- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.401
Bizim de tam tersi gece daha az uyaniyo ama gunduz gozunu kirpmiyor. 6 -7 gibi bir uyaniyor aksam 8e kadar gram uyku yok. Ben cocugumu uyutamiyorum beceremiyorum ne yapsam olmuyor.Gecem gündüzüme karışıyo böyle gece ayaktayız gündüz de misafir olmazsa beraber uyuyoruz olursa da yandım ben kafamı zor tutuyorum
Birebir ayni durum canim, cok endiseleniyorum ama sizlerden de duydukca normal bi durum sanirim bu is boyle diyorum.Inan aynılarını bende yasadim hala da yaşıyorum gaz olunca yapışıyor memeye benim kizda emzirme yastığının üstünde uyuyakaliyor yerine koyuyorum acıyor gözlerini agliyor alıyorum memede susuyor bitek emerken uyuyor 5dk.uyaniyor ağlıyor yine aranıyor meme veriyorum 1saat oturdugum yerden kalkmadığimi biliyorum popom uyuşuyodu artık dediğin gibi uyuduğu o 5 dk.da wc ye kısa kosa kosa gidiyorum yerine koyup düşün ve hemen başlıyordu ağlamayabide tok olduğu halde emdikçe emiyor kusacak diye bende çok korkuyorum
Inan aynılarını bende yasadim hala da yaşıyorum gaz olunca yapışıyor memeye benim kizda emzirme yastığının üstünde uyuyakaliyor yerine koyuyorum acıyor gözlerini agliyor alıyorum memede susuyor bitek emerken uyuyor 5dk.uyaniyor ağlıyor yine aranıyor meme veriyorum 1saat oturdugum yerden kalkmadığimi biliyorum popom uyuşuyodu artık dediğin gibi uyuduğu o 5 dk.da wc ye kısa kosa kosa gidiyorum yerine koyup düşün ve hemen başlıyordu ağlamayabide tok olduğu halde emdikçe emiyor kusacak diye bende çok korkuyorum
Sanirim uzuntuden sutu kesilenler grubuna gecis yapiyorum bendeoyle olmuyor biliyorum ama cok uzgunum. Toparlayamiyorum bir turlu
Cnm wrap sling al yani esnek olsunbenim gordugum en ucuzu sevi bebeydi baska varmi bilmiyorumben neko aldim hediye ceki falan uyguna geldi :))Kızlar bana söyle uygun fiyatlı kullanımı pratik basit evde kullanabileceğim bi sling önerirmisiniz?
Gunduz uykusu bizimkinin de yok ya kabullendim ben artikBizim de tam tersi gece daha az uyaniyo ama gunduz gozunu kirpmiyor. 6 -7 gibi bir uyaniyor aksam 8e kadar gram uyku yok. Ben cocugumu uyutamiyorum beceremiyorum ne yapsam olmuyor.
