2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ama onların nabız ve dokunun sayısı bir de kalp Arık'ı dakikada daha fazla olduğu için vücut ısıları bizden daha yüksek, o yüzden üşümezler bizim gibi

Baby me sut saklama poşetinin arkasında da 3/6 saat yazıyor valla sabah baktığım tasla akşam da aynıydı ama yine de döktük çünkü kullanmayacaktım onu kullansam sağma yapmak zorunda kalacaktım sağınca da emzirmeye sut kalmıyor bende döktüm gitti
Hemşire bize günlük rutinlerinize devam edin, sakınmanıza gerek YÖK demişti.
Sağol canım aglarsa değiştiririm artık
1. Ayda asi yaptırmadın mi hastanede ki asinin 2. Dozunu yaptırmak gerekiyor 1. Ayda
Evet ya o yüzden uyuyamıyor gece bazen ne yapmak lazım ki?su veriyorum ama gecmiyo emerken boğulur diye korkuyorum vermek istemiyorum ama iki emiyo bi hık liyo:)
Benim kinhayatta emmiyor hıçkırık tutunca
Ben şu an demir multivitamin ve d vitamini kullanmaya devam ediyorum? Acaba ne kadar daha kullanmalı? Saç dökülmesi bende de başladı çok fenayım
Gebelikte saçlarım acayip gürleşmişti şimdi kus kadar kaldı yine
Demir ne kullanıyorsun gayno ferro mu bebeğini etkiledi mi
Sütüm sağılmaz ki benim yumuşacık göğsüm
Yumuşak olsa bile sağılır cankm

Yediklerimizin süte geçtiğini 2 saattir kanıtladım
Dün misafirliğe gittik sebze çorbası içtim içinde yarma bezelye vardı
Bulgur pilavı vardı bezelyeli çok açtım başka da bi tavuk vardı mecbur yedim
Bizim kız 2 satır gazdan yırtındı gaz genirme
Bir gaz sesi çıktı büyük adam gibi sürekli gaz çıkarıyor ıkınıp ağlayıp

Bugünden sonra geçtiğine ve 24 saat sonra etki ettiğine kanaat getirdim

Aynen akşam üzeri bi başlıyo 1 saat susmuyo nekadar koyup demliyosun nasil yapiyosun canım bide kaç saate etkisini gösteriyor?
Canım bir çay kaşığı kuru naneyi, çeyrek çay bardağı kaynar suya ekle 2 dakika demlensin süzüp 1 çay kaşığı içir 2 kaşık da olur inan hemen rahatlıyor bebeğin bünyesine göre süresi değişebilir bizimki hemen rahatlıyor uyyor

Asinin yan etkileri kaç saat sonra kayboluyor kızlar yanı bu ateş olayını kaç gün takıl edeyim
Huzursuzluğu falan

Dogmadan once diy
Dogmadan once diyordum dogunca hemen yaptiralim. Simdi cok korkuyorum cok üzülüyorum. Cesaretimi toplayip yaptirmaliyim bence.

P Prime18 ben de eşinin kafasındayım:) biz yorganla yatıyoruz. Bi yerimiz açık kalsa tutuluyor. O yüzden tek battaniyeyle yatıramam. İnce battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyorum üstüne de kalın battaniye örtüyorum. Hala üşüyor mudur diye düşünüyorum:) bi gece emzirdikten sonra tek inceyi örtmüşüm uyku sersemi. Bi kaç gün burnu tıkandı hırıl hırıl nefes aldı. Nasıl vicdan azabı çektim

Bizde de var canim aynısı sigara içen insanlarin boğazındaki balgam hırıltısı gibi aynı cok can sıkıcı

Demek doğru 3 saat olayı...
Yapıldı canım o 2.dozu sağlık ocağında :) şimdi sanırım 3lu dediğim 2.ay asisi

Benimki de hiçkirik tutunca bi emiyor bi duruyor çok komik ama sinir oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…