2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy baya kustu ya üstümü değiştirmek zorunda kaldım hatta ama bir saat içinde de iki kez emdi ben çok geldi heralde diye düşünmüştüm inşallah usutmemisimdir teşekkürler cevabın icin
Bizimki gaz sancısı varken çok aşırı kusuyor bu durumda bir kaşık nane çayı veriyorum hemen rahatlıyor

Aynen bende öyle ama ben yine uyanamadım kendisi uyandı:KK43:Saat kurmuyordum nasılsa uyanıyor diye. İki gündür saat kuruyorum 4 saati geçmesin bari diye ama o zaten uyanıyor saate kalmadan :))
Aynen ben de 4 saati geçirmek istemiyorum. Bizimki geceleri uyumuyordu. Tükenmek üzereydim ki 3 gecedir uyuyor :) Tam 2 aylık olduk. Bugün aşıları yapıldı. Nasıl bir gece bekliyor beni bilemiyorum

Kızlar merhaba
Benim dogumum eylülde olucak ama Dr seçemiyorum. 2 hastane arasında kaldım.
●Medikalpark (gaziosmanpaşa)
●Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hast.)
Bu hastanelerde doğumunu yapan yada takibini yaptıran var mı ?
Var ise hangi Dr 'a gidiyorsunuz?

Yarın asimiz var
Bu aşilar sarkınca 3. Ay asilari da sarktı 4 hafta olması gerekliymiş aşilar arasında
Beni bi korku sardı :/
Eşime anlatmışlar sanırım sen girme asi yapılırken dedk gerçi ben hiçbirine giremiyorum kan alınırken falan hüngür hüngür ağlıyordum
Verem asisi garip yapılıyormuş çünkü
Bugünden de banyosunu yaptırdık sabah 2 saatlik ısınmanın sonunda 5 bez dolduracak şekilde kaka yapınca sırt battı

Doktora silerken kaka çıkıyor sulu oluyor ishal mi dedim günde 6/7 hatta 10 kez aşırı derecede yoğun kaka yapiyorsa huzursuzda ishaldir dedi

Artık cok fazla kaka yapmazlar gün içinde ilk günler ki gibi dedk

Bizden vurulduk, verem hariç. Onun için tarih bekliyoruz. Çoktan şükür gece de fena. Geçmedi, sadece hep kucağımda kalmak istedi.

Bu kadar korkmamayaçalış, Artık anneyiz daha güçlü plmalıyız. Ben de tutamam diyordum ama yapmam lazım deyip tuttum dün.

Çok fazla endişe etmeyin derim. Dün yaptırdık. Aşılardan biri çok yakıyormuş ama verem değil onda çok ağladı gözlerim doldu. Onun dışında sıkıntı yok. Gece ateşi de çıkmadı. Umarım sizde kolay atlatırsunız

Bizim de öyleydi, veremi daha vurduramadık gerçi

Bende öyle yapıcam artık gelmek isteyene hep bahane bulcam. Tamam bi doğuran biz değiliz ama ben bu dönemi uykusuzluk sersemlikle geçirmek istemiyorum bebeğimle ilgilenmeye halim kalmıyo
Mafolduk hepimiz uykusuzluktan zaten bide üstün e anlayissiz insanlar var hayatımızın içine ettiler ne yazık ki..hamilelikte gelen giden olmadı bebek olunca herkes bebek sevmeye geliyo...hamile iken neden gelipte yardım etmediler madem?pardon da hamile iken bi emek vermeyen insan zahmet edip gelmesin evime bebeğimi sevmeye ne yaptılar ki kızım için ne yüzle geliyor görümcem evime evlendim evleneli ilk defa bebek sevmeye geliyor evime ben açken soğuk evde oturup borç öderken esimle sorunlar yasarken hiçbirisi yoktu yanimda bana kötü gün dostu lazım herkes iyi günde vardır yani..Ama kv ye söyledi eşim halası gelmesin burunu sıkıp uyurken uyandıriyo dedi bende destekledim ve çalışıyorlar her pazar arıyor gelcem diye her aradiginda da bahane buluyoruz içim rahat çok şükür kendilerinde arasınlar azcik kabahati..o yüzden kimse kırılacak diye düşünme canim su 3 günlük dünyada salla gitsin..

Sunnet yaptiran anneler kac gunde iyilesti ve kac aylikken yaptrdiniz biz iki bucuk ayligiz Allahi izniyle cuma gunu sunnet yaptiricaz bakimini nasil yaptiniz simdiden korku sardi beni

Belki yardımcı olur diye paylaşayım dedim
Gazi hastanesinin emzirme klavuzu

Eklentiler

• 91B58171-FB05-43D8-AD51-446BFC78B8F7.webp
    91B58171-FB05-43D8-AD51-446BFC78B8F7.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 63
  • A69A45B4-81AC-4D33-B10F-64DB7266FB13.webp
    A69A45B4-81AC-4D33-B10F-64DB7266FB13.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
  • F2F470CE-C12D-4D45-B0E1-F5D92A0C1585.webp
    F2F470CE-C12D-4D45-B0E1-F5D92A0C1585.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 54DA676E-9577-4EC6-96A4-4314F4985B10.webp
    54DA676E-9577-4EC6-96A4-4314F4985B10.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 74
  • FF546878-403E-409A-BB11-6D727864528F.webp
    FF546878-403E-409A-BB11-6D727864528F.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar benim kız biberona alıştı memeyi zor alıyor önerebileceğiniz gaz yapmayan bi biberon markası var mı dr browns disinda almaya gidiyorum simdi...

Yok malesef. Sabah 5de kalkti aradi esim ortalik sakinken belki cikar diye. Cikmadi. Diger kedime gogus tasmasi aldım onunla disari cikayim belki sesine kokusuna gelir diye ama o da tasmadan cok korktu kipirdamiyor yerinden o da yalan oldu yani.
Inşallah döner kendisi canım bende bekliyorum iyi haberlerini...

Back
X