- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.041
Canım sürekli uğraş ben 3 gün uğraştım hemde kaç saat. Aynı benim de öyle ilk hiç alamıyodu sonra alıyodu damağına yerleştiremiyodu zaten ben geri atacağını hissediyodum memeyi. Yastığın üstüne yatırıyorum memeyi ağzına üstüne eğilerek veriyorum sırtıma felan kram giriyodu ama alışana kadar öyle yaptımEmzirme danışmanı memeyi tutturuyor bana da gösteriyor orda emiyor ben eve gelince yapamıyorum cildiracagim nerde yanlis yapıyorum anlamıyorum göğüs ucum inanılmaz acıyor ucunu aldı hep tepiyoeum yok c şeklinde veriyorum yok sürekli emmiyor atıyor damağına gelmiyor mu ne orda kadın tutturdu memeyi atmaz dinlenir devam eder dedi 10 dk orda ağzını çekmeden emdi ama evde yapamıyorum cidden artık beceremediğimi düşünmeye başladım insallah aç kalmıyordur
Canım ne kadarlıksınız? Bebek gelişimi yazılarına bakıyo musun 1 aydan sonra gelişmelerde elini emmesi yazıyo panik yapma aç olsa yıkar ortalığı oKızlar 5 dk emdi yazını çıkardım tekrar emzirmek istedim istemedi sonda uykuya daldi yarım saat geçti şimdi elini emiyor göz kapalı aç mi şimdi bu çocuk
Aç mi uyudu yanı anlamdım ağlayarak uyanmadı da devam ediyor sanki uykuys
Bizimki 31 günlük gözleriyle takip ediyo canım beni etrafında gezerken kafasını bile çeviriyo. Tam net görmüyodur ama gölge seklinde görüyo herldeKizlar bebekler ne zaman gormeye basliyor? Benimki sanki gozleriyle artik takip ediyor gibi ama acaba bana mi oyle geliyor?
cabm sen mamayimi degistrdin ? Bnmkide degistrdigim zmn ayni anlattigin gibi olmustu aglamaktan bi hal oldu karni tas gibiydi acile goturdum poposundan ilac gonderdilee gazini cikartti tuvaletini yapti rahatladi sonra eski mamamiza döndükKızlar bu kabızlığına ne yapabilirim en acil. Zeytinyağı içirdim sabah fayda etmedi biogaia kullanıyoruz zaten. Bide gazı var öyle gurulduyoki karnı kucağımda ya ben titreşimi hissediyorum okadar ne uyuya biliyo ne uyanıl duruyo sefil oldu çocuk ağlıcam şimdi bende
Kuzum kaka yapmaması kabız oldugu anlamından gelmez keci kakası gibi yaparsa kabız olur eğer kusma varsa besenemiyorsa fitil kullandırmıştı doktor bize emmiyordu çünku ikinmaktanKızlar bu kabızlığına ne yapabilirim en acil. Zeytinyağı içirdim sabah fayda etmedi biogaia kullanıyoruz zaten. Bide gazı var öyle gurulduyoki karnı kucağımda ya ben titreşimi hissediyorum okadar ne uyuya biliyo ne uyanıl duruyo sefil oldu çocuk ağlıcam şimdi bende
Aynen canım mamayı değiştirdim oyda aptamilin de gaz yaptığını düşünüyodum. Şimdi kayısı suyu felan içiyorum ben ama ne zaman etki eder bilmiyorum çok ağlamıyo ama huzursuz arada ağlıyo karnı taş gibi gitsem doktorlar ağlamıyo diye bişi yapmaz eminim ama onun acı çektiği okadar belli kicabm sen mamayimi degistrdin ? Bnmkide degistrdigim zmn ayni anlattigin gibi olmustu aglamaktan bi hal oldu karni tas gibiydi acile goturdum poposundan ilac gonderdilee gazini cikartti tuvaletini yapti rahatladi sonra eski mamamiza döndük
Bizimde öyle emiyo tam sonra memede ağlamaya başlıyo karnını sıkıyo. Keçi kakası gibi değil ama bez emmiyo okadar katıKuzum kaka yapmaması kabız oldugu anlamından gelmez keci kakası gibi yaparsa kabız olur eğer kusma varsa besenemiyorsa fitil kullandırmıştı doktor bize emmiyordu çünku ikinmaktan
Kızlar 5 dk emdi yazını çıkardım tekrar emzirmek istedim istemedi sonda uykuya daldi yarım saat geçti şimdi elini emiyor göz kapalı aç mi şimdi bu çocuk
Aç mi uyudu yanı anlamdım ağlayarak uyanmadı da devam ediyor sanki uykuys
Ben mastit oldum,, ateşim de çok
Ne öneriyorsunuz olan kızlar
Sadece oto koltugu degil herseyde var kampanya. Eger otomatik ana kucaklarindan alacsksaniz 750 liraya 250 lira hediye ceki gelir
E bebektemi bu indirim ? Bn baska sitelerden bakiyordum ordan alim ozmn saol canm ya aslinda bugun sipariş vericektim baska bi siteden misafirlerden fırsatim olmamusti iyikide olmamis hmn bakim bn e bebek e ozmnSadece oto koltugu degil herseyde var kampanya. Eger otomatik ana kucaklarindan alacsksaniz 750 liraya 250 lira hediye ceki gelir
