2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kolay şekilde çözülür. Ama yapılan büyük sorumsuzluk. Birde çok iyiyim diye övünüyorlar

Belki dikişi o an ayaklar yukaridayken göremedi atamadı
Belki attı ben sarılıktan hastenede koştururken dikişi attirdim belki hata bende ama tavır verilen karşılık rezalet cok laçka umursamaz

sonra da bankoda ki kızlara sanki ben sırf estetik icin takiyormusim gibi yalan atması beni cok sinirlendirdi cidden

Hata varsa kabul et yoksa dikişin atmış hemen düzeltelim de 2.cocukta duzeltiriz ne ne biliyorsun ikinciyi yapacağımı
Belki yapmayacağım
Belki yapamadığım allah göstermesin
Belki param olmayacak sana gelemeyeceğim
Belki sana gelmek istemeyeceğim bu nasıl egoist bi tavır
Gelseydin keşke diyor bana ilk günler müdahele ederdik kesilmeye gerek kalmazdı diyor
E Nesrin hanım ben seni aramışım dikiş icin
Kontrole gerek YÖK diyen sensin ısrarla hayır benim dikişlerimi kontrol edeceksiniz mi diyecektim
Hatta Nesrin Fener’e giden kızlara da sordum burda biliyorsunuz dikiş kontrolü var mi doğumdan sonra 7. Gün diye Yok dediler onlara da yapmadi ee ben zorla kendimi mi gösterecektim ya da ne bilecektim dikişin attığını ya da dikiş atmayıp orayı delik bıraktığını

Nesrin fener benim icin pişmanlık ve hayal kırıklığı oldu bu hakaretlerinden sonra
Her şey Doğuma kadarmış sonrası sıfır
Cerrahisi de sıfırmış görüldüğü üzere

Son düzenleme:
Değiştirdim canım gittim aptamil aldım tekrar ama bebeğimi öyle acı çekiyo görünce dayanamıyorum.
Canım öyle olunca bebeğinin ayaklarını sıcak suya sok yada sıcak su torbası koy ayaklarına karnına şu hani küçük sıcak su torbalarindan..kabız olduğunu düşünüyosan da dübürüne z.yagi sur hafif masaj yap ama sakın bişey sokma ha bide ateşini ölç arada kabız ise yapamıyor ise ateşi çıkar..aklıma gelenler bunlar

Sanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bende oyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu

Bizim kızda 6gun yapmadi sağlık ocağına götürdük kabız mi diye karnı yumuşak dedi dr duphalac yazdı bide kanzuk fitil ilk önce suruptan içirdik biraz 15dk.sonra cortlatti ama suruptan ama kendisi yaptı bilmiyorum yani geç kaka yapabiliyorlar çiş yapıyosa kaka yapmamasi çok sorun değil bir hafta 10 günü gecerse gel müdahale ederiz dedi...sağlık ocagindaki dr da hemen kullanma fitili dedi bekle pazara kadar yapmazsa kullan dedi yapınca kakayi başka bişey kullanmadım ben şimdi son perşembe yapmıştı hala tik yok bekliyorum ben de ha bi de azda olsa pırt yapıyosa korkma zaten elbet yapar...

Sanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bende oyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu
Yok yok sakın yapma efsunu düşün
Kedim 5.kattan asagi dusup kayboldu
Deminn sagdim birisini son zamanlarda 120 cc filan çıkıyordu 40 cc cikti
kötü düşünme gitmeyecek stresten azalır evet ama asla bitmezmiş.ben başından beri stresliyim benim bile kanal tıkanıklığından dolayı oldu.
Kedicikte ortaya çıkacak bak gör

Kedim 5.kattan asagi dusup kayboldu
Deminn sagdim birisini son zamanlarda 120 cc filan çıkıyordu 40 cc cikti
Inşallah döner canim tüh ya keşke çıkarmasaydın balkona resmini çıkarıp ilan versen esin de yapistirsa oraya buaraya Allahtan havalar ısındı burda ve inşallah döner ya Bende üzüldüm

İçiyorum canım kimyonlu rezeneyi gündüz zor uyanıyo öyle uyuyo ki aksama çıldırıyo çocuk anlamıyorum
Canım bide kimyon demle ver gaz iyi çıkarıyor ama tanesinden gelmesin üstünden suyundan ver sende kalanını iç kimyonlu rezeneden de bolbol iç tarifte ni kaşık dio ama ben fazla atıyorum caydan bol bol içince anca fayda ediyor..

Dusunuyorum zaten. Surekli sut arttiran cay damla vs tukettim bugun. Sakin kalmaya calisiyorum ama diger kedim onu arayip agladikca yine basa donuyorum.
Inşallah döner canim tüh ya keşke çıkarmasaydın balkona resmini çıkarıp ilan versen esin de yapistirsa oraya buaraya Allahtan havalar ısındı burda ve inşallah döner ya Bende üzüldüm
Insallah yasiyordur. Insallah doner. Balkona cikarmadim zaten havalandirmadan dusmus. Alt komsu bulmus.kacmis sonra. Catidan dustu sanmis.apartmana yeni tasindigimiz icin bilememis bizim kedi oldugunu.

İçiyorum canım kimyonlu rezeneyi gündüz zor uyanıyo öyle uyuyo ki aksama çıldırıyo çocuk anlamıyorum
Bi de her bebe kendi seçermiş gece yada gündüz uyuyacağıni seninki de gece uyumuyo demek benimki de gündüz uyumuyo

Kabız değilmiş canım gazmış bizimki. Şükür atlattık bide uyursak benden güzeli yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…