2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normalmiş canım, annenin yedikleri de etkilermiş, geçem hafta ıspanak yemiştim, ertesi gün yeşildi mesela.
Kişiden kişiye değişiyor galiba ben ıspanak yedigimde hic yeşil olmadı acaba ne kadar yeşiminizle mi alakalı ben bi öğün yemiştim

Yok cikarmiyordum hic catidan dustu sanmis o.
Geçmiş olsun canm bnm kedide yazin camdan dışarı çıkmış bnm haberim yoktu evde aradim bulamayinca korkudan hmn dışarı ciktim binanın etrafinda aglaya aglaya dolaniyormus komsular cagirmisti bni senin kedi degilmi bu diye bni gordu hmn uzerime atladi bi disari cik kediler evini taniyorlar evin oralardadr bnce uzaga gitmez gitse bile bulurlarmış

Canm bizde ihsal yok ama normalde tuvaleti sari renk ama icinde nane yesiller var gecen konturolda normal demisti Çarşamba randevu aldim sorucam bnde
Alla alla o zaman bağırsak Florasiyla ilgili olabilir
Çünkü ne yedigiyke alakalı olsa ben sut veriyorum sen mama veriyorsun
Bizimki mama alsa ayni olması normal diyeceğim ama mama da almıyor cok ilginç
O zaman son sütle de alakalı değil kanimca

Büyük ihtimal bagirsak florasiyla alakalı demek kin

Hava biraz isin diye bekliyorum. Sabah saati cok soguk efsun usur. Yağışlı zaten hava

Kişiden kişiye değişiyor galiba ben ıspanak yedigimde hic yeşil olmadı acaba ne kadar yeşiminizle mi alakalı ben bi öğün yemiştim

Tabi ki değişebilir, aynı gün içinde 2 saat arayla yaptığı kala bile çok değişebiliyor.

Ben o gün hem ıspanak, hem yeşil salata yemiştim.

Yok cikarmiyordum hic catidan dustu sanmis o.
Keşke sorsaymisti ya annemin aparandakiler bahçeye kedi gelse ağlasa hemen bize soruyorlar sizin ki mi bu düştü mü diye
cunku hepsi o kadar çok düştü ki kaç defa artık hemen soruyorlar
İnsallah tez vakitte bulursun dua edicem minnok icin

Tabi ki değişebilir, aynı gün içinde 2 saat arayla yaptığı kala bile çok değişebiliyor.

Ben o gün hem ıspanak, hem yeşil salata yemiştim.
Aynen olabilir bende bizim içinde ki nane yosun gibi yeşillere taktım bi kakasında oluyorsa digerinde olmuyor
Antibiotikte bitti anlam veremedim

Antibiotikten dolayı asi olmadık geçen hafta veremde sadece persembe günleri yapılıyormuş bi 10 gün gecikmiş olacak aşılar
Beni şimdiden korku sardı
Rotayı doktor 3. Ay dedi neden bugün soracağım
Bugünde hem kalça çıkıklığı hemde uriner ultrasonumuz var dua edin kızlar bize
İnsallah idrar yolu enfeksiyonu bir yere sıçramadan bitip gitmistir

Bu arada kizlar bir teşekkürüm birde sorum olucak
Tesekkure gelirsek kimdi hatirlayamadim kimyonu bardaga demleyip 1 saat sonra iciyordu denedim ve Allah razi olsun aryik daha kolay kaka yapiyor ve gaz cikiyor. Bide bizim makatta catlak olusmus ona daha cok zarar vermiyor

Sorumda su simdi ben huggies kullaniyorum bez olarak. Bu zamana kadarda sleepy prima kullandim. Sleepide he tasti. Huggiestrdr arada cisi cikiyor ve kakasi tasiyor. Benim gibi olan varmi alinca toplu aliyoruz ona gore prima mi alsam bilemedim

Kimyonlu suyu bir saat bekletiyor muyduk ben 15 dk sonra içiyorum
Huges ark kullanıyor oda cisin kenardan kucağındayken sizdirdigini söyledi prima da yolu büyük paketler kokuyor
Suan bende sleepy deniyorum iyi fena değil ama cis yapıp yapmadığını anlayamıyorum mavi olmiyor çizgisi çoğu zaman cis olduğu halde bile birde bantları bana adı gibi geldi

Sleepy de özellikle 1 2 numarada çok taşma olıyordu 3 no da olmadı. Bizim çizgi mavi oluyor hep az da yapsa. Ama çizgiye bakan kim:) dışardan elleyip doluysa değiştiriyorum işte:)) bezden çok fazla beklentim yok benim ya pişik yapmasın yeter. O da şimdi çok anlaşılmaz asıl pişik yazın oluyo:/

Kızlar bizim bulunduğumuz ilçede prima premium care olmayınca prima pampers almış eşim aktif bebek değil sadece prima pampers yazıyor üstündr çok beğendim premium care çok ağır kokuyordu bu çok güzel hiç taşmada olmadı şimdiye kadar

Bende bu sefer pampers deneyeceğim daha yumuşak diyorlar ve file doku yokmuş sanırım değil mi

Senin yazdigini okuyunca Bnde cok şaşırdım canm acaba üşütmeden falanmi ki Çarşamba gunden yarına aldim randevuyu yarin sorucam doktora insallah normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…