2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yeni nesil böyle herhalde biz hata yapmadık bence bende dayanamıyorum alıyorum kucağa ama bi süredir koltuğa bırakıyorum ağlayana kadar duruyor sonra yine kucak

P Prime18 dil bağı sorunu olabilir mi diye ben de dusundum meme reddi olunca. Ama goRunen bişey ve bizde gorunmuyor diye gitmedim Dr a.seninkinde de ağzında gözükmüyordu demi.
Ben dudak bağından şüphelenmiştim fotolara bakınca yokmuş cok şükür canim

Kızlar evde kedisi olanlar ne alemdesiniz :) benim kedişim 3. 5 yaşında bugüne kadar hep tekti. Misafir bile sevmez. Eve gelen misafirlere pis pis bakardı insanlar bu bize defol diyor resmen derdi hepte uzak bi kediydi. Aşırı sevdirmez kendini. O isterse ancak. Dibimizde yatar kucağımızda uuur ama hep bi mesafe var. Şimdii bebek geldi 40 gündür benden çok uzaklaştı acayip küstü bana. Eşimin üstünden inmiyor. Bebeğe kesinlikle yanaşmıyor. Sanki bebek değilde saatli bomba arada bir yanaşıp koklayıp gidiyor. Resmen istemiyor farkındayım nasıl alışır bu zamanla düzelir mi :) hayır 2 gün sonra ömer emekleyip onun peşinden gidecek mıncıklayacak falan oğlumu istemeyip tırmalamasa bari

Süt alerjisi var mı yok mu derken ben kendi kendime süt diyeti yaptım 2 hafta. Çocugumun huzursuzluğu gecmisti ama kakada mukus ve kanama yok diye kendi kendime teşhis mı koydum acaba diye dün peynir ve yumurta yedim. Çocugumun huzursuzluğu arttı yine ve uyumadı doğru düzgün. Az önce de bezi bu şekildeydi. Ne yapayım ben şimdi bilmiyorum doktorlar da bisey demiyor bu konuda doğru düzgün. Yumurtadan da şüpheleniyorum aslında ama her ne olursa olsun bezini böyle gorunce agladim tutamadim kendimi. Cocuguma emzirmekle eziyet ediyormusum gibi hissediyorum. Bu beni çok üzüyor.

Eklentiler

• IMG_20180331_022715.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 105
Kaka tahlili yaptırmış mıydın cnm. Bence kendin doğru teşhis koymussun gibi geldi bana. Bunları yediğinde kan gördüysen alerji olma ihtimali yüksek. Ben de kan gördüğümüz günlerde ve bebeğim emmek istemiyordu aynı senin gibi düşünüp çok üzülüyordum. Ama onlar bu süte muhtaç ve hele alerjisi varsa mama daha da zararlı senin sütünle beslenip güçlenecek bu süreçte böyle düşün rahatlamaya çalış ve bi dr a git kesinlikle

Kuzum 2 alerjeni aynı anda yemeseydin keşke. O zaman anlaşılmıyor. Sen iyi bir alerji uzmanına git. Kendinde öyle düşünme bebeğinin o süte ihtiyacı var. Alerjisi varsa ona göre yiyecek içeceksin ki minnoş anne sütünden mahrum kalmasın. Üzülme demek boş kalıyor ama onun sana ihtiyacı var

Bugün bi emmeyi öyle yaptık. 2. Yi almadı. Benim memeler büyük ama ucum luru nohut kadar. Alamıyor ağzına. Emecek şey kalmıyor yani. Aerolayı alıyor ama damağına uç değmeğince istemiyor
CEkerek damağına değdirmiyor mu benimde pozisyondan dolayı değdirmiyormuş tam kavrayınca değdi kuzum benim memede 95 dk şimdi daha da büyüdü ne büyük memeler emziriyor öyle düşünme hangi ildesin en yakın devlet hastenesindeko emzirme bölümünden destek al bence olmadı yatarak denersin

