2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gecıcek canım bak bız ıyıyız hamdolsun Rabbıme. Belkı senınkı hıc aglamıcak aglamayan bebelerde war bşiöolursa aklına takılan yazarsın. O ağladıkça ben hem ağladıö hem güçlü durdum. Hemde eşime sinirlendim.

Gulme kiz ben gecen semizotu salatasi yedim cocugun Kakasinda nane gibi parcalar vardi doktoru aradim direk yesil yaprakli birsey yedin mi dedi durumu anlattim ondandir dedi
Aynısı bizde sürekli oluyor kuzum kuru nane var gibi
Ama yeşil yapraklı bsy yemiyorum :)
Doktor normal dedi nette okudum son sütle alakalı olabilirmiş ama ısın garibi Liviya nin oğlan mama ile besleniyor omunda kaka öyleymiş
Kafalar karışık

Bende çok küçük diye hep vazgecmek istedim ama iyi ki gecmemişim. Oldu bitti iyilesti. 47 günlüktü tam. Şuan iyi ki diyorum.
Szde yaptrmistiniz dimi Allah damatlığını da gostersin insallah bilmiyorum nedense cok aglamak istiyorum kitamiyorum ya

Bi ara ateşimiz 35;5 çıktı elleri soguktu derileri harita gibi oluyor ya damar çıkmış gibi öyleydi şimdi 37.5 ateş
Huzursuzluk ağlama var dalıyor uyanıyor emmeden önce ağlıyor
Kol değilde bacağı sismis biraz orası acıdı emzirimek için kucağıma alırken

Akşam hep suna yatırıyorum yatağımız solunda Asida soldan yapıldı üstüne yatırmayım diyorum yatağı ters çevirsem kapıya geliyor eşikten gelen esinti kafaya vurur mu ki

Cok saol kuzum insallah aglamaz ama ilk ister istemez agrisi aglamasi olur belki pansuman falsn bazi seyleri anlamazsam sorarim sana

Cok saol kuzum insallah aglamaz ama ilk ister istemez agrisi aglamasi olur belki pansuman falsn bazi seyleri anlamazsam sorarim sana
Tamam cnm. Bızde sargı yok pansuman yok krem vs. Bşi sürmek yok. Bakalım senın kı nasıl olcak.

Evet canm hala devam ediyo iki doktora gittim ikiside normal diyo artik bez karistirmaktan vaz gectim :)))

Gulme kiz ben gecen semizotu salatasi yedim cocugun Kakasinda nane gibi parcalar vardi doktoru aradim direk yesil yaprakli birsey yedin mi dedi durumu anlattim ondandir dedi

Hadi canım o nasıl oluyor ya. Valla ben şok

Tadı aşırı şekerli yapış yapış oluyor yemeyince de şekerli yapışkan oluyor ama seker tatlı çok tüketince şerbet gibi oluyor

Bende gebelik şekeri vardı. Tatlıya hasret yaşadım. Ve hepte tatlı aşeriyordum. O yüzden doğumdan beri sürekli tatlı şeylee yiyorum. Ki sabah öğle akşam ana öğünüm halley. Fırsat vermediği için ağzıma atıp geçiyorum. Ama öyle şekerleme gibi binsüt olmadı. İlk zamanlar çok yapış yapıştı sütüm şimdi öyle yapış yapış olmuyor ki silikon çıkarırken hep akıp bulaşıyor ama yapış yapış olmadı.

Kızlar ufaktan dişim ağrıyo baya da oyulmuş hamilelikten önce sorunluydu hamile olunca kaldı. Gitsem bişi yaparlar mı emzirme olayı felan nasıl oluyp bilgisi olan var mı?

Kızlar ufaktan dişim ağrıyo baya da oyulmuş hamilelikten önce sorunluydu hamile olunca kaldı. Gitsem bişi yaparlar mı emzirme olayı felan nasıl oluyp bilgisi olan var mı?
Bu soruya pazartesi cevap veririm disci randevum var. Hamileligin basindan beri apse var dişimde hamileyken bisey yapamayiz dediler bakalim pazartesi ne diyecekler.

Ben 2 hafta önce yaptırdım cnm. Dişim kırılmıştı. Bi sıkıntı olmaz emzirebikirsin dedi dr. Ama ben yine 1 gün önceden biraz süt biriktirmiştim. Onları verdim önce bi kaç saat sonra emzirdim. He bi de yapıldıktan sonra ilk sütümü sağıp attım. Kendi kafama göre yaptım yani bişeyler:))

Bu anne sütü bekleme muhabbeti gerçekten nasıl ya ?3 saat mi dışarda 8 mi?bana hastahanede dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay demişti heryerde farklı yazıyor herkes farklı biliyor..26 nisanda bizim de 3 tane asimiz var korkuyorum valla sanırım 2.ay aşısı dediginiz o oluyo benim kız her şekilde koca sesli mız mız bakalım nasıl olcak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…