- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.021
Makine almadım kiMakineyle sağmayı denedin mi?
Süpermiş:)Kizlar ben önden gidiyorum
Anladım canım o zaman sana belki farklı bir öneride bulunurlar. Ya çok sıkıntı değil derler ya da bir hastane de bir kerelik sağarsın. Benim de yumuşak ama makine çıkarıyor az da olsaMakine almadım ki
Baby me sut saklama poşetinin arkasında da 3/6 saat yazıyor valla sabah baktığım tasla akşam da aynıydı ama yine de döktük çünkü kullanmayacaktım onu kullansam sağma yapmak zorunda kalacaktım sağınca da emzirmeye sut kalmıyor bende döktüm gittiBu anne sütü bekleme muhabbeti gerçekten nasıl ya ?3 saat mi dışarda 8 mi?bana hastahanede dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay demişti heryerde farklı yazıyor herkes farklı biliyor..26 nisanda bizim de 3 tane asimiz var korkuyorum valla sanırım 2.ay aşısı dediginiz o oluyo benim kız her şekilde koca sesli mız mız bakalım nasıl olcak ..
Sağol canım aglarsa değiştiririm artıkHemşire bize günlük rutinlerinize devam edin, sakınmanıza gerek YÖK demişti.
1. Ayda asi yaptırmadın mi hastanede ki asinin 2. Dozunu yaptırmak gerekiyor 1. AydaValla canım benim daha sadece tek asi yapıldı o da hastahanede yapilanin 2.dozu 3 tane olan 26 nisanda cunku bugün daha 44 gunluguz o yüzden bilmiyorum hiç kızlar konusuyorlar öyle dinliyorum anlamıyorum çünkü hiç:)aynı aşıların sırası gelince bizim de ağritirim başlarını inan giremiyorum bile bazen buraya okumayinca da birikiyor zor oluyor okumak bende akşam uyuyup gündüz vakit bulursam girip okuyorum onda da çok zor kızım gündüz hiç uyumuyor çünkü..öyle hızlıca okuyup yazip çıkıyorum sorunu görmedim bile görsem bile inan hiç bilgim yok şuan sadece ilk asi oldu diğerleri hakkında da hiç bilgim yok..inşallah sende sağlıkla büyüt evladini birde sanırım hepimizin morali bozuk yanlış anlayıp alıngan olabiliyoruz her şeyi takarsan ohooo:)
Benim kinhayatta emmiyor hıçkırık tutuncaEvet ya o yüzden uyuyamıyor gece bazen ne yapmak lazım ki?su veriyorum ama gecmiyo emerken boğulur diye korkuyorum vermek istemiyorum ama iki emiyo bi hık liyo:)
Gebelikte saçlarım acayip gürleşmişti şimdi kus kadar kaldı yineBen şu an demir multivitamin ve d vitamini kullanmaya devam ediyorum? Acaba ne kadar daha kullanmalı? Saç dökülmesi bende de başladı çok fenayım
Yumuşak olsa bile sağılır cankmSütüm sağılmaz ki benim yumuşacık göğsüm
Canım bir çay kaşığı kuru naneyi, çeyrek çay bardağı kaynar suya ekle 2 dakika demlensin süzüp 1 çay kaşığı içir 2 kaşık da olur inan hemen rahatlıyor bebeğin bünyesine göre süresi değişebilir bizimki hemen rahatlıyor uyyorAynen akşam üzeri bi başlıyo 1 saat susmuyonekadar koyup demliyosun nasil yapiyosun canım bide kaç saate etkisini gösteriyor?
Benimki bugun hala huzursuz yarina gecmesini umuyorumAsinin yan etkileri kaç saat sonra kayboluyor kızlar yanı bu ateş olayını kaç gün takıl edeyim
Huzursuzluğu falan
Çok huzursuz kucağımda uyukluyordu ufak öksürdüm 20 dk ağladıBenimki bugun hala huzursuz yarina gecmesini umuyorum
Dogmadan once diyordum dogunca hemen yaptiralim. Simdi cok korkuyorum cok üzülüyorum. Cesaretimi toplayip yaptirmaliyim bence.Nıyetlendıysenız yaptırın canım. Bız bugun iyiyiz hamdolsun. Buyuyunce daha zor oluyormuş. Ağlayacak o kadarlık. 3 4 yasında cocuk vardı iğneden korkmadı ama pipime baktılar diye gizlendi hastane köşesine. Kesildiğini görmedim acıdan ağlamasada utanctan kesın ağlamıştır. İlk bıkac çişi yapana kadar ağlıyor gerçekten o da 6 7 saat.
Şuana kadar ateş çıkmadıysa çıkmaz daha, ama huzursuzluğu bilemem.. benim önceki günlere göre bir farklılık olmadı biz hep ağlağız, malum gazman adayıyızAsinin yan etkileri kaç saat sonra kayboluyor kızlar yanı bu ateş olayını kaç gün takıl edeyim
Huzursuzluğu falan
Bizde de var canim aynısı sigara içen insanlarin boğazındaki balgam hırıltısı gibi aynı cok can sıkıcıKızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttumemerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi
Ozaman üzerindekini kullancaz demek :)Bu doktorlar bu konuda da hemfikir degil demek ki.
0 numara premature bebekler icin yaziyor kabinda :) e bebekte yok sifir zaten ben alirken bakmistim 1 level diyordu hepsinde
Demek doğru 3 saat olayı...Baby me sut saklama poşetinin arkasında da 3/6 saat yazıyor valla sabah baktığım tasla akşam da aynıydı ama yine de döktük çünkü kullanmayacaktım onu kullansam sağma yapmak zorunda kalacaktım sağınca da emzirmeye sut kalmıyor bende döktüm gitti
Sağol canım aglarsa değiştiririm artık
1. Ayda asi yaptırmadın mi hastanede ki asinin 2. Dozunu yaptırmak gerekiyor 1. Ayda
Benim kinhayatta emmiyor hıçkırık tutunca
Gebelikte saçlarım acayip gürleşmişti şimdi kus kadar kaldı yine
Demir ne kullanıyorsun gayno ferro mu bebeğini etkiledi mi
Yumuşak olsa bile sağılır cankm
Benimki de hiçkirik tutunca bi emiyor bi duruyorBaby me sut saklama poşetinin arkasında da 3/6 saat yazıyor valla sabah baktığım tasla akşam da aynıydı ama yine de döktük çünkü kullanmayacaktım onu kullansam sağma yapmak zorunda kalacaktım sağınca da emzirmeye sut kalmıyor bende döktüm gitti
Sağol canım aglarsa değiştiririm artık
1. Ayda asi yaptırmadın mi hastanede ki asinin 2. Dozunu yaptırmak gerekiyor 1. Ayda
Benim kinhayatta emmiyor hıçkırık tutunca
Gebelikte saçlarım acayip gürleşmişti şimdi kus kadar kaldı yine
Demir ne kullanıyorsun gayno ferro mu bebeğini etkiledi mi
Yumuşak olsa bile sağılır cankm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?