Homely_angel bahsettigj bugün bana gösterilen pozisyon ama ben yapamadım cok ters geldi sol elle tutabiliyorum ama sağ ele alttan tutup solla memeyi veremedim yine kol altı pozisyonuyla zorda olsa yapmaya çalışıyorum.
Bazen kavrıyor bazen hava giriyor cokluyir ama zamanla insallah düzelecek

Eklentiler

• 57E66E92-FAF1-44EA-B497-885EDD37B7DA.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Arkadaşlar güzel dilekleriniz icin cok teşekkürler zamanla iyice oturtacağım insallah oda daha kolay kavrayacak annesinin beceriksizliğini düzeltecek kızım
Şimdi biraz hava doluyor hala uç arıyor bende tam beceremiyorum ama sonuç olarak artık direk meme aliyoeuz cok şükür

5/7 ciler olarak 6 a yetiştik :)
Bu aralwr bizim kızın burnunda acayip sumuk oluyor koca koca içinde belli oluyor cekiyorum burun aspiratörüyle aksama yine yuvarlak yuvarlak içimden gözüküyor acaba temizledikçe mi doluyor aspiratörle anlamadım resmen burnunda sumuk hareket esiyor hırıltılı nefes alıyor
Sürekli aspiratörü kullanmak ds istemiyorum ama damla damlatinca geçmiyor öyle büyük oluyor

kizlar berbat bir geceden gunaydin. Aksam 8 bucuk gibi ne guzel uyumustu sonra 11 gibi bizim evde sivrisinek krizi yasandi. Cocugu bizi hep isirmis, baska odaya gectik esim sivrisinek oldurme operasyonu yapti. Kv ben size cibinlik alin demistim cocuk mikrop kapacak soylenmelerini yapti. Sonra 12 gibi gectik osamiza esim uyudu ama biz her yarim saatte bir aglayrak uyandik. Emzir gaz cikar yarim saat uyut emzir gaz cikar arada alt degistir.Tabi ben sifir uyku. Bu saate geldik. Cok kotuyum gece hic uyumadi diyorum.Esim de gerine gerine demez mi niye cok guzel uyuduk gece. Kardesim sen horul horul uyudun ben nobetteydim. Kac kere seslendim duymadi bile. Neyse sinirlerim cok bozuk bu sekilde nasil dayanicam bilmiyorum. Simdi kv de uyandi ona verdim biraz ben uyuyucam.

Cnm ben peçetenin ucunu sivriltip alıyorum. Aspiratörü sadece burnu tıkanık olursa kullanıyorum. Hergün kullanmak zararlı olabilir

Çok sevindim canım inşallah bundan sonra uçsuz emer kuzucuk. Sen pes etme en fazla 1 ay daha uğraşırsın ama iki yıl boyunca rahat edersin

Seninle ayni gidiyor bebisler dogum 2800 sariliktan sonra 10 gunde 2300e dustu 1.ay 3200 2.ay 4400 ortalama 30 35gr arasi aliyor be doktor afferim diyordu bencede gayet yeterli neden sana az geliyor ki
Ben günlük en az 50 alması gerekiyor diye biliyordum ondan az geldi bi an gerçi doktor ve emzirme danışmanı iyi demişti hesaplama yapınca bi an 50 da sanınca panik oldum :)

Cnm ben peçetenin ucunu sivriltip alıyorum. Aspiratörü sadece burnu tıkanık olursa kullanıyorum. Hergün kullanmak zararlı olabilir
Acayip arkada ve top şeklinde denedim o şekilde cok yapışık gelmedi
Çok sevindim canım inşallah bundan sonra uçsuz emer kuzucuk. Sen pes etme en fazla 1 ay daha uğraşırsın ama iki yıl boyunca rahat edersin
Cok sağol csnim insallah iyice oturtacağız kızımla el birliği yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…