- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.021
Evet emziriyorum. Bi krem antibiyotik ve bi hap vermis doktor. Kremi sürüyorum memeye sonra yikayip emziriyorum ama aklima takiliyo sute zarari olurmu iki antibiyotik birden tedirginim biraz. Kizarikligigecti ama agri hala var .Emzirmeye devam ediyorsun di mi cnm. Sakın bırakma emzirmeyi. Antibiyotik vermiştir sanırım dr onu kullanınca düzelir inşallah. Bi de o göğsü tersten emzirmek iyi geliyor diye duymuştum. Yani diğer göğsü emzirir gibi yatırarak emziriyorsun
Canim lahanayi birgun boyu denedim gecmedi o yuzden devam etmedim. Kasikla veriyorum ama 30 cc mamayi yarim saatte zorl. Yediriyorum tabi doymuyo kiyamet kopuyor. Diger yontemlerde denenebilir. Kasikli biberonu yeni duydumBen dedim :) benimde bek cok agdiuoe bugün sabah kalkarken bacaklarım agridi sanırım bende adet olacağım
Ah kuzum allah kolaylık versin dünde bizim ki mahvetti bizi 11:30 gibi uyudu 2:3 da kalkti bende 1 de yatmıştım 5 e kadar uyumadi emdi daldi agladi uyandi 5 den sonra da 7.30 da kalkti emdi uyudu bizde doktora gidecektik doktor boyu uyudu orda az uyandi geri uydu bizim işimiz var uyuyamayacagiz ya hanım kızımız uyudu
Canjm Serina 9 kiloya kadar senin bebis 6 kilo 2 ay ancak kullanırsın hic alma bende düşündüm ama 3 ayda falan kilo alır kullanamam diye almadım
Canim lahana kompleksi diyorlar hep
Bebeğinde şırınga ya da kaşıkla beslesen
Kaşıklı biberonlar var onu alabilirsin
Olmadı parmak şırınga yöntemi
Oda olmadı serum kordonunu parmağa bantlayip bi ucunu biberona koyup PArmagni emdikçe sur biberondan çekiliyor öyle yapabilirsiniz
Goruyordur tabi canim valla bizim oglan gecen ablasi laptopta film izlerken kafayi arkaya atmis bakiyordu cok komikti. Disari cikinca gunese falan gozlerini kisiyor etrafo izliyorKizlar bebekler ne zaman gormeye basliyor? Benimki sanki gozleriyle artik takip ediyor gibi ama acaba bana mi oyle geliyor?
İlk O açıdan anlaşılabilecegini anladım ama butona basmış bulundum .. elbette güvenlik ilk sırada ama o özelliklere sahip daha uygun da olabilir diye düşünerek yazdim ben ..Ne acidan baktigina bagli :) bir kaza aninda arabayi korusun diye 2000 trafik sigortasi 2000 kasko parasi oduyorum arac icin. Ve bu her sene katlanarak artiyor. O kaza aninda araci korumak icin odedigim parayi 1 seferlik neden cocugum icin odemeyeyim ki. Cocuk aracımdan daha kiymetli neticede.
Valla seninkini bilmemde benimki acken sen sen degilsin modunda oluyor. Kizilca kiyamet kopuyor memeyi agzina alana kadar. Emzik filan en fazla 1 dk idare ediyor bakiyor sut yok dahada sinirleniyor birak uyumayi. Bence ac olsa uyumaz.
Yok en gec 6 da ayiracagim o kesin ama suan 3 u dusunuyorum.
Sütünü sagmaya çalış ateşin var ama goguslerine sıcak su uygula.. eğer ki hala devam ederse acile git orda sağma makinaları ile daha etkili oluyormuş muhakkak bir çözüm bulurlarBen mastit oldum,, ateşim de çok
Ne öneriyorsunuz olan kızlar
simdi mesajimi tekrar okudumdaİlk O açıdan anlaşılabilecegini anladım ama butona basmış bulundum .. elbette güvenlik ilk sırada ama o özelliklere sahip daha uygun da olabilir diye düşünerek yazdim ben ..
