- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.381
Yarın kimyon çayını denicem canım kaça kaç yapıyım çayıCanım bide kimyon demle ver gaz iyi çıkarıyor ama tanesinden gelmesin üstünden suyundan ver sende kalanını iç kimyonlu rezeneden de bolbol iç tarifte ni kaşık dio ama ben fazla atıyorum caydan bol bol içince anca fayda ediyor..
Gecem gündüzüme karışıyo böyle gece ayaktayız gündüz de misafir olmazsa beraber uyuyoruz olursa da yandım ben kafamı zor tutuyorumBi de her bebe kendi seçermiş gece yada gündüz uyuyacağıni seninki de gece uyumuyo demek benimki de gündüz uyumuyo
Canım yaşıyordur tabi sakin kötü düşünme kedi bu kurtarmıştır kendini üzülme sen kısır değilse çiftleşmek için kaçmıştır gelir bir iki güne komsularina tembih et resmini göster elbet bulan getiren olur ama gruplara kesin ilan ver.Dusunuyorum zaten. Surekli sut arttiran cay damla vs tukettim bugun. Sakin kalmaya calisiyorum ama diger kedim onu arayip agladikca yine basa donuyorum.
Insallah yasiyordur. Insallah doner. Balkona cikarmadim zaten havalandirmadan dusmus. Alt komsu bulmus.kacmis sonra. Catidan dustu sanmis.apartmana yeni tasindigimiz icin bilememis bizim kedi oldugunu.
Kisirdi. Verdim gruplara ilan. Instagramda filan tanidigim birkac kisiyede attim onlarda yayinladilar saolsunlar sayfalarinda. Kapiciya filan tembihledim. Aparmanin altinda ki dukkanlara soyledim.etrafta gorurlerse haber verecekler.Canım yaşıyordur tabi sakin kötü düşünme kedi bu kurtarmıştır kendini üzülme sen kısır değilse çiftleşmek için kaçmıştır gelir bir iki güne komsularina tembih et resmini göster elbet bulan getiren olur ama gruplara kesin ilan ver.
Canım bi çay kaşığı kimyon at bi çay bardağına üzerine de sıcak su çay demler gibi yarıya kadar koy ilininca 2 cay kaşığı içir kalanını da sen iç ama asla soğuk icirme..Yarın kimyon çayını denicem canım kaça kaç yapıyım çayı
Hadi insallah face de verdiysen bende paylaşırım çok grup var Bende bulunacaktır merak etme..Kisirdi. Verdim gruplara ilan. Instagramda filan tanidigim birkac kisiyede attim onlarda yayinladilar saolsunlar sayfalarinda. Kapiciya filan tembihledim. Aparmanin altinda ki dukkanlara soyledim.etrafta gorurlerse haber verecekler.
Yarım çay bardağı yeterli oluyo mu pekiCanım bi çay kaşığı kimyon at bi çay bardağına üzerine de sıcak su çay demler gibi yarıya kadar koy ilininca 2 cay kaşığı içir kalanını da sen iç ama asla soğuk icirme..
