2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu kabızlığına ne yapabilirim en acil. Zeytinyağı içirdim sabah fayda etmedi biogaia kullanıyoruz zaten. Bide gazı var öyle gurulduyoki karnı kucağımda ya ben titreşimi hissediyorum okadar ne uyuya biliyo ne uyanıl duruyo sefil oldu çocuk ağlıcam şimdi bende

Canım sürekli uğraş ben 3 gün uğraştım hemde kaç saat. Aynı benim de öyle ilk hiç alamıyodu sonra alıyodu damağına yerleştiremiyodu zaten ben geri atacağını hissediyodum memeyi. Yastığın üstüne yatırıyorum memeyi ağzına üstüne eğilerek veriyorum sırtıma felan kram giriyodu ama alışana kadar öyle yaptım

Canım ne kadarlıksınız? Bebek gelişimi yazılarına bakıyo musun 1 aydan sonra gelişmelerde elini emmesi yazıyo panik yapma aç olsa yıkar ortalığı o

Kizlar bebekler ne zaman gormeye basliyor? Benimki sanki gozleriyle artik takip ediyor gibi ama acaba bana mi oyle geliyor?
Bizimki 31 günlük gözleriyle takip ediyo canım beni etrafında gezerken kafasını bile çeviriyo. Tam net görmüyodur ama gölge seklinde görüyo herlde

cabm sen mamayimi degistrdin ? Bnmkide degistrdigim zmn ayni anlattigin gibi olmustu aglamaktan bi hal oldu karni tas gibiydi acile goturdum poposundan ilac gonderdilee gazini cikartti tuvaletini yapti rahatladi sonra eski mamamiza döndük

Kuzum kaka yapmaması kabız oldugu anlamından gelmez keci kakası gibi yaparsa kabız olur eğer kusma varsa besenemiyorsa fitil kullandırmıştı doktor bize emmiyordu çünku ikinmaktan

cabm sen mamayimi degistrdin ? Bnmkide degistrdigim zmn ayni anlattigin gibi olmustu aglamaktan bi hal oldu karni tas gibiydi acile goturdum poposundan ilac gonderdilee gazini cikartti tuvaletini yapti rahatladi sonra eski mamamiza döndük
Aynen canım mamayı değiştirdim oyda aptamilin de gaz yaptığını düşünüyodum. Şimdi kayısı suyu felan içiyorum ben ama ne zaman etki eder bilmiyorum çok ağlamıyo ama huzursuz arada ağlıyo karnı taş gibi gitsem doktorlar ağlamıyo diye bişi yapmaz eminim ama onun acı çektiği okadar belli ki

Kuzum kaka yapmaması kabız oldugu anlamından gelmez keci kakası gibi yaparsa kabız olur eğer kusma varsa besenemiyorsa fitil kullandırmıştı doktor bize emmiyordu çünku ikinmaktan
Bizimde öyle emiyo tam sonra memede ağlamaya başlıyo karnını sıkıyo. Keçi kakası gibi değil ama bez emmiyo okadar katı

Benimki de elini emiyor arada merak etme canım. Bu alışkanlık bebelerde galiba. Benimki her ağladığında ve saatlerce memede kalıyor, ona rağmen emmeye çalışıyor hala düşün yani.

Ben mastit oldum,, ateşim de çok
Ne öneriyorsunuz olan kızlar

Geçmiş olsun. Kimine sıcak kimine soğuk iyi gelirmiş. Ablam buz koyardı 1yıl boyunca sağdı 3-4 defa mastit oldu. Aslında doktora gitmen en iyisi ateş de varsa.

Sadece oto koltugu degil herseyde var kampanya. Eger otomatik ana kucaklarindan alacsksaniz 750 liraya 250 lira hediye ceki gelir
E bebektemi bu indirim ? Bn baska sitelerden bakiyordum ordan alim ozmn saol canm ya aslinda bugun sipariş vericektim baska bi siteden misafirlerden fırsatim olmamusti iyikide olmamis hmn bakim bn e bebek e ozmn

Bnmiide evde cok agliyordu hastanege gidince uyuya kalmisti genede muayene etti doktor karnina zeytinyağla saat seklinde masaj yap canm kiyamam bn ona insallah rahatlar

Aynı hislerleyim bende
Evimiz artık baya baya dağınık ve hiç tam olarak toparlanamyor , mavi kuşum da tam uyku düzenine sahip değil gecemiz gündüzümze karıştı hep böyle olacakmış gibi geliyor

Bnmiide evde cok agliyordu hastanege gidince uyuya kalmisti genede muayene etti doktor karnina zeytinyağla saat seklinde masaj yap canm kiyamam bn ona insallah rahatlar
Yapıyorum ama iyice sıkıyo kendini ağlıyo ağladıkça gaz yutuyo bende yanında ağlıyorum

Selam kızlar , sadece anne sütü alan bebekler kaç cc alıyordur acaba ? Biliyorum sorum garip ama inşallah anlatabilmisimdir .ben mama veriyorum 90 cc veriyorum. Anne sütünü sayarak veriyorum ama çok az tabi . Hemen mama istiyor sonra :-(

kabiz olduguni nasil anladin canim okidim simdi keci pisligi gibi degilse kabiz degildir hafif kati olması da kabiz defildir mama kabiz degil gaz yapmiş bebeginde canım her ıkinma kaka ıkinması degildir mamayi degistirmeni tavsiye ederim dr danis tabi

Değiştirdim canım gittim aptamil aldım tekrar ama bebeğimi öyle acı çekiyo görünce dayanamıyorum.

Dediğin gibiyse yazmaya çalıştım iPhone nelere çevirmiş cok sağol kuzum benim üşengeç heriften daha 6 aylık olmasına var cevabı aldım ama humana oyun Halis’i vs alacağım bakarkz yârin gidip
Oto koltuğu alacağım zaman tekrar seni rahatsız ederim verdiğin bildiriler icin teşekkür ederim
Canım ne kadarlıksınız? Bebek gelişimi yazılarına bakıyo musun 1 aydan sonra gelişmelerde elini emmesi yazıyo panik yapma aç olsa yıkar ortalığı o
70 günlük olduk canim uyanıkken emmesi neyse de uyku da emmesi aç mi yattı endişesi doğurdu bende
Canim bildiğim kadarıyla ayni cc veriliyor ya da 20 cc fazlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…