Geçmiş olsun, ilk çocuğumda ben de aynı durumu yaşamıştım.doktor antibiyotik vermişti. Gogsu boşalmak gerekiyormuş o yüzden Sütü sagip dokmemi soylemisti. Ancak öyle iyileşmiştim. Ufacık bebekle zaten çok zor bir de böyle ateş olunca kötü oluyor.Allah kolaylık versinBen mastit oldum,, ateşim de çok
O durumda en iyisi hastane pompasiyla gogusu tamamen sagip bosaltmak. Surekli sicak komoress yapip sag gogsunu evdede.Ben mastit oldum,, ateşim de çok
Yani e bebekten alınan her ürün için mi geçerli bu. Bi de ne zaman başladı acabssimdi mesajimi tekrar okudumdaniye 300 400 e de varken 3000 liralik aliyoruz diyen kocaya cattigim icin 1 saat oncesinde onun gerginligi yansimis kusura bakma gercekten azarlar gibi olmus amacim o degildi.
Simdi bu arac koltugundan ne bekledigine bagli biraz. Benim kriterlerim. 2018 uretim olsun. Adac testini gecmis olsun ve yanmaz kumas olsun. Bu asamada zaten bikac marka kaliyor geriye. Cybex britax römor bu markalarin basinda geliyor. Birde maxi cosi var. Ben aslinda beitax romar alacaktim. Ama bu urun yenidogan kemer hatasindan toplatilmis bir donem. Yeni urunlerde duzelttiklerini soyluyorlar ama sinek mide bulandirdi bir kere diye cybexe yoneldim. Sonrasinda modellerde genel ozellikler ayni sayilir. Ben 360 derece donebilsin. 0 18 kg olsun istedim. Geriye zaten sirona modeli kaldi. Onda da m size ve aldigim vardi. M size olan cift yonlu ama 360 derece donmuyor. Oyle olunca aldim gitti :)
Ha dersen ki ayni kalitede ucuzu varmi. 3000 yerine 2000e var. Ama bende zaten kampanya ile o fiyata almis oldum. Normalde kampanya pek olmuyor bu urunde. Biz gecen hafta alacaktik. O zaman 3000den 2500 civarina dusmustu. Telekom indirimi ile 2200 e geliyordu boyle daha avantajli oldu. Yarinda o 1000 lira crk ile e bebekin mama sandalyesini vs alacagiz :)
Liviya P Prime18 siz ebebekin sallanan anakucagini düşünüyordunuz. Eger oto koltuuda dusunuyorsaniz yakinda almayi. Oto koltugunu alip 1000 liralik çekle anakucagini bedavaya getirebilirsiniz.
Bizim magazada gorevli kampanyada son gun dedi ama internette baktim 10 nisana kadar suruyor diyor. 150 liraya 50 lira kampanyanin adi.
Ha bu arada her urunde 150 liraya 50 lira hediye cekide veriyor :)
Ne zaman basladi bilmiyorum. Internette 28 mart 10 nisan arasimi ne yaziyordu ama bize gorevli bugun son gun dedi. Birde internette cybex icin gecerli gozukmuyor kampanya ama biz aldik.o yuzden kampanya magaza bazli degisiyor mu bilmiyorum.Yani e bebekten alınan her ürün için mi geçerli bu. Bi de ne zaman başladı acabs
Baktım şimdi de bugün başlamış daha bi kaç gün önce oyun halısı almıştık:/Yani e bebekten alınan her ürün için mi geçerli bu. Bi de ne zaman başladı acabs
Allah kaza bela göstermeden kullanmayı eksitmeyi nasip etsinsimdi mesajimi tekrar okudumdaniye 300 400 e de varken 3000 liralik aliyoruz diyen kocaya cattigim icin 1 saat oncesinde onun gerginligi yansimis kusura bakma gercekten azarlar gibi olmus amacim o degildi.