Bnmiide evde cok agliyordu hastanege gidince uyuya kalmisti genede muayene etti doktor karnina zeytinyağla saat seklinde masaj yap canm kiyamam bn ona insallah rahatlarAynen canım mamayı değiştirdim oyda aptamilin de gaz yaptığını düşünüyodum. Şimdi kayısı suyu felan içiyorum ben ama ne zaman etki eder bilmiyorum çok ağlamıyo ama huzursuz arada ağlıyo karnı taş gibi gitsem doktorlar ağlamıyo diye bişi yapmaz eminim ama onun acı çektiği okadar belli ki
Aynı hislerleyim bendeKızlar siz evde bi düzen kurdunuz mu? Bebeğin odası var ama ben orda bırakıp uyumasına falan gönlüm el vermiyor beşiğini yatak odasına aldım. Diyorum ki orda kuralım düzeni uyuduğunda oraya bırakayım gün içinde de. Zaten bölük pörçük uyuyor. Bütün işleri de yatak odasında yapayım buraya dağınıklık gelmesin diyorum. 1 gün böyleyken bi bakıyorum biz resmen salona taşınmışızşuan 2 gündür benim isteğimle salonda yatıyoruz. Burayada ufak bi park yatak almıştım burda uyursada onun içinde uyur diye. Ana kucağımızda var salonda. Şuan her yerde kıyafet vs dağınıklığı var :) gün içinde salonda yatırsam ben iş yaparken sese hemen uyanıyor. Yatak odasında yatırsam içim rahat etmiyor dakika başı gidip bakıyorum koridor uzun git gel yapmaktan pert oluyorum :) napayım nasıl düzen kurayım. Siz nasıl yaşıyorsunuz bebekle ben gibi olan var mı. Yada bizim bitane görüntülü kamerayla çözülür mü sorunlar
Yapıyorum ama iyice sıkıyo kendini ağlıyo ağladıkça gaz yutuyo bende yanında ağlıyorumBnmiide evde cok agliyordu hastanege gidince uyuya kalmisti genede muayene etti doktor karnina zeytinyağla saat seklinde masaj yap canm kiyamam bn ona insallah rahatlar
kabiz olduguni nasil anladin canim okidim simdi keci pisligi gibi degilse kabiz degildir hafif kati olması da kabiz defildir mama kabiz degil gaz yapmiş bebeginde canım her ıkinma kaka ıkinması degildir mamayi degistirmeni tavsiye ederim dr danis tabiKızlar bu kabızlığına ne yapabilirim en acil. Zeytinyağı içirdim sabah fayda etmedi biogaia kullanıyoruz zaten. Bide gazı var öyle gurulduyoki karnı kucağımda ya ben titreşimi hissediyorum okadar ne uyuya biliyo ne uyanıl duruyo sefil oldu çocuk ağlıcam şimdi bende
Değiştirdim canım gittim aptamil aldım tekrar ama bebeğimi öyle acı çekiyo görünce dayanamıyorum.kabiz olduguni nasil anladin canim okidim simdi keci pisligi gibi degilse kabiz degildir hafif kati olması da kabiz defildir mama kabiz degil gaz yapmiş bebeginde canım her ıkinma kaka ıkinması degildir mamayi degistirmeni tavsiye ederim dr danis tabi
Dediğin gibiyse yazmaya çalıştım iPhone nelere çevirmişOlsun yahu ne de olsa bebenin ihtiyaclari bitmiyor. Baska sey alirsin :)
Amin canim tesekkur ederim :)
Kiz ben bunu okudum okudum anlamadim'kampanya 150 liraya 50 lira seklinde. 300 lira olursa 100 450de 150 vs vs gidiyor.
Simcik soyle oliii. O bir anakucagi. Oto koltugu degil. Belirli bir yasa kadar daha dogrusu bebis oturmaya baslayana kadar ki genellikle 6.aya kadar oluyor onu kullaniyorsun. 18 kilo olayi hikaye. Bizim suan kullandigimizda 13 kiloya kadar ama simdiden bizim sipaya tam oluyor. 2 3 ay sonra kullanilmaz. Diger yonlere gelirsek o isofixli degil. Kemerle bagliyorsun. Isofix bir tik daha guvenli bir baglama sistemi.ama her aracta isofix baglantisi olmayabiliyor. Aracina bakman lazim. Gerci gorevli bize isofixsiz araclaa150 200 lira civarina isofix baglantisi yapildigini soylemisti sanayine. Koltuga geri donersek bu sendekini adac testi vs yok ana kucagi geciyor cunku. Birde bu tarz koltuklarda kullanilan kopugun omru 4 sene diyorlar ama 2 enfazla 3 seneden sonrasi hikaye. Kopuk saticisi olarak bu sozume sonuna kadar guvenebilirsin.o yüzden eger kullanilmis bir urunse ve 3 seneden eskiyse pek bir faydasi olmaz o koltugun.
70 günlük olduk canim uyanıkken emmesi neyse de uyku da emmesi aç mi yattı endişesi doğurdu bendeCanım ne kadarlıksınız? Bebek gelişimi yazılarına bakıyo musun 1 aydan sonra gelişmelerde elini emmesi yazıyo panik yapma aç olsa yıkar ortalığı o
Canim bildiğim kadarıyla ayni cc veriliyor ya da 20 cc fazlasıSelam kızlar , sadece anne sütü alan bebekler kaç cc alıyordur acaba ? Biliyorum sorum garip ama inşallah anlatabilmisimdir .ben mama veriyorum 90 cc veriyorum. Anne sütünü sayarak veriyorum ama çok az tabi . Hemen mama istiyor sonra :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?