2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım yardımına ıhtıyacım var benim gogsum cok kızardı ama herhangi bir sertlik yok ama sütte gelmiyor bebek onu emmiyor mastit böyle bıseymı

Kızlar neden göğüslerimin öyle olduğunu anladım, normal sütyen takmıştım, gece yatarken çıkarmak istemedim , misafir var evde
O da çok baskı yaptı ve sonuç..

P Prime18 sağolsın. Deniyorm ara ara ama iyice ümidim azaldı. Silikonla emsin yapacak birsey yok. Tutsada boşaltamıyor silikon olmadan memeyi ne yapayım.

Ben delirmek üzereyim artık. Akşam 8 de eve geldik. O saatten beri inanın tuvalete gitmedim. Sadece emziriyorum. Gaz ne yaptıysak gitmedi. O huzursuz ettikçe memeye yapışıyor. Midesi öyle dolu ki şuan kusacak diye başında bekliyorum. Emzirme yastığında kucağımda gözü yarı açık. Kıpırdattığım an başlayacak yine. Popom uyuşmuş durumda hissetmiyorum. Gazını çıkarıyorum da ben anlamadım ama bildiğiniz çıldıracak gibi hissediyorum şuan

Sol göğüs ucum pelt oldu tutturamıyorum da sanırım ondan acayip yara oldu resmen tutunca etim kopuyor o yüzden solu mecburen silikonla verdim silikonda cok acıyor ama en azindan tutuyor
Tutturamadım bi solu ya

P Prime18 sağolsın. Deniyorm ara ara ama iyice ümidim azaldı. Silikonla emsin yapacak birsey yok. Tutsada boşaltamıyor silikon olmadan memeyi ne yapayım.
Evet ayni dert bende de var sol göğüsü tam tutamıyor tutsa bile tam boşaltamiyor dolu kalıyor sonra hep sisiyor sertlik oluyor memede bende tutturamıyorum şanirim sağı iyi kavrıyor boşalıyor ama sol nafile hemde yara oldu ucu artık solu silikonla verdim
emzirme danışmanına gittiğimde sağ göğüsü verdim sıra ondaydı o mememi emmemisti
Orda hemen kavrayınca kadın bu zaten emiyor pozisyon yanlış dedi
Eve gelince solu bi denedim ki olmiyor bileydim orda sol meme çalışırdım
bakalim gittiğimde söyleyeceğim
Memoriala gittiğinde destek alsana
Bana dediler de kadına Doğumda gıcık olduğum icin aman kalsin dedim belki sana faydası olur

Yatarak hic tutturamam sanırım ama deneyim canim
Uyuması olayını anlamadım :)

Bu gaz en azından gündüzleri gelse geceleri gelmese gündüzleri gaz çıkarmaya razıyım ben ama gece pilim bitmisken 3 saatlik uyku varken neden gelirsin ki ve çıkmazsın bi turlu
Uyutmazsın bebeği
Ey gaz çık git artık hayatımızdan
Saatlerdir gaz cikarmaya çalışan uykuya bebesini bi turlu geçiremeyen annenin dramını izlediniz arkadaşlar teşekkürler sevgiler

Kızlar neden göğüslerimin öyle olduğunu anladım, normal sütyen takmıştım, gece yatarken çıkarmak istemedim , misafir var evde
O da çok baskı yaptı ve sonuç..
Beni emzirme atleti bile sıkıştırıyor birikme yapıyor sikiyor hep eve gelince dinlendir çıkar kuzum

Yok. Kayip. Olmustur o zaten sokakta yasayamaz cok korkak bir havyandi benim kucuk krdi yavruyken bile elinden yemini alirdi onun
Kuzum bizim kedi de böyle olmustu düşünce tek bacağı kırılmış sürünerek yan binanın komikliğine gitmiş bir gün sonra bulduk kömürlük vs varsa açık ulaşabileceği oralara bakın isterseniz
Bizim delinin TEK’i tuvalet camından 3 defa karşı komşunun tuvalet camina atlayıp evine girdi
Bir kere de atlayamadan ordan apartman boşluğuna düştü 5. Kat apartman boşluğuna geçiş YÖK mü giriş katta ki kadının tuvalet camından inçe zayıf bir genc çıkıp atladı apartman boşluğuna ordan çıkardı da öyle kurtardık biri inemeseydi açlıktan ölurdu birini bulana kadar mama attık saatlerce orda kaldı hic birimiz inemedik çünkü camdan geçemedik tüm esnaf seferber olduydu
Apartman boslugunun çıkışı olmaması en rezaleti
Sonra wc camına menfez taktırdık da artık atlayamiyor havalandiracagimiz zaman kaldırıyoruz

Ha bir de tel vardı sineklik güya onu bile yırtmıştı

Sen acil oraya menfez yaptır
Yapıştırmali olanı bile var galiba ızgarayı açıp kapatırsınız kediler de atlayamaz nemesis

Bizim ki normal buyuk pencereydi canim. Sineklik vardi ama aralamis sinekligi. Ustelik sineklik aralanmasin diye hrm bantlamistim hemde iole baglamistim. Diher kedide aglayip duruyor saatlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…