- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.501
Ben doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyor
Bende buyuk kizimda hemen olmustum ama bunda hala olmadim bizimde 2 ay olduBen doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyor
Yok dedi. Anlattigina gore iyiymis onlardan kacinca bir sure evin etrafinda dolanip gitmis.Cekimi iyiyse silikon etkilemiyor bence ama çekmeyip akmasını bekleyenler oluyormus o yüzden dusuk kilo olabilirmiş emzirme danışmanı bana öyle demişti
Yok cankm daha yasamadık iliski baya da yaşayacağımızı sanmıyorum
Bu gittiğim doktor normal doğumda her şey olabilir sonuçta çocuğunuz iyi ve kalıcı bir hasar yok ben dikiş attım dikişi düşmüş dikisine iyi bakmamış atmış. Ya da orası Doğumda yoktu sonrasında yırtılmış ayrılmış diyebilir gelseydi ben ayrılıp ayrılmayacağını bilemem ki diyebilir bir şey pek elde edemezsiniz dedi bu doktor da annemin ark arkadaşı açık açık konuştum şikayet etmek istiyorum diye
Ücret almayacaksa düzeltirin dedi
Normal doğumda sonradan yırtılmalar oluyor ama bu öyle değil tabi dedi
Kesilmiş asagisi dikilmemiş dikiş izi hic yok dikiş atmış olsa dikiş izi olur dedi yukarıya atılmış orası köprü olmuş dedi zaten düzeltelim dediğine göre yaptığı yanlışı görmüş ama tavrı ve sonrasında konuşmaları hic hoş değil dedi
Bence burayı kanama esnasında görmedi dedi
Lazerle köprü denen birleşen eti yok ediliyormuş o zamanda vajinamin deligi kocaman kalacak kesilmiş yer kalacak kesilmiş yeri orayı kapatmak icin dogru demiş doktorunuz kesip yeni doku oluşturacak ki kaynasın dedi Nesrin hoca da aynısını dedi
Lazerle olsam büyük kalacak olmazsam yine Nesrin hocanın yapacağı gibi kesilip daraltılacak
İnsallah bulunur kırığı falan yokmuştu değil mi komşu gördüğünde
Benim en yakın arkadaşımın çocuğu Bir yaşında rota virüsü geçirdi bir hafta sürdü hastanede yattı oda bu dönemde çok araştırdığını aşı yine olsa yine yaptırmam dediAzar azar geliyor bakalim. Bebis huysuzluk yapmiyor simdilik demekki gelen yetiyor diyorum. Arada abaniyorum sut yapan seylere.
Maske ile gezin evdeKizlar ben cok kotu grip oldum bebege bulasacak diye cok korkuyorum.
Buyuk kizimda grip bebeisi opup duruyor engelleyemiyorum hemen sen beni sevmiyorsun moduna geciyor
Bn adet oldum canm biz 40 im ciktiktan sonra iliskiye basladik simdilek esim korunuyo iyi korunma yontemi nedir nasil olur daha arastrmadimBirde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu
Yok canım herşey normal bebek yok diye kürtaj diyo dış gebelik filan yok benim yaşım 43 ordan yürüdü yaşım geçmiş7. Haftada kurtaj diyen doktordan uzak dur. Kesenin yeri iyiyse yani dis gebelik riski yoksa 10.haftaya kadar kalp atisi beklenebilir.
Oyyyy içime sular serpildi inşallah bende görürüm duyarımPempeburun bende 8. Haftaya kadar duyulur diye biliyorum hatta is yerimde bir arkadaşın 8. Haftada duyuldu
Valla bugun yine sordum doktora yine yaptirin dedi. Bazi hastalari icinde domuz bilmemnesi var diye yaptirmiyormus. Bu dna rotarixde cikmis. Falan filan. Ben yarin yaptiracagim artik sonucu soylerimBenim en yakın arkadaşımın çocuğu Bir yaşında rota virüsü geçirdi bir hafta sürdü hastanede yattı oda bu dönemde çok araştırdığını aşı yine olsa yine yaptırmam dedi
Maske ile gezin evde
O zaman bence doktoruda degistir. Kese nornalse yolk gorunduyse kanama filan yoksa birkac hafta beklenir bence.Yok canım herşey normal bebek yok diye kürtaj diyo dış gebelik filan yok benim yaşım 43 ordan yürüdü yaşım geçmiş
Atcanim. Cok islem gormus o.Kızlar bir şey soracağım ben buzluktsn sut çıkarmıştım
Onu ablam ılık suyun altına tütmüş eriyen kadarını biberona dökmüş kalan buzlanmak kısmı buzdolabı rafınA koymuş
Şimdi o sut ılık su değdi ya bozulmuştur değil mi
Hepsinin eritilmesi gerekiyordu sanırım
Eriyen kadarını almis gerisini bırakmis cok olduğu icin oda en alt rafta duruyor ne yapsam atsam mo ki
9 Nisa’nda 8 hafta 4 günlük olcak randevu aldım devletten bakalım hayırlısıyla görürüm inşallahValla bugun yine sordum doktora yine yaptirin dedi. Bazi hastalari icinde domuz bilmemnesi var diye yaptirmiyormus. Bu dna rotarixde cikmis. Falan filan. Ben yarin yaptiracagim artik sonucu soylerim
O zaman bence doktoruda degistir. Kese nornalse yolk gorunduyse kanama filan yoksa birkac hafta beklenir bence.
Sağol canimGecmis olsun cnm doktorun tavrina sinir oldum
EV kedisi olduğu icin kesin bir yerde pısmıs saklanmıştır insallah bulursun canim haber gelir umarım bi yerdenYok dedi. Anlattigina gore iyiymis onlardan kacinca bir sure evin etrafinda dolanip gitmis.
Allah gönlüne göre versin canim hayirlisi neyse o olsunOyyyy içime sular serpildi inşallah bende görürüm duyarımçok teşekkür ederim
Ben de adet olmadım kızımda 5.5 aylıkken olmuştum bunda ne olur bilmiyorum korunma dersen muamma bizde daha ...Birde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu
Bi an kendimi gördüm annende:) kızımda bizi deli ediyo. resmen yemeden yaşıyor. Eline yesin diye verdiğimiz yiyecekleri oraya buraya saklıyor:/ gelişimi de çok geri. Daha yeni tahliller yapıldı herşey normal ama yok yemiyor. Oğlum için çok dua ettim iştahı iyi olsun diye bakalım neler bekliyor bizi:)Ben bebekliğimde ve çocukluğumda hep zayıftım. Annem be doktorlar gezdirdi, polenler bilmem neler yedirdi. Hatta o kadar iştahsız mışım ki bir gün kadıncağıza sinir krizi geçirtmişim, kafamı çorbaya sokmuş. Sonuç; 1.77 boy ve kilo fazlam bile var. Öyle kolay kolay da hasta olmam, kışın kısa kollu kara bile çıkarım. O yüzden sağlığı yerinde olsun da kiloyu alır
Dün yıkadım canım bugün yıkamıcam bakalım2 gün yıkama demişlerdi bize sağlık ocağı
YA İNSAN ÖYLe ağlarken görünce alışma olayını ben sunu yapmıcam olaylarını unutuyo. Tek sussunda herseyi yapacak duruma düşüyoAlışıyorlar canım malesef benimki alıştı bile çoktan
Bizimkiler tuhaf biraz canım. Eşim askerden gelince misafir kabul etmek istemiyorum eşim evde olcak bebek zateb gündüz uyumuyo dedim diye demedikleri kalmadı bi sen misin doğuran diyrAyıp değil ki canım bir görün ben cok yorgunum de git yat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?