını çıkardım tekrar emzirmek istedim istemedi sonda uykuya daldi yarım saat geçti şimdi elini emiyor göz kapalı aç mi şimdi bu çocuk
Aç mi uyudu yanı anlamdım ağlayarak uyanmadı da devam ediyor sanki uykuys
Yok en gec 6 da ayiracagim o kesin ama suan 3 u dusunuyorum.Benim oğlan gündüzleri gardolabın tepesinde yatıyor. Şimdi beşik o tarafta kalıyor. Ordan bebeği izliyor korkuyorum sen bana kuma mı geldin diye oğlumun üstüne atlar diyebugün tüm gün yatağında yatırdım bakalım altını falanda yatak odasında hallettim. Eğer bugün gibi uslu olursa böyle devam eder. Ama dünkü cazgırlığa dönerse yine salon savaş alanına döner ben yaşına kadar ayırmaya kıyamam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?