2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok. Kayip. Olmustur o zaten sokakta yasayamaz cok korkak bir havyandi benim kucuk krdi yavruyken bile elinden yemini alirdi onun

5.kattan asagi dusmus benim kedi banyonun penceresinden havalandirmaya dusmus komsu bulmus birakmis sokaga :'(
ayyy yaaa kuzum çok uzuldum bulabilirsin insallah olmemistir

saol canım ikisinide inceleyecegim dogal kullanmak en iyisi tabiki gunesten çok korkuyorum antalyada yasayinca 12-3 arasinda cikarmasam bile buranin gunesi saat tanimiyo bide çok beyaz benim yavrucak

Silikonda tanzikli olsa bile birikip deliklerden damlıyordu çekince ya da duruyordu çekmese bile ağzına akıyordu
Blok emzirme nasıl bsy mis canim ben artkk ikisini de veriyorum mecburen
Yoksa digerine gelene kadar sisiyor son sütü alamayacak böyle de iyice sasırdım

İnternet anneciliği doğru değil canım, yaptım ve iyi olmadığını gördüm,

Emzirdikten hemen sonra yatırırsan kusabilir
Evet biliyorum ama insan bakiyor elinde olmadan. Emzirdikten sonra bir sure dik tutuyorum 10-15 dakika kadar ama dik dururken de kusuyor. Bugun miktari da cok artti korkuyorum onjn icin yani emdikten sonra sut fazlasini cikarma degil bildigin kusuyor. Baska bir doktora daha gostericem

Evet kakasi cisi kilo alimi cok iyi. Aslinda kakasi artik 1. Aydaki gibi degil gunde 2 ye kadar dustu. Ama doktor cisin cok olmasi daha onemli dedi. Once benim sonraki emiste esimin omzumuzdan belimize kadar indi kusuk o kadar cok. Sut fazlasi gibi gelmedi bana

Sanirim kilo alimi iyiyse kusma cok onemsenmiyor. Ama oste her defasinda acaba kotu bisey mi diye endiseleniyorum, hep de en kotusu gelir aklima. Ama sanirim enfeksiyon veya baska kotu hastaliklarda mutlaka ates de goruluyormus

Ay evet zaten insanin aklina hemen en kotusu geliyor.benim o agiza bisey gelme ogurme de hep oluyor. Sanki surekli midesi bulaniyor gibi.

Canim yediklerini hergun yaz, o aralar aglamalari nasil ona gore degerlendir. Mesela kakasini yapsa bile gaziji cikartsa bile aglamasi devam ediyor mu? Belki de yedigin bisey bebege dokunuyordur.

KIZlar mama değiştirdim aptamilden avolvia ya geçtik kabız olduk ya çok huzursuz uykuya bile dalamıyo sancıyla uyanıyo
Canım benim dr da evolvia önerdi mamaya başlatti tabi benim zaten verdigimi bilmiyor söylesem kızıyor :) ben similac total comfort aldım o da pek iyi gelmedi aptamile devam ediyorum en iyisi o bence ne olursa olsun...

Cnm birdaha baktimda blok emzirmeyi kucuk bebegi olanlaea onermiyirlarmis. Meme terbiyesine yariyornormalde uzun sure tek meme vermek ama sutu azaltabiliyormys. Tazik icinde yatar pozisyon yada yatıyormuş gibi pozisyonu dene bence. Uyumasida kokunu alip uyumasi olabilir. Artik buyukler sirtini falan kasiyomus gibi yapinca uyanip devam edebiliyorlar

Insallah mastitin gecmistir. Bende oldum bir kac gunde gecmeyince antibiyotik kullandim iki gunde gecti duzeldim simdi. Cok gecmis olsun. Eger gecmezse antibiyotik kullanmalisin
Ya canım ben anlamadım bu işten
Üşüdüğüm için mi ateş çıkıyor göğsüm şişiyor
Yoksa göğsüm şiştiğini için mi ateşim çıkıyor
Doğum haftasındaki gibiyim
Bana soğuk kompleks iyi geldi
O yüzden duşa girmedim, akmıyor daha çok sertleşiyor çünkü
Ateşim 38 i gördü
Sağdım , parol içtim, ıhlamu, uyku, en sonda bu saatte duşa girdim. Daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…