Inan aynılarını bende yasadim hala da yaşıyorum gaz olunca yapışıyor memeye benim kizda emzirme yastığının üstünde uyuyakaliyor yerine koyuyorum acıyor gözlerini agliyor alıyorum memede susuyor bitek emerken uyuyor 5dk.uyaniyor ağlıyor yine aranıyor meme veriyorum 1saat oturdugum yerden kalkmadığimi biliyorum popom uyuşuyodu artık dediğin gibi uyuduğu o 5 dk.da wc ye kısa kosa kosa gidiyorum yerine koyup düşün ve hemen başlıyordu ağlamayaBen delirmek üzereyim artık. Akşam 8 de eve geldik. O saatten beri inanın tuvalete gitmedim. Sadece emziriyorum. Gaz ne yaptıysak gitmedi. O huzursuz ettikçe memeye yapışıyor. Midesi öyle dolu ki şuan kusacak diye başında bekliyorum. Emzirme yastığında kucağımda gözü yarı açık. Kıpırdattığım an başlayacak yine. Popom uyuşmuş durumda hissetmiyorum. Gazını çıkarıyorum da ben anlamadım ama bildiğiniz çıldıracak gibi hissediyorum şuan
Ona içirdigin zaten 2 cay kaşığı canim yeterli olur ben hep öyle yaptımYarım çay bardağı yeterli oluyo mu peki
Sanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bendeoyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu
Aynen canım hepsinin bünyesi farklı her mamayı kabul etmiyor maalsef ama similac bozdu bünyesini kaka olayını falan çünkü mama gıcır gıcır nisastali gibi bide tadı da acı aptamilin tadına baktım ben tatlı tadı güzel:)Bebekten bebeğe değişiyo demekki. Bazılarına evolvia iyi geliyo. Ben aptamil gaz yapıyo diye düşünmüştüm ama meğer az yapıyomuş gazı evolvia da hem kakası hemen katılaştı hemde gazdan duramadı. Aslında onu sevmiştim apramile göre kokusu felan daha güzel ama beyefendiye olmadı 1 paket elimde patladı
Bunları doğum öncesi çok bilme bence o an gör bil boşu boşuna kendini tedirgin etme:)subat anneleri sizlere bir sorum var 4 cm acikligim var yarin yatisim yapılacak dokror suyumu patlatacak endişe ediyorum ilk gebeligim,cok sanci ceker miyim tecrubeli olanlarinizdan tavsiye telkin rica edicem
Canım mama verince de mi uyumuyor ben önce emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum sonra yorulup uyusun diye tekrar emziriyorum çok guzel uyuyor gece..Hala gece uykusuna geçemedik biz mahvoldum artık zaten tek göğüs emziriyorum diğerinde yok ve uyumuyor.hiç dinlenemiyorum.
Yok canım 11 bucukta mama verdim hala uyumadı üstünede o tek göğsümü emzirdimCanım mama verince de mi uyumuyor ben önce emziriyorum sonra 60 cc mama veriyorum sonra yorulup uyusun diye tekrar emziriyorum çok guzel uyuyor gece..
Yeni taşındık dedin de acaba eski mahalleye mi gitsenDusunuyorum zaten. Surekli sut arttiran cay damla vs tukettim bugun. Sakin kalmaya calisiyorum ama diger kedim onu arayip agladikca yine basa donuyorum.
Insallah yasiyordur. Insallah doner. Balkona cikarmadim zaten havalandirmadan dusmus. Alt komsu bulmus.kacmis sonra. Catidan dustu sanmis.apartmana yeni tasindigimiz icin bilememis bizim kedi oldugunu.
Uyur uyur zamanla o da düzelir merak etme benimki şuan uyuyor ama çok hafif uykusu migirdanip duruyor kıpırdaniyor sallayıp duruyorumKabız değilmiş canım gazmış bizimki. Şükür atlattık bide uyursak benden güzeli yok
Kesin dene canim gerçekten ise yarıyor..Yarın kimyon çayını denicem canım kaça kaç yapıyım çayı
Haklısın valla uykusuzluktan Bend e pert olmus durumdayım bayilicam artik cok vakitsiz uyanıyo..sen bence uyku düzenini ona göre ayarla dicem ama misafir vae diyosun misafire bakıcak kimse yok mu evde sen yatsan..Gecem gündüzüme karışıyo böyle gece ayaktayız gündüz de misafir olmazsa beraber uyuyoruz olursa da yandım ben kafamı zor tutuyorum
Canım tekrar az bişey ver gerkirse 30 cc falan açıkmış olabilir tekrar omzunda uyutmaya çalış sirtina vurarak pis pis yaparak ama onu yaprken ya gezin evin icnde yada saga sola sallan benim kız öyle uyuyor...Yok canım 11 bucukta mama verdim hala uyumadı üstünede o tek göğsümü emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?