Simdi bu arac koltugundan ne bekledigine bagli biraz. Benim kriterlerim. 2018 uretim olsun. Adac testini gecmis olsun ve yanmaz kumas olsun. Bu asamada zaten bikac marka kaliyor geriye. Cybex britax römor bu markalarin basinda geliyor. Birde maxi cosi var. Ben aslinda beitax romar alacaktim. Ama bu urun yenidogan kemer hatasindan toplatilmis bir donem. Yeni urunlerde duzelttiklerini soyluyorlar ama sinek mide bulandirdi bir kere diye cybexe yoneldim. Sonrasinda modellerde genel ozellikler ayni sayilir. Ben 360 derece donebilsin. 0 18 kg olsun istedim. Geriye zaten sirona modeli kaldi. Onda da m size ve aldigim vardi. M size olan cift yonlu ama 360 derece donmuyor. Oyle olunca aldim gitti :)
Ha dersen ki ayni kalitede ucuzu varmi. 3000 yerine 2000e var. Ama bende zaten kampanya ile o fiyata almis oldum. Normalde kampanya pek olmuyor bu urunde. Biz gecen hafta alacaktik. O zaman 3000den 2500 civarina dusmustu. Telekom indirimi ile 2200 e geliyordu boyle daha avantajli oldu. Yarinda o 1000 lira crk ile e bebekin mama sandalyesini vs alacagiz :)
Liviya P Prime18 siz ebebekin sallanan anakucagini düşünüyordunuz. Eger oto koltuuda dusunuyorsaniz yakinda almayi. Oto koltugunu alip 1000 liralik çekle anakucagini bedavaya getirebilirsiniz.
Bizim magazada gorevli kampanyada son gun dedi ama internette baktim 10 nisana kadar suruyor diyor. 150 liraya 50 lira kampanyanin adi.
Canim kampanya haberi icin teşekkür ederim Ege eşekçin gibiyse bu 300 liraya denk gelecek nasıl ki bu kilo yazmıyor açıklamada ama onu göremedimsimdi mesajimi tekrar okudumdaniye 300 400 e de varken 3000 liralik aliyoruz diyen kocaya cattigim icin 1 saat oncesinde onun gerginligi yansimis kusura bakma gercekten azarlar gibi olmus amacim o degildi.
Olsun yahu ne de olsa bebenin ihtiyaclari bitmiyor. Baska sey alirsin :)Baktım şimdi de bugün başlamış daha bi kaç gün önce oyun halısı almıştık:/
Amin canim tesekkur ederim :)Allah kaza bela göstermeden kullanmayı eksitmeyi nasip etsin
Kiz ben bunu okudum okudum anlamadimCanim kampanya haberi icin teşekkür ederim Ege eşekçin gibiyse bu 300 liraya denk gelecek nasıl ki bu kilo yazmıyor açıklamada ama onu göremedim
Simcik soyle oliii. O bir anakucagi. Oto koltugu degil. Belirli bir yasa kadar daha dogrusu bebis oturmaya baslayana kadar ki genellikle 6.aya kadar oluyor onu kullaniyorsun. 18 kilo olayi hikaye. Bizim suan kullandigimizda 13 kiloya kadar ama simdiden bizim sipaya tam oluyor. 2 3 ay sonra kullanilmaz. Diger yonlere gelirsek o isofixli degil. Kemerle bagliyorsun. Isofix bir tik daha guvenli bir baglama sistemi.ama her aracta isofix baglantisi olmayabiliyor. Aracina bakman lazim. Gerci gorevli bize isofixsiz araclaa150 200 lira civarina isofix baglantisi yapildigini soylemisti sanayine. Koltuga geri donersek bu sendekini adac testi vs yok ana kucagi geciyor cunku. Birde bu tarz koltuklarda kullanilan kopugun omru 4 sene diyorlar ama 2 enfazla 3 seneden sonrasi hikaye. Kopuk saticisi olarak bu sozume sonuna kadar guvenebilirsin.o yüzden eger kullanilmis bir urunse ve 3 seneden eskiyse pek bir faydasi olmaz o koltugun.Bizim puset anakucagi bu eltimler verdi 18 kiloya kadar kullanılıyormuş oto koltuğu da oluyor demiş eşime kemerlerinden yapılıyormuş ayrıca şimdi oto koltuğu almayım mi ben anlamıyorum bu işlerden beni aydınlatabilir misin kuzum
nemesis
Ben mastit oldum,, ateşim de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?