Bitmiyomus cnmgaz bitince disbasliyomus emmek istiyormus meme reddi donemleri oliyimus emsindiye dua ediyomuduz fln mis bana denen telkinler boyle:)) ben cozumu kundakta buldum bide kimyon cayindaTuvalete gitmek bana lüks. Bu gecede öyleyiz. Düne nazaran biraz daha iyi. Ama yinede yoruyor. Silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara şuan. Bugün öyle emiyor yani. Allahım bu gaz olayları ne zamam bitecek
Cnm wrap sling al yani esnek olsunbenim gordugum en ucuzu sevi bebeydi baska varmi bilmiyorumben neko aldim hediye ceki falan uyguna geldi :))
Gunduz uykusu bizimkinin de yok ya kabullendim ben artik
Bitmiyomus cnmgaz bitince disbasliyomus emmek istiyormus meme reddi donemleri oliyimus emsindiye dua ediyomuduz fln mis bana denen telkinler boyle:)) ben cozumu kundakta buldum bide kimyon cayinda
Demekki bu mama işini çokta sey yapmamak lazım:)Aynen canım hepsinin bünyesi farklı her mamayı kabul etmiyor maalsef ama similac bozdu bünyesini kaka olayını falan çünkü mama gıcır gıcır nisastali gibi bide tadı da acı aptamilin tadına baktım ben tatlı tadı güzel:)
Bende sallamaya alıştırmak istemiyorum ama alışıcak galibaUyur uyur zamanla o da düzelir merak etme benimki şuan uyuyor ama çok hafif uykusu migirdanip duruyor kıpırdaniyor sallayıp duruyorumyamuk yatmış şimdi onu düzelticem inşallah uyanmaz
Annemlerdeyim aslında ama gelen benim için geldiğinden ben içerde bi uyuyum diyemiyorumHaklısın valla uykusuzluktan Bend e pert olmus durumdayım bayilicam artik cok vakitsiz uyanıyo..sen bence uyku düzenini ona göre ayarla dicem ama misafir vae diyosun misafire bakıcak kimse yok mu evde sen yatsan..
Mesela bizde suan tepiniyoruz gündüz bu kadar keyfi olmuyoBizim de tam tersi gece daha az uyaniyo ama gunduz gozunu kirpmiyor. 6 -7 gibi bir uyaniyor aksam 8e kadar gram uyku yok. Ben cocugumu uyutamiyorum beceremiyorum ne yapsam olmuyor.
2 gün yıkama demişlerdi bize sağlık ocağıKızlar biz bugün 1 aylık aşımızı olduk sağlık ocağından bişi demediler banyo ile ilgili sorun oluyo mu yıkamam
Benimkide gündüz uyumuyo canım sabah 6dan beri ayaktayım sersem gibiyim inan ki bide beşiğe koyduğum gibi acıyo gözünü kucağa alıştı hiç bi iş yapamıyorum yemek temzilik onları geçtim ihtiyacımi gideremiyorumBirebir ayni durum canim, cok endiseleniyorum ama sizlerden de duydukca normal bi durum sanirim bu is boyle diyorum.
Canım uyanık olsa bile beşiğe koyup gidiyorum wc ye aglasin azcik napalim her türlü yırtıyo ortalığı zaten..benimde yara oldu yine çünkü yapışık geziyoruz artık memeyle normal:) öyle olunca lansinoh sürüp silikon ucu takıyorum o uyuyunca biraz iyileşiyor bidahaki emzirmeye kadar sürekli nemli durması gerek artık onu anladım ben bide sıcak su iyi geliyo arkasından kremi sürüp kapatıyorum değmesin diye..valla gazi az olan çocukta hic kalmiyor 2 aydan sonra kuzenin kızı 2bucuk aylık oldu basında da fazla gazi yoktu onun şuan kalmamis hiç o sans azcıkta bence bize vurdu piyangolarTuvalete gitmek bana lüks. Bu gecede öyleyiz. Düne nazaran biraz daha iyi. Ama yinede yoruyor. Silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara şuan. Bugün öyle emiyor yani. Allahım bu gaz olayları ne zamam bitecek
Hangi siteden alayım canim?Cnm wrap sling al yani esnek olsunbenim gordugum en ucuzu sevi bebeydi baska varmi bilmiyorumben neko aldim hediye ceki falan uyguna geldi :))
Gunduz uykusu bizimkinin de yok ya kabullendim ben artik
Bitmiyomus cnmgaz bitince disbasliyomus emmek istiyormus meme reddi donemleri oliyimus emsindiye dua ediyomuduz fln mis bana denen telkinler boyle:)) ben cozumu kundakta buldum bide kimyon cayinda
Aynen öyleDemekki bu mama işini çokta sey yapmamak lazım:)
Alışıyorlar canım malesef benimki alıştı bile çoktanBende sallamaya alıştırmak istemiyorum ama alışıcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?